اخبار ویژه روزنامه ها دوشنبه 2 آذر 94

خانه / مطالب و رویدادها / اخبار ویژه روزنامه ها دوشنبه 2 آذر 94

روزنامه کیهان **

به جای اهانت به بسیج نام خود را تغییر دهید

یک روزنامه حامی هاشمی رفسنجانی و دولت در هفته بسیج مدعی شست‌وشوی بسیجیان شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود که به بهانه هفته گرامیداشت بسیج نوشته شده و به شکل زنجیره‌ای در سایت‌های ایسنا، جماران، انتخاب، فرارو، آفتاب، عصر ایران و حتی رادیو فردای آمریکا بازتاب یافته ادعا کرد: جناح‌های سیاسی با ژست‌های حق به جانب تلاش می‌کنند نیروهای بسیج را به خود وابسته کنند، آنها را دچار شست‌وشوی مغزی نمایند و از این طریق، اهداف سیاسی خود را با استفاده ابزاری از آنها محقق سازند. کسانی که درصدد چنین سوءاستفاده‌هایی از بسیج برمی‌آیند البته ماسک حق به جانب بر چهره می‌زنند، خود را دلسوز اسلام و انقلاب جلوه می‌دهند و از شگردهایی استفاده می‌کنند که بتوان با آنها در افکار افراد پاک نفوذ کرد. نیروهای بسیجی عموما متدین، متعهد، فداکار و دلسوز اسلام و انقلاب و نظام هستند و برای پذیرش آنچه رنگ دین و خدمت و فداکاری دارد آمادگی دارند. در نتیجه اگر جناح‌های سیاسی با این قبیل شگردها وارد عرصه شوند، به راحتی می‌توانند اهداف خود را دنبال کنند و به آنچه می‌خواهند دست یابند به ویژه اگر امکانات مادی نیز در اختیارشان باشد. کارایی بسیج تا وقتی است که در برابر ترفندهای جناح‌های سیاسی هوشیاری نشان دهد و اجازه استفاده ابزاری از خود را به هیچ‌کس و هیچ گروه و جناح سیاسی ندهد.

درباره این سرمقاله توهین‌آمیز باید پرسید آیا آشوبگری نیابتی فتنه‌گران در سال‌های ۷۸ و ۸۸، جناحی بود یا اقدامی براندازانه و در قبال این قبیل تحرکات وظیفه بسیج چیست؟ آیا متهم کردن نظام به تقلب و بسترسازی برای آشوب‌افکنی سرویس‌های جاسوسی بیگانه یک اقدام جناحی است که باید در مقابل آن سکوت اختیار می‌شد؟ روزنامه‌ای که عنوان «جمهوری اسلامی» را یدک می‌کشد آیا می‌تواند بگوید شعار عوامل میدانی فتنه‌گران و مدعیان اصلاح‌طلبی مبنی بر «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است»، «مرگ بر اصل ولایت فقیه» و خط کشیدن روی قید اسلام در عبارت «جمهوری اسلامی» حرکتی جناحی است یا براندازانه؟ اگر خط کشیدن روی عبارت جمهوری اسلامی معفو و پذیرفته است که در آن صورت روزنامه مورد اشاره باید خود را تعطیل کند.

همچنین می‌توان پرسید اگر یک رجل سیاسی مسخ شده با تحریف اصول شاخص خط امام(ره) و دروغ بستن به ایشان مدعی شد امام موافق حذف مرگ بر آمریکا بودند، یا همین طیف با دشمنان نشاندار خط امام- جریان اصلی اسلام التقاطی و آمریکایی- پیوند خوردند و جبهه مشترک تشکیل دادند، آیا بسیج می‌تواند ماجرا را جناحی قلمداد کند و بی‌تفاوت بماند؟ در وضعیتی که حامیان نهضت آزادی و باند منتظری (امثال هراتی) از دفتر آقای هاشمی سر در می‌آورند، مسئولیت امثال روزنامه جمهوری اسلامی چیست و چرا سکوت می‌کنند؟ آیا این مصداق بارز شست‌وشوی مغزی نیست؟! یا مثلا اگر گفتند «خمینی به موزه تاریخ خواهد رفت، توپ تانک بسیجی دیگر اثر ندارد، دوره ختم انقلاب فرا رسیده است» و… بعد در کنار امثال آقای هاشمی و مدعیان اعتدال ایستادند و با هیچ اعتراضی مواجه نشدند، در آن صورت باید به تکلیف اسلامی و انقلابی عمل کرد یا منفعل ماند و به خیانت نفاق جدید رضایت داد؟!

طنز تلخ قطعنامه ضدایرانی در دوره آشتی‌کنان پسابرجام

صدور ۲ قطعنامه علیه ایران از سوی متحدان آمریکا ثابت می‌کند برخلاف ادعای جریان خوش‌بین به غرب، خبری از روابط جدید آمریکا و غرب با ایران نیست.

رجانیوز با اشاره به صدور دو قطعنامه سازمان ملل علیه ایران با ادعای نقض حقوق بشر نوشت: رأی‌گیری درباره قطعنامه ضدایرانی در زمانی صورت گرفت که مقامات دولتی و در راس آنها رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه مدعی آن بوده که با توافق اتمی اخیر، افق جدیدی از همکاری بین ایران و جامعه بین‌المللی درباره دیگر موضوعات گشوده است.

در همین راستا محمدجواد ظریف در مردادماه امسال در نشست ویژه توافق هسته‌ای در این زمینه گفت: «نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد این است که از روز پایان مذاکرات برخورد دنیا با ایران براساس متن برجام و قطعنامه تغییر کرده است.»

در ادامه سیدعباس عراقچی معاون وزارت امور خارجه نیز در همایش مدیران وزارت نفت خطاب به مدیران این وزارت‌خانه گفت: «برجام فضای جدیدی برای کشورمان ایجاد کرده که ناشی از خود برجام است و ظرفیت‌هایی که ایجاد می‌شود بیشتر ناشی از فضای روانی و مثبت‌ ناشی از مذاکرات و چهره جدیدی است که از جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده است.»

رئیس‌جمهور نیز در سخنرانی اخیر خود در سازمان ملل در این رابطه اظهار داشت: «خوشحالم که از این جایگاه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد خطاب به جهان بگویم که امروز، فصل جدیدی در روابط ایران با جهان آغاز شده است. توافق هسته‌ای توانسته سایه تخاصم و حتی جنگی دیگر و تنشی دامنه‌دار را از سر خاورمیانه دور کند، می‌تواند و باید، سرآغاز دوره‌ای جدید و موجب نتایجی مثبت برای صلح و ثباتی پایدار در منطقه نیز باشد. از نظر ما توافق حاصله، هدف نهایی نیست، بلکه تحولی است که می‌تواند و باید، مبنای دستاوردهای بیشتری باشد.»

اما مرور فهرست کشورهایی که به قطعنامه اخیر علیه ایران رای مثبت داده‌اند نشان می‌دهد اکثر آنها از حامیان آمریکا محسوب می‌شوند. بنابراین باید به این نکته اذعان داشت که طرح‌ ادعاهایی چون «تغییر برخورد دنیا با ایران پس از توافق»، «ایجاد چهره جدید از ایران» و «فصل جدید روابط ایران با جهان» بیشتر از آنکه به واقعیت نزدیک باشد ناشی از خوش‌بینی مفرط به مذاکرات و طرف مقابل می‌شود. در همین راستا علاوه بر آمریکا تقریبا تمامی کشورهای اروپایی مانند آلمان، فرانسه، انگلستان، ایتالیا، اسپانیا به همراه کانادا، استرالیا و … به این قطعنامه ضدایرانی رای مثبت داده‌اند.

رجانیوز با یادآوری این نکته که چندین بار در برجام از رابطه جدید غرب با ایران سخن گفته شده می‌نویسد: به نظر می‌رسد که نه تنها خبری از «برقراری یک رابطه جدید با ایران» با ایران نیست بلکه طرف مقابل همانند گذشته همچنان مشغول انجام اقدامات خصمانه خود می‌باشد. لذا بهتر است که مسئولان ایرانی به جای ذوق‌زدگی و استفاده از تعابیری که فاصله بسیاری با واقعیت دارد بیش از این به طرف مقابل اعتماد نکرده و خوش‌بین نباشند زیرا که «وقتی خرش از پل گذشت، برمی‌گردد و به ریش شما می‌خندد».

شاید بی‌جهت نبود که محمدجواد ظریف در واکنش به این قطعنامه و قطعنامه دیگری که عربستان‌بانی آن بود آن را طنز تاریخی نامیده و گفت: دو قطعنامه‌ای که دیروز تصویب شدند، جزو طنزهای تاریخ بودند. چه طنزی از این بزرگتر که با وجود همه امتیازات اعطایی مسئولان دولت یازدهم منتظر تغییر نگرش غرب نشسته بودند، با دو قطعنامه ضدایرانی روبرو شدند؟!

داس بی‌صدای اعتدال مشغول درو کردن مدیران است!

وزیر کشور ظاهرا لباس اصولگرایی از تن به درآورده و جامه اعتدال پوشیده که در سکوت و خفا سیاست برکناری استانداران را پیش می‌برد.

روزنامه زنجیره‌ای آفتاب یزد با انتشار این مطلب نوشت: روحانی نشان داده که مرد عمل است. او تصمیم‌هایش را در اتاق‌های فکر، همراه با تکنوکرات‌ها و ژنرال‌های امیدوار به آینده‌اش اتخاذ می‌کند و ماحصل آنها را به کرسی اجرا می‌گذارد.

او در «سکوت و خفا»، گام‌های استوار در جهت جامه عمل پوشاندن به وعده‌هایش برمی‌دارد درست برخلاف رئیس دولت نهم و دهم که سیاست‌های ناکارآمدش را در بوق و کرنا می‌کرد و جار و جنجال‌های سیاسی به راه می‌انداخت.

این روزنامه – که سردبیرش پس از فتنه ۸۸ از کشور گریخت و در آمریکا پناهندگی گرفت و همکار صدای آمریکا شد – می‌افزاید: درست در بزنگاه‌هایی که هیچ کس حتی بهارستانی‌ها هم انتظارش را ندارند در یک اقدام غافلگیرانه خبری از پاستور بیرون می‌آید که حاکی از آن است که دولتمردان دست به اقدامی بزرگ زده‌اند. تازه‌ترین کاری که به وسیله تکنوکرات‌های حسن روحانی با بهره‌گیری از «پالیسی سکوت» صورت گرفت، تغییر دو استاندار استان قزوین و سمنان بود. بدین ترتیب حسن روحانی در سکوت و خفا در آستانه انتخابات مجلس دهم دست به تغییراتی شگرف زده و نشان داد که با بهره‌گیری از همان پالیسی سکوت، به صورت کاملا منسجم و منظم در حال آماده‌سازی و مهیا کردن شرایط برای انتخابات مجلس دهم است.

آفتاب یزد خاطرنشان کرد: تمام این اتفاقات حاکی از آن است که محمدرضا رحمانی‌فضلی همان وزیر کشور اصولگرایی که در ماه‌های نخست روی کار آمدنش بر ساز مخالفت با سیاست‌های دولت حسن روحانی می‌نواخت مدعی است جامه اعتدال به تن کرده است و می‌خواهد ثابت کند که روحانی دست به انتخاب خوبی زده است. هر چند از زمانی که وی جامه اصولگرایی را از تن خارج نمود و لباس اعتدال را بر تن کرد، شائباتی مطرح بود مبنی بر اینکه این تغییر و تحول وی همگی ناشی از فشارهای رئیس‌جمهور بر او است چرا که پس از گذشت هفت ماه از آغاز به کارش، محمدحسین مقیمی یکی از فن‌سالاران مطرح اصلاح‌طلب را در سمت معاونت سیاسی وزارت کشور منصوب کرد که البته صحبت‌های بسیاری درخصوص اختلاف‌نظر‌هایی میان وزیر و معاون شنیده می‌شد. بعد از آن از ورود پول‌های کثیف به انتخابات سخن گفت و آنقدر متقن و قاطع صحبت کرد که همگان بر این باور بودند که دیگر در بر همان پاشنه سابق نمی‌چرخد و رحمانی‌فضلی وزیر در عمل هم وزیر دولت اعتدال شده است. اما با فشار بهارستان خیلی زود از مواضعش کوتاه آمد و اعلام کرد که «رسانه‌ها پول کثیف را بزرگ کرده‌اند» این رویکرد یک بام و دو هوای رحمانی‌فضلی همین‌طور ادامه پیدا کرد تا آنکه بر مبنای پالیسی سکوت به طور ناگهانی دو استاندار تغییر کردند و بر اساس همان رویه «شل کن، سفت کن» رحمانی‌فضلی بسیاری بر این باور بودند که عزل دو استاندار سابق و نصب دو استاندار جدید با فشارهای رئیس‌جمهور و محمدحسین مقیمی صورت گرفته است.

یادآور می‌شود برکناری قریب به اتفاق استانداران و فرمانداران و بخشداران در سراسر کشور و در کمتر از ۲ سال در حالی است که روحانی در آغاز مدعی شده بود با داس و مدیران اتوبوسی سر کار نیامده است. با توجه به اینکه مسئولیت برگزاری انتخابات با استانداران و فرمانداران است، اقدامات زنجیره‌‌وار چند ماه گذشته به شدت شائبه‌برانگیز است.

گفته می‌شود ظرف ۲ سال گذشته بالغ بر ۱۰ هزار مدیر در دولت جابه‌جا شده‌اند.

جیمز گلاپر: ایران تهدید جدی و مستقیم برای آمریکاست

برخلاف برخی تبلیغات درباره تغییر مواضع آمریکا علیه ایران، رئیس‌ جامعه اطلاعاتی آن کشور ایران را تهدید جدی برای آمریکا خواند.

جیمز کلاپر در مصاحبه با رادیو اسرائیل گفت ایران تهدیدی جدی و مستقیم برای آمریکاست.

رئیس سازمان اطلاعات ملی آمریکا گفت که ایران مهمترین و تنها عامل حفظ بشار اسد در سوریه است. ایران و گروه تحت فرمانش حزب‌الله به طور مستقیم منافع آمریکا و متحدانش را تهدید می‌کنند. این همیشه نظر جامعه اطلاعاتی آمریکا در بیش از سه دهه بوده است.

کلاپر درباره تحولات و درگیری‌های جاری در سوریه نیز گفت: نقش ایران وحزب‌الله در جلوگیری از سقوط رژیم بشار اسد بسیار کلیدی بوده، زیرا آنها رژیم اسد را برای حفظ محور مقاومت علیه اسرائیل و غرب حیاتی می‌دانند.

کلاپر اظهار داشت: شبه نظامیان شیعه تحت حمایت ایران در عراق که علیه داعش می‌جنگند، همان شبه نظامیانی هستند که آمریکا را برای مداخله در عراق به حملات تروریستی تهدید می‌کردند.

همزمان نماینده ایالت ایلینویز در مجلس سنای آمریکا در گفت‌وگو با روزنامه جروزالم‌پست، تاکید کرد جمهوری‌خواهان و دموکرات‌های آمریکا هیچ شکی ندارند که ایران بزرگترین حامی تروریسم در جهان است.

«رابرت دولد» گفت: هیچ کسی از هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات تردید ندارد که ایران بزرگترین حامی دولتی تروریسم در جهان است. ایرانی‌ها هر روز برای کشتن آمریکایی‌ها نقشه می‌کشند. آنها از سازمان‌های حزب‌الله و حماس و همچنین اسد حمایت می‌کنند. هدف ما این است که چگونه ایران را متوقف کنیم.

خواست واقعی اوباما مهار تروریست‌هاست یا باز گذاشتن دست آنها؟

رئیس جمهور آمریکا مدعی شد لازمه پایان جنگ در سوریه، کنار رفتن بشار اسد است.

باراک اوباما در حاشیه نشست اقتصادی آپک در فیلیپین گفت: «نمی‌توانیم وضعیتی را تصور کنیم که به جنگ داخلی سوریه پایان بدهیم اما بشار اسد همچنان در قدرت بماند».

اوباما مدعی شد: مردم سوریه نخواهند پذیرفت که بعد از یک جنگ داخلی چهار ساله و این همه خشونت و زورگویی رژیم، اسد بر سر کار بماند.

اوباما گفت: «حتی اگر من بگویم شدنی است، باز هم در عمل ممکن نخواهد بود. ما نخواهیم توانست موافقت اکثریت جامعه سوری را با چنین راه حلی (باقی ماندن بشار اسد) کسب کنیم».

وی گفت باور نمی‌کنیم که می‌توانیم جنگ داخلی سوریه را پایان دهیم در حالی که اسد همچنان در قدرت باشد.

این سخنان در حالی است که گروه‌هایی مانند داعش و جبهه النصره هویت خارجی- و نه سوری- دارند و گردانندگان و بسیاری از اعضای آن غیر سوری هستند و از این جهت اطلاق «جنگ داخلی سوریه» عنوان غلطی است به ویژه اینکه رژیم‌هایی نظیر سعودی، ترکیه، قطر و برخی کشورهای غربی در مدیریت تروریست‌ها نقش دارند.

از سوی دیگر باید گفت اگر قرار بود بشار اسد در قدرت نباشد و مقاومت نکند، دامنه گروه‌‌های تروریستی حتماً به کشورهای همسایه گسترش پیدا می‌کرد و بر این اساس معلوم نیست آیا اوباما مایل به مهار تروریست‌هایی نظیر داعش است یا باز کردن دست آنها در منطقه؟!

نکته سوم اینکه اوباما حق ندارد از طرف «اکثریت مردم سوریه» سخن بگوید چه بیش از ۷۰ درصد مردم سوریه در آخرین انتخابات- تحت نظارت بین‌المللی- به ریاست جمهوری بشار اسد رأی دادند و همان‌ها بودند که برخلاف میل تروریست‌ها و حامیان خارجی آنها مانع از سقوط دولت بشار اسد شدند.

*********************************

روزنامه جمهوری اسلامی **

* کمونیست‌های ایتالیا برای حمایت از داعش، تجمع برگزار می‌کنند. آنها با انتشار بیانیه‌ای بطور رسمی حمایت خود را از داعش اعلام کردند. مارکسیست لنینیست‌های ایتالیا در این بیانیه اعلام کردند با شعار وظیفه ما نابودی امپریالیسم است نه داعش! این تجمع با شعار« بیایید از داعش در برابر اتحاد مقدس امپریالیستی حمایت کنیم!» قرار است در فلورانس برگزار شود.

* اعضای دموکرات و جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا از رئیس‌جمهور این کشور خواستند به جای مبارزه با دولت بشار اسد به فکر مبارزه با گروه تروریستی داعش باشد. به گزارش تیک، تولسی گابارد، نماینده دموکرات و آستین اسکات، نماینده جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا روز جمعه طرحی را ارائه کردند که به موجب آن خواستند جنگ غیرقانونی علیه دولت بشار اسد پایان یابد. خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از آستین اعلام کرد: تلاش برای خارج کردن اسد از قدرت در این مرحله برای ماموریت اصلی ما غیرموثر به شمار می‌رود. گابارد نیز دراین باره گفت: آمریکا درحال جنگ در سوریه است. اولین موضوع مبارزه با داعش و دیگر گروه‌های افراط گرا است که کنگره پس از حملات ۱۱ سپتامبر مجوز آن را صادر کرده است. گابارد در ادامه تاکید کرد که تلاش برای سرنگونی اسد غیرسازنده است زیرا به پیشروی داعش کمک می‌کند. به اعتقاد وی درصورت دسترسی داعش به تسلیحات و زیرساختهای ارتش سوریه این گروه تروریستی به مراتب خطرناکتر از قبل خواهد شد. وی به سی ان ان گفت: به نظرم اسد نباید از قدرت کنار گذاشته شود. درصورت کنار گذاشتن اسد و سرنگونی وی داعش، القاعده و جبهه النصره کنترل تمام سوریه را در دست خواهند گرفت و قویتر خواهند شد.

*********************************

روزنامه خراسان**

عصر ایران نوشت :

عبدا… جاسبی رئیس پیشین دانشگاه آزاد اسلامی، کاندیداتوری خود برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی را رد کرد.وی گفت: باتوجه به اشتغالات فرهنگی وآموزشی قصد نامزدی در انتخابات مجلس شورای اسلامی را ندارم.

سایت آنا مدعی شد :

نقوی حسینی نماینده ورامین که در جریان حمله به همایش اصلاح طلبان در قرچک حضور داشته در گفتگو با این سایت اظهار داشت : اگر من نبودم مردم فتنه‌گرها را لت و پار می‌‌کردند و به حساب‌شان می‌رسیدند. من مردم را آرام کردم. اصلاح‌طلبان تا ۱۰۰ سال دیگر باید از من تشکر کنند . این خیانت به انقلاب است و مردم برای جلوگیری از عبور از خط قرمز آمده بودند.چماق‌دار نبودند، نه علیه کسی حرفی زدند و نه حرکتی کردندتا زمانی که فتنه‌گران هستند این رفتارها ادامه می‌یابد…. به شماها ربطی ندارد که ما چطور فهمیدیم این همایش مجوز نداردچه کسی گفته است که مجوز داشته، وزیر کشور باید در این زمینه پاسخ بدهد.فرمانداری غلط کرده که به فتنه گران مجوز سخنرانی در ورامین را داده است .

تابناک مدعی شد :

متأسفانه برخی از مجرمین کله گنده ملی مانند (ج – الف) در حال حاضر تیم کاندیداتوری دارند و نه تنها برادر این فرد کاندیدا شده است، بلکه افراد دیگری را نیز وارد این چرخه کرده اند و در حال سرمایه گذاری برای ورود دسته جمعی به مجلس هستند.

جام نیوز مدعی شد :

در شرایطی که سال‌ ها از قطع رابطه سیاسی ایران و آمریکا می ‌گذرد، پس از مذاکرات دولت یازدهم با ۱+۵ و رایزنی های دو طرفه مسئولان وزارت خارجه ایران و آمریکا، زمزمه‌ هایی برای ورود رسمی برخی شرکت های آمریکایی از جمله خودروسازان این کشور به ایران به گوش می رسد. بررسی‌ها نشان می دهد شرکتی به نام آرتمن موتور کاسپین توانسته است نمایندگی شرکت فورد را کسب کند که از تاریخ صدور گواهی یعنی ۲۵ مهرماه امسال تا سال ۱۳۹۹ معتبر خواهد بود.

ایسکا نیوز نوشت :

پیشنهاد می شود همچون مذاکرات هسته ای و بهره گیری از مدل ظریف- صالحی در مذاکرات هسته ای، در مذاکرات احتمالی آینده در مورد سوریه از الگوی ظریف – شمخانی استفاده شود.

سایت کاپ مدعی شد:

مازیار ناظمی مدیر روابط عمومی وزارت ورزش در اینستاگرام خود نوشت: حضور هاشمی وزیر بهداشت موقع عیادت از وزیر ورزش همزمان بود با حضور مدیران آبی و قرمز. کری خوانی مختصری درگرفت و دیدیم بله … وزیر بهداشت تا دلت بخواد جدا قرمزه.

عصر ایران نوشت :

هر چند واکنش وزیر کشور به واقعه ورامین ، قاطعانه ومثبت و صریح است اما جا دارد آقای رحمانی فضلی در جایگاه «جانشین فرماندهی کل قوا در نیروی انتظامی» نیز سخن بگوید یا بر این عنوان هم تاکید ورزد تا گروه فشار خود را رویاروی قوای قهریه نیز مشاهده کند و بداند سر وکارشان با پلیس هم می افتد و حتی بهتر بود کنفرانس خبری آقای وزیردر حضور فرمانده کل نیروی انتظامی برگزار می شد.

*********************************

روزنامه ایران**

تکذیب شلیک موشک‌های روسی از خزر

فرمانده نیروی دریایی ارتش در پاسخ به سؤالی درخصوص شلیک موشک‌های «کروز» روسیه از شمال ایران به سمت مواضع داعش در سوریه خاطرنشان کرد: «منطقه سهم ۲۰ درصد ایران در دریای خزر را کاملاً تحت کنترل داریم و اخیراً هیچ‌گونه پرتاب موشکی از این منطقه به سمت سوریه نبوده و شاید این پرتاب‌ها از آب‌های شمال دریای خزر بوده است.» به گزارش فارس، دریادار سیاری همچنین در پاسخ به سؤالی درباره سطح همکاری‌های دریایی ایران با روسیه، با بیان اینکه «ما همه نیازهایمان را در داخل تأمین می‌کنیم»، گفت: «ما دنبال روابط متقابل- و نه خرید صرف- هستیم.»

افتتاح نخستین تلویزیون اینترنتی کشور توسط بسیج

نخستین تلویزیون اینترنتی کشور با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین در محل سازمان بسیج «صدا و سیما» افتتاح شد. به گزارش خبرگزاری دانشجو، سردار محمدرضا نقدی در حاشیه همایش «بسیج، بصیرت بین‌المللی و استکبارستیزی» در جمع خبرنگاران همچنین از راه‌اندازی شبکه اینترنتی تلویزیونی VON خبر داد و گفت: «این شبکه در مقابل VOA امریکا تلاش خواهد کرد صدای مردم را به دنیا برساند.» وی ادامه داد: «این ابتکاراتی است که هر کدام از بسیجیان می‌توانند برای خودشان داشته باشند و با همین امکانات محدود، فعال بوده و اثرگذاری بین‌المللی‌شان را نشان دهند.»

اوحدی: ربوده شدن رکن‌آبادی صحت ندارد

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: شایعه ربوده شدن غضنفر رکن‌آبادی در فاجعه «منا» صحت ندارد. به گزارش تسنیم ، سعید اوحدی در جمع اساتید و هیأت‌ علمی دانشگاه آیت‌الله بروجردی شهرستان بروجرد افزود: «تلاش می‌شود وضعیت سفیر مفقود شده ایران در این فاجعه ظرف دو هفته آینده با بررسی‌های DNA مشخص شود.» اوحدی همچنین شایعه‌ای را که عبور کاروان ولیعهد عربستان را علت وقوع این حادثه «منا» می‌داند نیز رد کرد.

تهدید سایبری «داعش» علیه ۴۹ کشور

گروه تروریستی «داعش» ۴۹ کشور جهان را به انجام حملات سایبری سری تهدید کرده است. به گزارش میزان به نقل از خبرگزاری «ترور مانیتور»، این گروه تروریستی با انتشار تصاویری در شبکه‌های اجتماعی از حمله سایبری به ایران و ۴۸ کشور دیگر خبر داد. بنابر این گزارش، در میان اسامی کشورهای مورد تهدید؛ نام روسیه، کانادا، چین، آلمان، فرانسه، ایتالیا، هلند، نروژ، دانمارک، هند، ژاپـــــــن، کره جنوبی، عراق، سوریه و آفریقای جنوبی دیده می‌شود.

سهم ۱۰درصدی «کیهان» از یارانه مطبوعاتی دولت سابق

روزنامه «آرمان» در گزارشی با تیتر «چرا کیهان و وطن امروز ‌آنقدر‌عصبانی‌اند؟» ضمن انتشار جدولی نوشت: «براساس اسناد منتشر شده در سایت وزارت ارشاد گردآوری و استخراج شده، دریافتی روزنامه‌های کیهان، وطن امروز، جوان، رسالت و برخی روزنامه‌های دیگر است. روزنامه‌های همشهری، جام جم، جوان و کیهان با تدبیر ویژه ارشاد در دولت یازدهم، به‌خاطر وابسته بودن به بودجه‌های عمومی از فهرست دریافت یارانه حذف شدند و این یارانه به بخش خصوصی اختصاص یافت.» این گزارش سپس به «تفاوت معنادار عدد دریافتی روزنامه‌های کیهان و وطن امروز در جدول» اشاره کرده و می افزاید: بد نیست بدانید روزنامه «وطن امروز» در سال ۸۷ آغاز به کار کرد و رقم دریافتی حدود ۳ میلیارد تومانی‌اش در دولت احمدی‌نژاد تنها برای ۵ سال است! «کیهان» ۱۲ صفحهای نیز در دولت احمدی‌نژاد بالاترین رقم دریافتی یارانه را داشته به طوری که عدد دریافتی‌اش حدود ۱۰ درصد کل یارانه پرداختی به همه روزنامه‌های کشور است. براساس جدول ارقام منتشره در «آرمان»، طی سال‌های ۸۴ تا ۹۱ روزنامه «کیهان» مبلغ ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و «وطن امروز» در پنج سال، معادل ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان یارانه دریافت کرده‌اند.

*********************************

روزنامه وطن امروز **

عربستان یک شاعر فلسطینی را اعدام می‌کند

دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد دادگاهی در عربستان به‌رغم انتقادهای بین‌المللی از صدور حکم‌های اعدام در این کشور بار دیگر یک شاعر فلسطینی را به ادعای «الحاد» محکوم به اعدام کرد، اما این حکم قابل فرجام‌خواهی است. این نهاد افزود، نخستین حکمی که در حق اشرف فیاض در سال ۲۰۱۴ صادر شد، ۴ سال حبس و ۸۰۰ ضربه شلاق بود اما پس از فرجام‌خواهی این حکم، دادگاه حکم اعدام وی را صادر کرد.

پاپ: کریسمس بازی است

رهبر کاتولیک‌های جهان گفت، جشن کریسمس در جهانی که «جنگ و نفرت» را برگزیده است، به نظر پوچ می‌آید. پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان گفت: کریسمس نزدیک است؛ چراغانی، جشن‌ها و درخت‌های کریسمس و صحنه تولد عیسی مسیح (ع). تمام اینها یک بازی است. جهان همچنان مشغول جنگ است. جهان یک راه صلح‌آمیز را انتخاب نکرده است. سخنان پاپ بر آغاز فصل جشن کریسمس در واتیکان که از درختی غول‌پیکر رونمایی شد،

سایه افکند.

افزایش حمله به مسلمانان در انگلیس

گزارش‌های منتشرشده در انگلستان حاکی از افزایش شمار حملات ناشی از تنفر علیه مسلمان این کشور بویژه در اسکاتلند به دنبال حملات تروریستی پاریس است. براساس گزارش پلیس اسکاتلند، از زمان وقوع حملات تروریستی در پاریس تاکنون ۶۴ حمله نژادپرستانه یا ناشی از تنفر نژادی در این منطقه اتفاق افتاده است. حملات ناشی از تنفر درحالی در اسکاتلند افزایش می‌یابد که دوشنبه گذشته یک مسجد در منطقه «بیشفرینگز» در شمال گلاسکو از سوی برخی افراد مورد حمله با مواد آتش‌زا قرار گرفت.

طرح موساد برای ترور رهبران مقاومت

دستگاه اطلاعاتی یک کشور عربی در هشداری امنیتی اعلام کرده است سازمان جاسوسی- تروریستی رژیم صهیونیستی (موساد) درصدد ترور رهبران مقاومت فلسطین در خارج از سرزمین‌های اشغالی است. براین اساس، رژیم صهیونیستی برای زمینه‌سازی ترور فرماندهان مقاومت فلسطین، انتشار گزارش‌هایی را در رسانه‌های خود درباره اقدامات تروریستی سابق موساد در کشورهای عربی و غیرعربی از جمله ترور شهید دکتر فتحی شقاقی، بنیانگذار جنبش جهاد اسلامی و شهید محمود مبحوح از فرماندهان برجسته گردان‌های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی حماس شروع کرده است.

نگرانی سازمان ملل از وضعیت روهینگیاها

کمیته حقوق بشر مجمع عمومی سازمان ملل از میانمار به دلیل عملکردش در قبال اقلیت مسلمان روهینگیای این کشور انتقاد کرده و از این کشور جنوب‌شرق آسیا خواست قوانین شهروندی خود را تغییر دهد تا روهینگیاها بتوانند تابعیت کامل به‌دست آورند. این شورا همچنین نگرانی جدی خود را از وضعیت روهینگیاها در استان راخین و دیگر اقلیت‌هایی که در معرض به حاشیه رانده شدن و نقض مداوم حقوق بشر و بدرفتاری هستند، اعلام می‌دارد.

بازداشت یک باند داعشی در کویت

وزارت کشور کویت اعلام کرد یک گروه تروریستی متشکل از یک لبنانی، یک مصری، ۵ سوری، ۲ استرالیایی و یک کویتی را که برای گروه تروریستی داعش پول و سلاح فراهم می‌کردند، بازداشت کرده است. به گفته این وزارتخانه، متهم اول که لبنانی است هماهنگ‌کننده اعزام تروریست‌ها به مناطق درگیری و حامی مالی و لجستیکی داعش بوده است. پیش‌تر داعش به مسجد امام صادق(ع) در کویت حمله کرد که به کشته‌شدن ده‌ها نمازگزار بی‌گناه انجامید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *