قدردانی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از بیش از ۱۱۰ شب میدان‌داری مداحان و ذاکران اهل‌بیت(ع)

خانه / تازه ها / قدردانی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از بیش از ۱۱۰ شب میدان‌داری مداحان و ذاکران اهل‌بیت(ع)

حجت‌الاسلام محمد قمی: هیئت امام حسین(ع) سکولار نیست و پرچم خون‌خواهی شهیدان برافراشته خواهد ماند

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با صدور پیامی از بیش از ۱۱۰ شب حضور مستمر و میدان‌داری مداحان، ذاکران اهل‌بیت(ع) و خادمان هیئت‌های مذهبی قدردانی کرد. و بر تداوم این حرکت مردمی در ایام محرم تا تشییع و خاکسپاری رهبر شهید انقلاب تأکید کرد.

حجت‌الاسلام محمد قمی در این پیام، ضمن تقدیر از نقش اثرگذار مداحان و ستایشگران اهل‌بیت(ع)، اظهار کرد: از همه خادمان هیئت‌های مذهبی و به‌ویژه ذاکران اهل‌بیت(ع) صمیمانه سپاسگزارم. شما با غیرت، جوانمردی و حنجره‌های خسته در میدان حضور یافتید. و با مجاهدتی خالصانه نشان دادید که هیئت امام حسین(ع) نهادی زنده، اثرگذار و به دور از هرگونه سکولاریسم است.

پیوند هیئت‌های مذهبی با میدان و جامعه

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به نقش هیئت‌ها در عرصه اجتماعی افزود: مداحان و خادمان هیئت‌ها توانستند میدان و خیابان را با قدرت به یکدیگر پیوند دهند. و بدون اتکا به حمایت مؤثر سازمان‌ها، حرکتی کاملاً مردمی و موفق را رقم بزنند.

وی تأکید کرد که این حضور گسترده، جلوه‌ای از روحیه انقلابی و مردمی هیئت‌های مذهبی است. و نشان داد فرهنگ عاشورا همچنان در متن جامعه جریان دارد.

تأکید بر ادامه مسیر خون‌خواهی شهیدان

حجت‌الاسلام قمی در بخش دیگری از پیام خود با اشاره به ادامه راه شهیدان تصریح کرد: از خون‌خواهی آقای شهید، که پرچم‌دار آن نیز مداحان و هیئت‌های مذهبی هستند. کوتاه نخواهیم آمد.

وی همچنین با اشاره به جایگاه مداحان در عرصه تبلیغ دین خاطرنشان کرد: در کنار اهل علم و منبر، آقای شهید همواره تأکید داشتند. که مداح با هنر، اخلاص و زیبایی، مبلغ اسلام و معارف اهل‌بیت(ع) است.

این پیام در حالی منتشر شده است که هیئت‌های مذهبی در دهه نخست محرم با حضور گسترده مردم، نقش مهمی در برگزاری مراسم عزاداری، ترویج فرهنگ عاشورا و تقویت وحدت و همبستگی اجتماعی ایفا کرده‌اند.

eheyat

بازدیدها: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *