آموزش عملی نماز در هفت سالگی

خانه / تازه ها / آموزش عملی نماز در هفت سالگی

آموزش عملی نماز در هفت سالگی

در روایتی از پیغمبراکرم(ص) نقل شده است که حضرت فرمودند: «عَلِّمُوا أَوْلَادَکُمُ أَلصَّلَاةَ إِذَا بَلَغُوا سَبْعاً»

آنگاه که فرزندانتان به هفت سالگی رسیدند، نماز را به آن ها بیاموزید. اینجا دیگر بحث «آموزش رفتاری» مطرح است.

یعنی تا قبل از این سن، والدین تنها باید نماز خواندن خود را به او نشان می دادند؛ امّا از این پس باید به فرزند خود نماز خواندن را آموزش دهند.

او در این سنّ و سال به تدریج امّا خیلی سریع اعمال عبادی را یاد می گیرد.

کودک در این سنین از هر چیزی که می بیند، عکس برداری کرده و به حافظه اش می سپارد؛ لذا به سرعت «آموزش های رفتاری» در او اثر می گذارد.

 بعد از آموزش های عملی نباید کودک را کاملاً رها کرد؛ بلکه باید با تکرار و درخواست عمل بر اساس آموخته ها، او را تحت نظر داشت.

به عنوان مثال: وقتی یکی از والدین به نماز می ایستد، ابتدا باید به فرزند خود بگوید: «عزیزم! من را نگاه کن. به این کاری که انجام می دهم، نماز می گویند.

کنزالعمال، ج 16، ص441

اجازه ندهید میدان خالی بماند

بازدیدها: 8

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *