محدودیت‌های ترافیکی مراسم مصلای امام خمینی(ره) در تهران | جزئیات مسیرهای مسدود

خانه / تازه ها / محدودیت‌های ترافیکی مراسم مصلای امام خمینی(ره) در تهران | جزئیات مسیرهای مسدود

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای محدودیت‌های ترافیکی و انتظامی ویژه مراسم روز سه‌شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) خبر داد. و از شهروندان خواست برای حضور در این مراسم، از وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.

به گزارش هیأت رزمندگان اسلام، سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ. با اشاره به هماهنگی کامل پلیس با دستگاه‌های مسئول برای برگزاری هرچه منظم‌تر این مراسم، اظهار کرد: به‌منظور تأمین امنیت، نظم و روان‌سازی تردد، محدودیت‌های ترافیکی در سه مرحله اجرا خواهد شد.

وی درباره مرحله نخست محدودیت‌های ترافیکی گفت: این محدودیت‌ها از سمت شرق خیابان قنبرزاده. از سمت غرب خیابان پاکستان، از سمت شمال بزرگراه شهید حکیم و از سمت جنوب خیابان شهید بهشتی اعمال می‌شود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ افزود: در مرحله دوم، تردد از شرق خیابان سهروردی، جنوب خیابان شهید مطهری. غرب بزرگراه مدرس و شمال بزرگراه شهید سلیمانی محدود خواهد شد.

سردار موسوی‌پور ادامه داد: مرحله سوم نیز شامل محدوده شرق خیابان شریعتی، جنوب خیابان شهید مطهری، غرب خیابان ولیعصر(عج) و شمال بزرگراه شهید سلیمانی خواهد بود.

وی همچنین از اعمال محدودیت توقف در برخی معابر اطراف مصلای امام خمینی(ره) خبر داد. و گفت: توقف خودروها در خیابان قنبرزاده (مسیر شمال به جنوب از خیابان شهید بهشتی تا بزرگراه شهید سلیمانی). خیابان شهید بهشتی (حدفاصل قنبرزاده تا پاکستان). خیابان پاکستان (از شهید بهشتی تا بزرگراه مدرس) و بزرگراه شهید سلیمانی (مسیر غرب به شرق از پل بزرگراه مدرس تا خیابان قنبرزاده) ممنوع خواهد بود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ درباره محل‌های پیش‌بینی‌شده برای پارک اتوبوس‌ها نیز اظهار کرد:

بزرگراه شهید سلیمانی در ضلع جنوبی (مسیر غرب به شرق از خیابان قنبرزاده تا پل سیدخندان). ضلع شمالی این بزرگراه (مسیر شرق به غرب از پل سیدخندان تا خیابان قنبرزاده). خیابان شهید بهشتی در حدفاصل خیابان شریعتی تا قنبرزاده در هر دو مسیر، خیابان شهید مفتح از شهید بهشتی تا شهید مطهری. خیابان شهید علی‌اکبری از شهید مطهری تا شهید بهشتی و همچنین ضلع غربی خیابان شریعتی بین خیابان‌های شهید مطهری و شهید بهشتی برای توقف اتوبوس‌ها در نظر گرفته شده است.

سردار موسوی‌پور در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر رعایت نکات ایمنی از سوی موتورسواران گفت: استفاده از کلاه ایمنی برای راننده و ترک‌نشین موتورسیکلت ضروری است و کلاه ایمنی، «کلاه زندگی» و مهم‌ترین عامل حفظ جان موتورسواران محسوب می‌شود.

وی در پایان از شهروندان تهرانی و شرکت‌کنندگان در این مراسم خواست تا حد امکان برای کاهش ترافیک و سهولت تردد، از وسایل حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه مترو. اتوبوس و تاکسی استفاده کنند.

eheyat

بازدیدها: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *