رئیس جمهور: بیداری امروز در منطقه به برکت خون شهداست

رئیس جمهور: بیداری امروز در منطقه به برکت خون شهداست

خانه / پیشنهاد ویژه / رئیس جمهور: بیداری امروز در منطقه به برکت خون شهداست

آیت الله رئیسی، رئیس جمهور ایران: در راس نظام ما حاکمیتی است که نیابت از حجت خدا دارد؛ امروز با یک جاهلیت مدرن در دنیا مواجه هستیم و فلسفه قیام امام حسین این بود که ملت ها را از جهالت و گمراهی نجات دهد.

رئیس جمهور: بیداری امروز در منطقه به برکت خون شهداست

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیات رزمندگان اسلام، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان در مراسم افتتاح نمایشگاه “در لباس سربازی” درباره نقش رهبر معظم انقلاب در دوران دفاع مقدس و آیین تجلیل و تکریم یک میلیون پیشکسوت دفاع مقدس با اشاره به دلاوری رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی اظهار کرد: فلسفه قیام اباعبدالله این بود که ملت‌ها را از جهالت و نادانی بیرون بیاورد و آنان را از گمراهی نجات دهد.

وی افزود: می‌خواهم مراسم تجلیل از شهیدان و پیشکسوتان دفاع مقدس را جلوه‌ای از روشنگری نسبت به راه،  پیام و هدف شهیدان بدانم چون هیچ کس در عالم دچار جهل نشود و در نادانی نماند و اگر افرادی به هر دلیل، فتنه فتنه گران و شیطنت شیاطین، انحراف و گمراهی در فکر اخلاق و اندیشه آنان شود، با آن نورانی بودن راه شهیدان از ضلالت و گمراهی نجات پیدا کند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در این مقطع افراد دست اندرکار تا هرچه می‌توانند یاد، نام، وصیتنامه، هدف و مسیر نورانی شهیدان را در جهت تنویر افکار عمومی نشان دادن راه نورانی آنها برای رهایی یافتن از ضلالت و گمراهی و فتنه‌های فتنه گران را انجام دهند.

وی ادامه داد: تجلیل و تکریم از پیشکسوتان و دفاع مقدس مصون‌سازی نسل جوان است راه صیانت بخشی به نسل امروز و نیازهای و عصر های آینده این است که عاشورا معرفی و معلوم شود عاشورا امتداد دارد. امتداد عاشورا امروز جلوه شهدایی است که برای خدا و یک امر مقدس در میدان ظاهر شده اند بسیاری در دنیا نبرد و جنگ می‌کنند و جنگ‌های بسیاری با خونریزی در دنیا وجود دارد اما کدام‌یک از آنها دفاع مقدس است.

 

رئیس‌جمهور ادامه داد: رمز ماندگاری امام خمینی و شهدای ما در دفاع مقدس این است که برای خدا از جان خود گذشتند، برای خدا از آینده دنیایی خود گذشتند، برای همین امام با همه عظمتش فرمود من در کنار رزمندگان حس حقارت می کنم. در واقع امام می خواست مخاطب خود را معرفی کند و بگوید که مخاطب من چه جایگاهی دارد.

رئیسی افزود: ایشان می خواست اعلام کند کسی که با این لباس در جایگاه دفاع از ناموس این کشور قرار بگیرد چه جایگاهی دارد که من به حال او غبطه می خورم. بچه ها و رزمندگانی که در  میدان دفاع مقدس بودند همه مخلصان روزگار بودند که باید به حالشان غبطه خورد. خانواده معظم شهدا پرچم های برافراشته در هر اداره و جایگاهی هستند که راه شهید را معرفی می کنند و باید همواره گرامی داشته شوند.

رئیس قوه مجریه با اشاره به رهبری رهبر معظم انقلاب گفت: جامعه ما تحت لوای کسی قرار دارد که به مردم نمی گوید بروید، بلکه می گوید بیایید. ما مصلحان بسیاری در تاریخ داریم که می گویند راستگو و امانتدار باشید، اما چرا در دل‌ها جای نمی گیرند؟ زیرا فردی که خود به این جایگاه رسیده است حرفش در دل جای می‌گیرد.

وی ادامه داد: تجلیل و تکریم از پیشکسوتان و دفاع مقدس مصون‌سازی نسل جوان است راه صیانت بخشی به نسل امروز و نیاز‌های و عصر‌های آینده این است که عاشورا معرفی و معلوم شود عاشورا امتداد دارد. امتداد عاشورا امروز جلوه شهدایی است که برای خدا و یک امر مقدس در میدان ظاهر شده اند بسیاری در دنیا نبرد و جنگ می‌کنند و جنگ‌های بسیاری با خونریزی در دنیا وجود دارد، اما کدام‌یک از آن‌ها دفاع مقدس است.

رئیس دولت سیزدهم اظهار کرد: نظامات در دنیا و نظامات حکومتی بسیاری در کره زمین برقرار هستند، اما کدام از آن‌ها نظام مقدس است و سوال این است که چه چیزی باعث تقدس نظام، دفاع و بسیج ماست؟

وی با طرح این سوال که رمز قدسیت دفاع ما در چیست و چرا دفاع ما مقدس و نظام ما قدسی است، تصریح کرد: آنچه مسلم است هیچ امر مشخص و زمانی و زمین و زمانی قدسی نمی‌شود مگر در پرتو قدوس. فقط خدا قدوس است؛ اگر زمینی قدسیت دارد در پرتو ارتباط با قدوس است و اگر مکانی و شخصی قدوس می‌شود باید با خدا ارتباط برقرار کند.

رئیسی با اشاره به قدسیت نظام جمهوری اسلامی اظهار کرد: نظام ما به دلیل مبتنی بودن بر دین و آموزه‌های دینی، کتاب و سنت، قدسی است و این رمز قدسیت نظام ما است. نظام اسلامی که می‌خواهد تمام ارتباطاتش براساس دین و آموزه‌های دینی تنظیم شود نظام مقدس می‌شود. دوم اینکه در راس نظام ما حاکمیتی است که نیابت از حجت خدا، ولی عصر دارد. امر، دستور و نظر او امروز برای ما حجت است.

رئیس دولت سیزدهم اضافه کرد: قدسیت حاکمیت برای آن است که این جانشینی از طرف حجت خدا به نظام قدسیت می‌بخشد طوری که امروز نیرو‌های مسلح ما مفتخر هستند تحت فرمان فرماندهی کل قوا خدمت و امر او را اطاعت می‌کنند و با این کار وظیفه و تکلیف خود را انجام داده‌اند. امروز افتخار همه ما این است که تحت نظر، ولی فقیه جامع‌الشرایطی هستیم که جانشینی وجود مولا، ولی عصر (عج) را دارد.

رئیسی خاطرنشان کرد: در نظام ما هیچ قانون، مقررات و باید و نبایدی مصوب و اجرا نمی‌شود مگر اینکه مطابق شرع و موازین شرعی باشد. برای شورای نگهبان، برای دستگاه قضا، دیوان عالی را تضمین گذاشتند تا هیچ حکم و قانونی خلاف شرع در مجموعه نظام تصویب و اجرا نشود. هر حکم، قانون و مقرره‌ای خلاف موازین شرعی از درجه اعتبار ساقط است.

وی با بیان اینکه حضرت امام (ره) از روز اول اعلام کردند قوانین باید منطبق شرع و موازین شرع باشد، اضافه کرد: علاوه بر این قدسیت در عمل هم می‌خواهیم یعنی هم حسن فعلی و هم حسن فاعلی می‌خواهیم. یعنی اگر نماینده‌ای، کارگزاری، فرماندهی، استانداری و فرمانداری در جایی که خدمت می‌کند علاوه بر حسن فعلی، حسن فاعلی هم می‌خواهد. یک اخلاص هم می‌خواهد تا به کار قیمت دهد. همه سلسله مراتب کار قدسی باشد، اما در عمل با قدسیت حرکت نکند عمل او قیمتی که باید را ندارد. علاوه بر همه ساز و کاری که وجود دارد، عامل عمل هم باید از در اخلاص برای قدوس کار کند تا قدسیت داشته باشد.

رئیس دولت سیزدهم تاکید کرد: رمز ماندگاری نام شهیدان ما در دفاع از مقدس، حرم و حریم و ارزش‌های انقلاب اسلامی این است که خود نیز قدسی شده‌اند. چون برای خدا حرکت کرده‌اند و ماندگاری آن‌ها به دلیل اخلاص آن‌ها است و برای خدا از جان خود و آینده این دنیایی گذشتند و آینده جاودانه را به دست آورده‌اند.

رئیسی با اشاره به این جمله امام راحل خطاب به سربازان نظامیان که فرمودند “وقتی با شما سربازان و افسران مواجه می‌شوم، احساس خاصی دارم”، گفت: امام با آن جایگاه خود در عرفان و شناخت خدا به عظمت سربازان اشاره می‌کند و واژه حقارت را به زبان می‌آورند و می‌گویند من با همه عظمت الهی و جایگاهم به جایگاه شما غبطه می‌خورم. در واقع امام می‌خواهد مخاطب خود را معرفی کند که جایگاه شما بالا است. به همه ما می‌خواهد معرفی کند کسی که در لباس سربازی، سرداری و افسری این نظام ظاهر شود و در جایگاه حافظ ناموس قرار می‌گیرد به قدری بالا است که من امام به حال او غبطه می‌خورم.

 

وی افزود: این توفیق برای امروز و همه عصر‌ها است و این خط و راه نورانی و از این قدسیتی که در دفاع با عظمت ما بود، همواره باید تجلیل و تکریم شود تا نام ایران بماند، چون دفاع و بسیج قدسی شد، جاودانه هستند.

رئیس جمهور با اشاره به نام راهیان نور در محل شهادت شهدا گفت: کسانی که در این مسیر نورانی با نام راهیان نور قرار می‌گیرند با نورانیت همراه می‌شوند، چون افراد در جبهه، مخلصان روزگار بودند که باید به حالشان غبطه خورد. فرماندهان و پیشکسوتان این عرصه جایگاه منحصر به فرد دارند که برخی در میان ما نیستند.
وی ضمن طلب آمرزش و رحمت برای شهدایی که نامشان زینت‌بخش هرکوی برزن است، گفت: خانواده معظم شهدا پرچم‌های برافراشته در هر کوی و برزن، در هر اداره و سازمان و دانشگاهی هستند که راه و هدف شهید را معرفی می‌کنند و باید همواره گرامی داشته شوند. به نام، یاد و خانواده مکرم آنان باید افتخار کنیم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه همه آن‌ها فرمانده بزرگی دارند که در دوران جنگ و قبل از جنگ همواره در کنار امام یار امام و در صفوف مقدم حضور داشته است، اظهار کرد: این نمایشگاه توانست برخی از جلوه‌های زندگی او را نشان دهد؛ جلوه‌ای از زندگی ایشان در کسوت ارادتمند به امام، یک شاگرد مکتب امام و مکتب انبیاء الهی.

وی اضافه کرد: از سال ۴۲ و بعد از آن در سال‌های مبارزه با نظام شاهنشاهی هم باید به این مجموعه اضافه شود تا معلوم شود این حرکت ممتد و ادامه‌دار یک چهره انقلابی، عالم، فرزانه و فقیه در کنار امام و نقش آفرینی ایشان بعد از امام برای جامعه ما روشن شود که امروز جامعه ما توسط فقیه جامع الشرایطی اداره می‌شود که به مردم نمی‌گوید بروید بلکه به مردم می‌گوید بیایید.

رئیسی ادامه داد: ایشان خود در قله‌ای قرار دارد که جایگاه او جایگاه سیاقت نیست بلکه جایگاه قیادت است و بین سیاقت و قیادت فرق است. در سیاقت سوق دادن به یک هدف است در قیادت یعنی شما هم بیایید تا ملکوتی شوید. رهبری خود به این جایگاه رسیده است. فرماندهان ما در جایگاهی هستند که به افسران و سربازان خود نمی‌گویند بروید.

رئیس‌جمهور گفت: البته مصلحان بسیاری در عالم داریم که به مردم می‌گویند راستگو باشید و میثاق شکن نباشید و امانتدار باشید. از این دست مصلحانی که ادعای خوبی و پاکی دارند در جهان کم نیستند، اما چرا محبوب عالم نیستند و در دل‌ها جایی ندارند، چون خود نرسیده‌اند.

وی یادآورشد: این نمایشگاه گویای شخصیتی است که در جایگاه فرماندهی کل قوا قرار دارد و وقتی جایگاه فرمانده‌ام را می‌بینم که خود امروز در این میدان پیشکسوت است و با اخلاص در این میدان حاضر است و نقش آفرینی می‌کند، بنده افتخار می‌کنم سرباز ایشان باشم.

رئیسی در ادامه با قدردانی از دست اندرکاران برپایی این مراسم گفت: توفیق داشتم قبل از این جایگاه و قبل از دوران کرونایی در مراسم گرامیداشت برخی شهیدان می‌رفتم مثلا بیستمین یا سی‌امین سالگرد شهادت بسیار باشکوه برگزار می‌شد طوری که انگار همین دیروز شهید شده‌اند و مردم تجلیل می‌کردند و این نشان دهنده آمادگی مردم است و باید این جلوه‌ها بماند.

رئیس جمهور افزود: تجلیل از شهیدان و معرفی راه شهیدان همواره باید پیش روی ما باشد، چون تجلیل از شهیدان از عالم جهل‌زدایی می‌کند. ما با جاهلیت مدرنی مواجه هستیم که مجهز به علم، فناوری سلاح است و قدرت مالی و نظامی فراوانی پشت این جاهلیت مدرن است که نداشته‌های خود را به عالم عقده می‌کنند.

رئیس دولت سیزدهم یادآور شد: زشت‌ترین کار‌ها به عنوان جلوه‌های تمدن و مدنیت در این عالم جاهلیت مدرن معرفی می‌شود و آن قدرت عظیمی که می‌تواند چهره این جاهلیت را برملا کند و نقاب از صورتشان بردارد، یاد و نورانیت شهیدان و بیان فلسفه عاشورا و راه عاشوراییان است.

رئیس دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: عاشوراییان در عاشورا متولد شدند، چون می‌خواستند عاشورا پایان عاشوراییان باشد. بر بدن‌های مطهر اسب‌ها را تازاندند، سر‌ها را جدا کردند، خیمه‌ها را هم آتش زدند تا نامی از حسین نباشد، اما عاشورا تولد عاشوراییان شد. به ما بگویند سال تولد حبیب بن مظاهر سال کی است نمی‌دانیم و مورخان می‌دانند، اما حبیب و زهیر را به نام عاشورا می‌شناسیم.

وی با اشاره به این جمله از یک بزرگ که نام‌آوران دو روز تولد دارند یکی روز تولد شخص و دیگری روز تولد شخصیت است، گفت: شهیدان عاشورا در روز عاشورا متولد شدند و از این رو به خانواده‌های شهدا تبریک می‌گویم روز شهادتشان تاریخ تولدشان است. اینکه پایان‌شان چه روزی است باید بگویم تا وقتی که زمین است و زمان، آنان میدرخشند. چون خدا فرموده «احیاء عند ربهم یرزقون». آن‌ها قرار است همان کار اباعبدالله (ع) یعنی جهل زدایی را انجام دهند. این بیداری منطقه به برکت خون شهدا است و این بیداری همواره ادامه دارد، چون شهدای ما در مسیر حق گام برداشتند.

 

پایگاه اطلاع رسانی هیات رزمندگان اسلام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *