برگزاری مراسم پر فیض احیای شب نیمه شعبان سال 97(احیای مهدوی)

برگزاری مراسم پر فیض احیای شب نیمه شعبان سال 97(احیای مهدوی)

خانه / پیشنهاد ویژه / برگزاری مراسم پر فیض احیای شب نیمه شعبان سال 97(احیای مهدوی)

شب زنده داری و احیا داشتن شب های خاص، در روایات ائمه معصومین (علیهم السلام ) همیشه مورد توجه قرار گرفته و در سیره آنها نیز قابل مشاهده است و از جمله آنها احیا داشتن شب نیمه شعبان است.

برگزاری مراسم پر فیض احیای شب نیمه شعبان سال 97(احیای مهدوی)

در کوران حوادث آخرالزمان، سایه خشکسالی بر سرزمین دلهایمان خیمه زده است و بشریت درجهنم بحران ها؛ بی آنکه آب حیاتی بیابد، به سراب ها دل می سپارد. چشم های منتظران اما؛ امیدوار و نگران به آسمان و طلب باران می کند.

امسال نیز چون گذشته در شب میلاد حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، فریاد استغاثه سر می دهیم و از عطش و اضطرار حاصل از فراغ یار، یگانه آب حیات را طلب می کنیم.

قلْ أرَأيتُمْ إنْ أصْبَحَ مآؤکُمْ غَوْراً فَمَنْ يَأتيکُمْ بِماءٍ مَعين (ملک30) : بگو به من خبر دهيد که اگر آب هاي سرزمين شما در زمين فرو رود،(از دسترس تان خارج شود)پس چه کسي مي تواند براي شما آب روان بياورد؟

برای برگزاری مراسم احیای شب نیمه شعبان در محل سکونت خود به نکات زیر توجه فرمایید:

 آیا این مراسم مورد تایید معصومین علیهم السلام و علمای عظام می باشد؟

 شب زنده داری و احیا داشتن شب های خاص، در روایات ائمه معصومین (علیهم السلام ) همیشه مورد توجه قرار گرفته و در سیره آنها نیز قابل مشاهده است و از جمله آنها احیا داشتن شب نیمه شعبان است.
مسۆلین و نمایندگان محافلی که به برگزاری احیاء در شب نیمه شعبان می پردازند مطمئنا با تأسی از احادیث و روایات دست به اقدام چنین حرکت زیبایی زده اند،در یکی از احادیث معروف که مربوط به نبیاکرم صلی الله علیه و آله می باشد،آورده شده است: «من أَحیَا لَیلَهَ النِّصْفِ‏ مِن شَعبَانَ‏ لَم یَمُت قَلبُهُ یَومَ تَمُوتُ الْقُلُوب»؛ هرکس شب نیمه شعبان را به شب زنده‌داری سپری کند، در روزی که دل‌ها مرده است، دل او زنده است(ثواب الاعمال: ص۷۷)!»

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به لینک های زیر مراجعه فرمایید:
ehyamahdavi.ir/home/story

 ehyamahdavi.ir/Home/Scholars

آیا اجرای ” مراسم احیای شب نیمه شعبان ” نیاز به هماهنگی و یا گرفتن مجوز دارد؟

 با توجه به اینکه مراسمات احیا، مانند احیای شبهای قدر و احیای شب نیمه شعبان در مساجد و حسینیه ها برگزار میشود لذا جز هماهنگی با متولیان مساجد و حسینیه ها نیاز به هماهنگی های دیگری ندارد. چنانچه اقدام به برگزاری این مراسم در مکان های عمومی از جمله میادین، پارک ها یا مصلی های بزرگ شهر نمودید با مراجعه به یکی از ارگان های سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور مساجد، دفاتر امام جمعه و یا شهرداری شهر محل سکونت خود میتوانید مجوز مربوطه را تهیه و مراسم خود را برگزار نمایید.

بازه زمانی برگزاری احیای شب نیمه شعبان در چه ساعتی از شبانه روز است؟

 برنامه احیاء برای روز 11 اردیبهشت 97 است و شما می توانید مراسم خود را در ساعاتی از بازه زمانی 23:00 الی سحر برگزار نمایید. به طور مثال: 24 الی 2 بامداد یا 23 الی 3 بامداد.

در مراسم احیای شب نیمه شعبان چه اعمالی توصیه شده و سین پیشنهادی چیست؟

 سین پیشنهادی شامل موارد زیر میباشد که منابع سینِ برنامه و ادعیه ها از مفاتیح الجنان بوده و کاملا استناد روایی دارد:

-زیارت #امام_حسین (علیه السلام) یا زیارت عاشورا اولین برنامه ی سین مراسم باشد. (جهت آماده شدن فضای معنوی مراسم)

-با قرائت قرآن توسط قاری (بعد از زیارت عاشورا) عملا برنامه آغاز می شود.

-سپس سخنرانی خطیب جلسه

-پس از آن ، قرائت فراز هایی از دعای کمیل (پایان بخشِ استغفار).

-پذیرایی (در صورت امکان)

-دعای فرج به علاوه فرازهای (اَینَ …) دعای ندبه (پایان بخشِ اضطرار)

-دعای (اللهم بحق لیلتنا و مولودها) به علاوه فراز هایی از ندبه که مخاطب خداست (اللهم انت کشاف الکرب و البلوی تا انتهای دعا) در این فراز ها فقط از خدا امامان را می خواهیم…

-و در پایان تکرار همگانی(مثلا صد مرتبه) ، هم صدا و هم دل آیه شریفه اَمَّن یُجیب… [پیشنهاد می شود مداح جلسه توجیه باشد که در پایانِ هر ده بار تکرار با گریز زدن به اضطرارِ اهل بیت علیهم السلام و سوگند دادن خداوند به حضرات و ستم هایی که دیده اند – مانند مضطر شدن حضرت عباس هنگام سوراخ شدن مشک، مضطر شدن امام حسین علیه السلام هنگام اصابت تیر برگلوی شش ماهه اش و مضطر شدن #امام_علی (علیهم السلام)… و همچنین اشاره به اضطرار شیعیان در سرتاسر جهان اعم از یمن،عراق،سوریه، نیجریه، و … فرج امام زمان(عجل الله فرجه) را برساند].

در صورت امکان از چه سخنران هایی استفاده شود و نحوه دعوت از آن ها چگونه است؟

همچنین جهت دعوت از اساتید مرکز تخصصی مهدویت برای سخنرانی برنامه شب احیا نیمه شعبان خود در صورت تمایل میتوانید با شماره زیر تماس حاصل نمایید:

 شماره تماس : 02537255578
دفتر آموزش و اعزام مُبلّغ مهدویت بنیاد حضرت مهدی موعود
تماس در ساعات 8:00 الی 16:00

ضمنا در صورت عدم امکان دسترسی به سخنرانان بنیاد حضرت مهدی و یا مرکز تخصصی مهدویت می توانید از سخنرانان مهدوی در دسترس محل سکونت خود دعوت به عمل بیاورید.

برنامه خود را چگونه ثبت و تبلیغ کنیم؟

 سایت احیای مهدوی با ایجاد قسمتی برای ثبت مراسمات احیای شب نیمه شعبان امکان تبلیغات گسترده شما را به صورت مجازی فراهم آورده و شما میتوانید با مراجعه به سایت EHYAMAHDAVI.IR در قسمت ثبت محل برگزاری مراسم، اقدام به پر کردن فرم مربوطه نموده و تبلیغات برنامه خود را داشته باشید، دقت داشته باشید که در پوستر های اختصاصی مراسم خودتان حتما دو جمله زیر باید قید شده باشد تا در سایت و شبکه های مجازی تبلیغ شود.

جمله اول: احیای مهدوی استغفار،اضطرار،دعا
جمله دوم: همزمان در ایران و سایر نقاط جهان

 همچنین در صورت نداشتنِ پوستر جهت تبلیغات میتوانید به ربات تلگرامی @ehyamahdavibot مراجعه نموده تا پوستر اختصاصی مراسم خود را داشته باشید.

مهلت ثبت مراسم تا ٨ اردیبهشت می باشد.

گزارش تصویری مراسم برگزار شده را چگونه ارسال کنیم؟

 شما میتوانید تصاویر (حداکثر 5 عکس) مراسم خود را برای ثبت در سایت و کانال تلگرام احیای مهدوی را به ربات زیر ارسال نمایید.
ربات تلگرامی :
@ehyamahdavipicbot

همچنین شما می توانید تصاویر مراسم خود را با هشتگ اختصاصی #احیای_مهدوی در شبکه های اجتماعی از جمله اینستاگرام قرار دهید.

جهت ارتباط با ما و هرگونه سوال درباره مراسم احیای مهدوی ، میتوانید با اکانت تلگرامی @infoehyamahdavi تماس حاصل نمایید.

 درپایان لازم است اهمیت برگزاری این مراسم رایادآور شویم و ذکر این نکته که مهم نیت قلبی و برگزاری حداکثری آن است نه صرفا زیاد بودن جمعیت و با شکوه برگزار شدن مراسم.

توضیح سین برنامه احیاء شب نیمه شعبان توسط استاد رائفی پور

دانلود با کیفیت موبایل

 دانلود با کیفیت HD

نکته بسیار مهم: « مسلما همگی واقف هستیم که در جهت بین المللی کردن این حرکت عظیم منتظران، هرکدام از منتظران عزیز در صورت دسترسی به افرادی که در خارج از کشور سکونت دارند ، آنها را در برگزاری این مراسم در کشور محل سکونت خودشان ترغیب کنند.»

پايگاه اطلاع رساني هيأت رزمندگان اسلام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *