روزنامه کیهان **
پاکسازی رد پای وزارت علوم در ظلم به 3 هزار دانشجوی بورسیه
وزیر علوم ضمن توجیه ظلم برخی مسئولان این وزارت به 3 هزار دانشجوی بورسیه گفت: اعلام اسامی این افراد توسط صدیقی صحت ندارد.
فرهادی در جمع خبرنگاران گفت: این که گفته میشود اسامی منتشر شده بورسیه توسط آقای صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان انجام شده صحت ندارد.
صدیقی نیز در جمع خبرنگاران گفت: با افرادی که اسامی دانشجویان بورسیه را منتشر کردند برخورد شد و قرار نبود هیچ اسمی از آن 3 هزار نفر منتشر شود.
این در حالی است که علی غزالی از روزنامهنگاران اصلاحطلب و از عوامل انتشار اسامی دروغین مذکور، بعدها در سایت انتخاب خطاب به صدیقی نوشت: «بعد از مشاهده سخنان شما انگشت به حیرت ماندهایم که آخر این ادعای شما چه معنایی دارد… مگر میشود، عقل سلیمی قبول کند که این اطلاعات را سیستم قبلی به ما داده است! برای چه؟! برای افشاگری علیه خودش؟!»
در ادامه وی راز چگونگی دسترسی خود به اطلاعات محرمانه وزارتخانه را اینگونه افشاگری میکند: «جناب آقای صدیقی شما خوب به خاطر دارید که در زمانی که آقای توفیقی سرپرست وزارت علوم بودند و هنوز آقای فرجیدانا برای وزارت معرفی نشده بودند در آن اتاق گوشهای طبقه 13 شهرکغرب چه کسی این اسامی را به بنده داد و در این مدت چه کسی برای انتشارش مدام تماس میگرفت و پیغام میداد و اکنون هم فکر میکنید که ما ابزار شدهایم و شما ضربه خود را به جریانی زدهاید و اکنون در پی زد و بند با همان جریان هستید.»
وی همچنین در مصاحبه با تسنیم گفته است: «جلسهای بود با حضور آقای صدیقی و دو تن دیگر ازمشاورین وقت آقای توفیقی درباره فعالیت رسانهای که این لیست را دادند و آن موقع درخواست داشتند که منتشر شود و درخواست دیگر اینها مشخص شدن ارتباط این افرادبا مسئولین بود… بعد از آن چندین بار با آقای صدیقی و معاونان و اطرافیان وی درباره این لیست جلسه داشتیم و تاکید به انتشار لیست داشتند و حتی بعد از انتشار لیست اولیه، اطرافیان ایشان پیگیر لیست دوم بودند که ایشان با مصاحبه و نیت خود برای جاخالی دادن و بعد جوابیه من، همه برنامههای جریان اینها به هم خورد.»
چرا برخلاف موازین حقوق بینالملل توافق «برجام» نسخه فارسی ندارد؟
چرا متن فارسی توافق وین «برجام» با متن انگلیسی (اصلی) این قرارداد تعهدآور بینالمللی از ارزش حقوقی یکسانی برخوردار نیست که هیچ- بلکه در واقع مسئلهای به این روشنی که در حقوق بینالملل عرفی رایج است، در این توافق اصلاً لحاظ نشده است!
جهان نیوز در این زمینه نوشت در قراردادها و معاهدات بینالمللی به دلیل متفاوت بودن زبان بومی طرفین مذاکره، ممکن است کشورها تفسیرها و برداشتهای حقوقی متفاوتی را در مرحله اجرا نسبت به بندهای توافق شده داشته باشند. گاهی یک کلمه یا حتی یک علامت نگارشی میتواند منشأ چالشهای جدی در روابط طرفین توافق شود. برای جلوگیری از بروز این چالشها و اختلافات احتمالی، لازم است متن قرارداد و معاهده به زبان اصلی هر کشور نوشته شود و قید گردد که تمامی این نسخهها اعتباری یکسان دارند. این مسئله امری عادی در تنظیم متون قراردادها و معاهدات بینالمللی است. برای مثال در ماده یازدهم معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای با پیروی از این قاعده تصریح شده است: «این پیمان، متن انگلیسی، روسی، فرانسه، اسپانیولی و چینی آن که همگی از اعتبار یکسانی برخوردارند، در آرشیو دولتهای امانتدار محفوظ خواهند بود. نسخههای تأیید شده این پیمان، باید توسط دولتهای امانتدار به دولتهای امضا کننده و ملحق شده به آن ارسال شود.»
حال یکی از سؤالاتی که از مذاکره کنندگان محترم کشورمان در قضیه هستهای باید پرسید این است که چرا متن فارسی توافق وین «برجام» با متن انگلیسی (اصلی) این قرارداد تعهدآور بینالمللی از ارزش حقوقی یکسانی برخوردار نیست که هیچ – بلکه در واقع مسئلهای به این روشنی که در حقوق بینالملل عرفی رایج است، در این توافق اصلاً لحاظ نشده است! آیا بسنده کردن به ترجمه فارسی متن انگلیسی برجام میتواند ابزار مناسبی برای چانهزنی ما در هنگام بروز اختلافات احتمالی در این توافق باشد؟
هنوز جوهر توافق خشک نشده و کار به مرحله اجرا نرسیده بود که طرف غربی با دبه کردن، تفسیرهای دلخواهش را برای بهرهبرداری حداکثری از خواستههای نامشروع خود کلید زد و وزارت خارجه ما نیز به جای ارائه تفسیری صحیح از عبارتهای ابهامآمیز و پرتعداد در متن انگلیسی برجام، متن ترجمه شده غیر رسمیای را به مجلس تحویل داد که سه بار توسط مجلس به دلیل ترجمه غلط به وزارت خارجه عودت داده شد! وزارت خارجه نه تنها در این زمینه ابهامزدایی نکرده، بلکه با ترجمههای غلط خود که بعد از مدت کوتاهی آن را نیز از روی سایت وزارت خارجه حذف کرد عملاً فضای غبارآلود و ابهامآمیز را برای منتقدان بیشتر نمود.
برای روشنتر شدن موضوع این مثال را میزنیم. در متن اصلی و ضمائم برجام، کلمه «lifting» دقیقاً 23 بار تکرار شده است. این کلمه در زبان انگلیسی هم به معنای «لغو» به کار میرود و هم به معنای «تعلیق». نزدیکترین معادل برای کلمه «lifting» در زبان فارسی کلمه «برداشتن» است. حال «برداشتن» میتواند به هر دو معنای «لغو» و «تعلیق» استفاده شود.
توضیح این که تفاوت لغو و تعلیق در حقوق بینالملل در این است که اگر یک موضوعی «لغو» شود، به این معناست که ساختار حقوقی و قانونی آن نیز فرو میپاشد. مثلاً در صورت «لغو» تحریمها دیگر ضمانت قانونی ندارند. لذا برای اعمال تحریمها مجدداً نیاز است دوباره برای آن قانون تصویب شود که این فرآیند برای طرف غربی دشوارتر از «تعلیق» است. اما هنگامی مراد از «lifting» عبارت «تعلیق» باشد، به این معناست که ساختار حقوقی و قانونی تحریمها دست نخورده باقی میماند و فقط «اجرای» آن متوقف میشود. در این پروسه طرف غربی با بهانهتراشی در کمترین زمان ممکن میتواند تحریمها را دوباره به مرحله «اجرا» درآورد و مشروعیت قانونی و رژیم حقوقی تحریمها را حفظ کرده است.
اثرمعکوس توافق در مذاکرات بر رکود اقتصادی و بورس
گسترش رکود اقتصادی با وجود توافق هستهای تعجب تحلیلگران مطبوعاتی را برانگیخته است.
روزنامه دنیای اقتصاد از روزنامههای حامی دولت دراین زمینه نوشت: وزارت صنعت نسبت به تعمیق رکود در بخش تولید هشدار داد. آمارهای جدید تولید در بهار سال جاری، نشان میدهد که اغلب محصولات منتخب با رشد منفی یا با رشد مثبت بسیار کم، روبهرو بودهاند. وضعیت تولید در بهار 94 از خطر عمیق شدن رکود حکایت دارد. به طوری که براساس آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اغلب محصولات منتخب با رشد منفی یا با رشد مثبت بسیار کم نسبت به مدت مشابه سال گذشته روبهرو بودهاند. متولیان حوزه صنعت این وضعیت را نگرانکننده توصیف کرده و معتقدند با کاهش تدریجی تولید، مطمئنا دوباره صنعت کشور با رشد منفی روبهرو خواهد شد. عدم اجرای درست سیاستهای تعریف شده در بخش تقاضا عمده دلیلی است که منجر به کاهش تولید محصولات منتخب صنعتی، معدنی و شیمیایی و پلیمری شده است.
این روزنامه خاطرنشان کرد: انتظار تولیدکنندگان برای لغو تحریمهای بینالمللی را میتوان یکی از دلایل شدت گرفتن رکود تولید در مدت زمان مورد بررسی دانست. به گفته برخی فعالان صنعتی در حال حاضر تولیدکنندگان صنعتی منتظر مشخص شدن وضعیت قیمت مواد اولیه در صورت لغو تحریمها هستند و به این دلیل تولید خود را متوقف کردهاند. که مبادا با تولید محصول گرانقیمت، موفق به عرضه آن در بازار نشوند. از سوی دیگر مشکل نقل و انتقال پول بین شرکتهای ایرانی و خارجی هنوز برطرف نشده است. موارد مذکور موجب شده تا از میان 30 محصول منتخب صنعتی در سه ماه منتهی به خرداد، 15 محصول افت تولید را در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تجربه کنند، این در حالی است که تولید این محصولات در خردادماه نسبت به اردیبهشت سال جاری افت بیشتری را تجربه کردهاند، براساس آمار اعلام شده در خردادماه 17 محصول با افت تولید مواجه بودهاند.
از سوی دیگر روزنامه جوان با اشاره به دو سالگی دولت خاطر نشان کرد: رکود در بازارها تعمیق شده است و این در حالی است که مذاکرات هم به نتیجه نسبی رسیده است. در این بین افت شاخص کل بازار سهام به عنوان دماسنج اقتصاد، در کنار افت شدید تولید مسکن موجی از نگرانیها را بین اقتصاددانان مستقل به وجود آورده است، بررسیها نشان میدهد در سال 93 دولت با وجودی که بسیار فراتر از پیشبینیهای اولیه تسهیلات در اختیار بخشهای مختلف اقتصادی قرار داد، اما اقتصاد نه تنها تکانی نخورد بلکه بیشتر در باتلاق رکود فرو رفت که این اصلا نشانه خوبی نیست…
در رابطه با افت ارزش بازار نیز که نشانهای از رکود در اقتصاد و افت دستهجمعی قیمت سهام میباشد، باید عنوان داشت ارزش بازار در طول فعالیت دولت یازدهم بیش از 70 هزار میلیارد تومان از بهای خود را از دست داده است که این رویداد هم به بیش از 7 میلیون سهامدار بورس زیان وارد کرده و هم اینکه 44 میلیون نفر مشمول سهام عدالت را متحمل زیان کرده است چرا که سهام عدالت نیز در بورس حضور دارد و افت ارزش بازار گریبان این داراییها را هم گرفته است.
*************************************
روزنامه قدس ***
ماجرای نامه اوباما به «آیپک»
فردا: خبرها حاکی است باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در دو روز اخیر با ارسال پیامی به لابی صهیونیستها در آمریکا، درگیری لفظی خود با نتانیاهو را به اوج رسانده است.
وی در این پیام به «آیپک» گفته است به دروغ پردازی های خود درباره توافق هسته ای ایران پایان دهید.
عزم جدی برای مقابله با مفاسد وجود ندارد
مهر: عزت ا… یوسفیان، نماینده مجلس گفت: در رابطه با موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادی، هنوز عزم جدی برای مقابله با این مفاسد مشاهدهنمیشود.
احتمال تعطیلی تورهای ترکیه
ایسنا: اباذری، رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران با اشاره به حوادث تروریستی در ترکیه گفت: حوادث ترکیه سبب شده آژانسها تمایلی برای اجرای تورهای زمینی به این کشور نداشته باشند.
سفر ظریف به ترکیه در دستورکار است
قدس آنلاین: یک مسؤول در وزارت خارجه با تأیید تعویق سفر وزیر خارجه ایران به ترکیه گفت: این سفر در دستورکار است و به دلیل عدم انطباق برنامهها در این محدوده زمانی، در اولین زمانبندی بعدی انجام خواهد شد. پیشتر قرار بود ظریف دوشنبه شب در راستای سفرهایش به منطقه به ترکیه سفر و با مقامهای این کشور دیدار و گفتوگو کند.
نوری مالکی ممنوع السفر شد؟!
خبرگزاری صدا و سیما: یک پایگاه خبری به نقل از منابع امنیتی مدعی ممنوع السفر شدن نوری مالکی معاون رئیس جمهور عراق شد. ظاهرا این تصمیم به دستور حیدر عبادی انجام شده است.
نامه 94 قانونگذار جمهوریخواه به اوباما
فارس: 94 قانونگذار جمهوریخواه همراه با «کوین مککارتی» رئیس اکثریت جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا، نامهای به باراک اوباما، رئیسجمهور این کشور نوشته و اطلاع از مفا�� 2 سند محرمانه میان ایران و آژانس اتمی را خواستار شدهاند.
************************************
روزنامه خراسان ***
انتقاد از نگاه واردات پسند يک مسئول مهم اجرايي
بر اساس گزارش يک نهاد مسئول به تعدادي از مديران اجرايي، اعلام شده است که به رغم تاکيدات رهبر انقلاب مبني بر استفاده از ظرفيت اجراي هدفمندسازي يارانه ها در جهت کاهش شدت مصرف انرژي و نيز تأکيدات مسئولان ارشد قوه مجريه براي ترويج مصرف کالاهاي داخلي، يکي از مسئولان مهم اقتصادي در دولت به خاطر آن که طرح هاي اصلاح ساختار توليد برخي لوازم پرمصرف به نتيجه قابل قبولي نرسيده است، پيشنهاد لغو برخي محدوديت ها براي واردات اين محصولات را مطرح کرده است که اين نگاه و درخواست ها، جاي تامل و تذکر دارد.
خبر خوش به خانواده هايي که صاحب سه قلو مي شوند
در حالي که پس از تصويب قانون اصلاح قوانين تنظيم جمعيت و خانواده در سال 92،، ابهاماتي درباره نحوه حمايت و اعطاي مرخصي به مادراني که داراي سه قلو و بيشتر مي شوند، در برخي دستگاه هاي اجرايي به وجود آمده بود، بر اساس نامه يکي از مسئولان مهم اجرايي به تعدادي از دستگاه هاي دولتي اعلام شده است که قانون مصوب سال 92 درباره اين مادران موضوعيت نداشته و حکم مندرج در تبصره ۳ الحاقي به ماده ۳ قانون ترويج تغذيه با شيرمادر مصوب سال 80 در خصوص مرخصي يک ساله براي زايمان هاي سه قلو و بيشتر همچنان معتبر است.
تابناک نوشت
روز يکشنبه علي سعيدلو معاون سابق احمدي نژاد در مراسم ختم والده محمد عباسي وزير سابق ورزش و جوانان در مسجد حضرت اميرالمومنين(ع) شهرک شهيد محلاتي، ديده شد. هفته پيش برخي رسانه ها از عزيمت او به ترکيه خبر داده بودند.
ديپلماسي ايراني خبرداد
به ادعاي روزنامه العرب برخي از مقامات ايراني در ديدار با يکي از نمايندگي هاي جنبش حماس در يکي از پايتخت هاي عربي که چند روز بعد از سفر مشعل به رياض انجام شد، سفر مشعل به عربستان را نکوهش کرده و به اعضاي حماس گفته است که تهران سفر رئيس دفتر سياسي حماس به رياض را حرکتي عليه خود قلمداد مي کند.منابع آگاه به روزنامه العرب، چاپ لندن مدعي شدند که ايران سفر خالد مشعل، دبير کل دفتر سياسي حماس را به تهران لغو کرده است.
سايت خرداد نوشت
اين سايت با اشاره به سخنان صادق خرازي عليه برخي اصلاح طلبان نوشت :اگر اين ليست وجود خارجي دارد و افرادي مشغول جاسوسي و خيانت به منافع ملي بوده اند چرا و با چه دليلي صادق خرازي اسامي آنان را به نهادهاي اطلاعاتي و امنيتي نداده است و آيا اين اقدام خود مصداق بارز خيانت به کشور و ضربه به منافع ملي نيست؟
پارس نيوز مدعي شد
تخلف از قانون آيين نامه داخلي مجلس شوراي اسلامي مجددا موجب جو مخالفت سنگين نمايندگان مجلس عليه هيئت رئيسه شده است. در جلسه صبح روز دوشنبه مجلس، دو بيانيه با محتواهاي متفاوت با حدود 200 امضا تقديم هيئت رئيسه مي شود که هر دو بيانيه درباره لزوم ارائه لايحه برجام و همچنين از سرگيري آزمايش هاي موشکي برخلاف آيين نامه داخلي، خوانده نمي شود.برخي از نمايندگان در گفت وگو با خبرنگار «پارس»، بر اين باورند که احتمالا فشارهايي خارج از مجلس بر هيئت رئيسه وجود دارد که مانع قرائت اين بيانيه ها از تريبون مجلس شوراي اسلامي شده است و لذا درصددند تا با ورود علني به اين موضوع، ابعاد اين قضيه را روشن نمايند.
فردانيوز نوشت
هفته گذشته لباس يکي از زنان ديپلمات ايتاليايي در ديدار با روحاني و هاشمي رفسنجاني در رسانهها انعکاس وسيعي يافت.به نظر آنها اين ديپلمات به واسطه عدم پوشيدن لباس رسمي به رئيسجمهور به عنوان منتخب ملت ايران توهين کرده است اما در شماره اخير يکي از نشريات سبک زندگي به مدهاي روز اروپا پرداخته شده است و در قسمت مدهاي کلاسيک زنانه اين روزهاي اروپا تصاوير شلوارهايي درج شده است که با پيژامه ديپلمات اروپايي شباهت بسيار دارد و به نظر ميرسد آنچه ديپلمات مذکور پوشيده است نه تنها پيژامه نبوده که شلوار کلاسيک و مد روز بوده است.
انتخاب خبرداد
آسوشيتدپرس نوشت: حمايت سرلشکر حسن فيروز آبادي رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح ايران از موافقتنامه هسته اي اين کشور يک تاييد مهم به شمار مي رود که زمينه ساز حمايت اصولگرايان از موافقتنامه اي است که تندروها با آن مخالفند.
انتخاب نوشت
ياسر هاشمي در گفت و گو با خبرنگار «انتخاب» از برقراري تماس تلفني با زندان اوين ميان آيت ا… هاشمي رفسنجاني و فرزندش مهدي هاشمي در صبح سه شنبه خبر داد. به گفته ياسر هاشمي “در اين مکالمه کوتاه، آقاي هاشمي درباره وضعيت و شرايط زندان از فرزند خود سوالاتي را پرسيد و جوياي احوال ساير زندانيان شد.”
************************************
روزنامه ایران******
سید حسن خمینی: امروز سخن از امام(ره) گفتن نان دارد
فرزند یادگار امام راحل با اشاره به دوران سخت زندگی امام خمینی(ره) در نجف و قم گفت: شیخ حسن صانعی میگفت که ما با امام(ره) در خانه یخچال قاضی مینشستیم و هفتهها چشممان به در بود که یک نفر وارد شود و سلامی بگوید. به گزارش «انتخاب»، حجتالاسلام سیدحسن خمینی در آیین سوگواری شهادت امام صادق(ع) که در حسینیه جماران برگزار شد، افزود: اما امروز از امام(ره) گفتن نان دارد. آنها بودند که آن روز ایستادند و ایستادگیشان هزینه داشت. هرکاری از معبر سختی نگذرد، به ثمر نمیرسد. وی با بیان اینکه نباید امام(ره) مصادره یک گروه شود، بلکه باید همه دست به دست هم بدهیم، اظهار کرد: یک بار یک گروهی که جزو امنای امام(ره) بودند، از فردی شنود کرده بودند، بلافاصله امام بیرونشان کرد و پرسید که چرا آبروی فرد را بردید؟ چون آبروی مؤمن از کعبه بالاتر است مگر میشد جلوی امام(ره) به کسی تهمت زد؟ سید حسن خمینی در ادامه درباره دین کاریکاتوری اظهار کرد: اسلام کاریکاتوری به این معنی است که تناسبها و نسبتها بهم ریخته است. دین کاریکاتوری یعنی مسألهای که برای پیامبر و خدا 100 بدی دارد، نزد من پنج بدی دارد و چیزی که نزد آنان پنج بدی دارد، نزد من 100 بدی پیدا میکند.
وصول 800 پرونده تخلف مدیران سابق از سازمان بازرسی به دولت
رئیس هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات نهاد ریاست جمهوری اعلام کرد: در یک سال اخیر حدود ۸۰۰ پرونده مربوط به تخلفات اداری مدیران کلان دولت گذشته از سازمان بازرسی به ما واصل شده است. به گزارش ایسکانیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، حجتالاسلام محمد اشرفی اصفهانی افزود: این پروندهها مربوط به مدیران ارشد از سطح مدیرکل تا معاونان رئیس جمهوری هستند که ما 200 مورد را بررسی کردهایم.
وی با بیان اینکه اصل بر برائت است و 60 درصد پروندهها برائت داده شده است، ادامه داد: برای برخی از این مدیران توبیخ با درج در پرونده یا بدون درج در پرونده لحاظ شده است و دیگر برخی از اینها نمیتوانند مسئولیتهای کلان بگیرند. اشرفی اصفهانی با اشاره به اینکه نتیجه بررسیهای خود را به سازمان بازرسی کل کشور اعلام میکنیم و برخورد با آنهاست، گفت: ما موارد را از لحاظ اداری بررسی میکنیم و احتمال دارد برخی از این افراد مشکلات مالی و اخلاقی داشته باشند که آنها را قوه قضائیه بررسی میکند.
قول بلاروس برای بازگرداندن پول بانکهای ایرانی
وزیر دادگستری گفت: دادستان بلاروس برای استرداد پولهای جابهجا شده بانکهای ایرانی به کشور و رسیدگی به سه پرونده مخصوص شیعیان در بلاروس قول مساعد داده است.
به گزارش ایرنا، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در حاشیه دیدار با دادستان کل بلاروس، افزود: در ملاقات رؤسای جمهوری ایران و بلاروس بر فعالیتهای جدی و همکاریهای گسترده تر تأکید شد که البته از فرصت رفع تحریم نیز برای این منظور استفاده خواهیم کرد. پورمحمدی با تأکید بر اینکه بلاروس کشور دوست ایران است، ادامه داد: قرابت زیادی در مواضع سیاسی ایران و بلاروس وجود دارد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا استرداد محکومان مشکل حقوقی دارد یا ندارد، ادامه داد: از آنجا که این موارد در اختیار وزارت کشور بلاروس بوده، باید با آنجا صحبت کرده و آنها موافقت کنند.
************************************
روزنامه جام جم**
تمجید دانشمندان آمریکایی از برجام
29 دانشمند آمریکایی در نامهای خطاب به باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا از توافق هستهای ایران تمجید و آن را نوآورانه و دقیق توصیف کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه نیویورک تایمز آمریکا، این دانشمندان ارشد آمریکایی شامل برندگان جوایز نوبل، دانشمندان سابقهدار در تولید تسلیحات هستهای و مشاوران علمی سابق کاخ سفید در حالی این نامه را خطاب به اوباما نوشتهاند که وی در مورد توافق هستهای با ایران، مشغول رایزنی در کنگره، رایزنی در میان مردم آمریکا و رایزنی در میان همپیمانان آمریکاست. به گزارش روزنامه نیویورکتایمز، ممکن است این نامه دو صفحهای باعث تقویت استدلال دولت باراک اوباما درباره توافقنامه هستهای با جمهوری اسلامی ایران شود .
فیروزآبادی: داعش و همپیمانانش حذف خواهند شد
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: داعش و هم پیمانان آن زیر چرخهای تحولات آینده حذف خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی با تبیین تحولات جاری در منطقه و عقیم ماندن سیاستها و سناریوهای دشمنان اسلام افزود: ارزیابیها از دولت مرکزی عراق این است که بسیار خوب عملکرده است و با به دست آوردن موفقیتهای مهم در تثبیت حاکمیت عراق و حفظ تمامیت ارضی و استقلال این کشور، در برابر دشمنان ملت عراق موفق نیز بوده است. وی با اشاره به شکلگیری برخی تحرکات شیطنتآمیز در این کشور؛ تصریح کرد: مردم شریف عراق اعم از سنی و شیعه مراقبت کنند، بروز بعضی کمبودها مصنوعی بوده و فراخوان تظاهرات خیابانی با تحریک گروهای خاص و بعضا غیرمسلمان و نیز منفجر کردن خطوط انتقال برق ایران به عراق و خرابکاریهای دیگر که در این ارتباط صورت میپذیرد، در پی آن است تا سخن از ناکارآمدی دولت مرکزی بگویند.
تذکر توکلی به باهنر درباره استیضاح یک وزیر
احمد توکلی، نماینده تهران از نامه محمدرضا باهنر نایبرئیس مجلس شورای اسلامی برای برگشت دادن طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی انتقاد کرد و گفت: هیات رئیسه مجلس نمیتواند استیضاح در حال بررسی در کمیسیون را پس بگیرد. به گزارش ایرنا، توکلی در تذکری در جلسه علنی دیروز مجلس افزود: در مورد استیضاح وزرا از جمله آقای آخوندی وزیر راه و شهرسازی بنده مخالف استیضاح هستم، اما رفتار هیات رئیسه پسندیده نیست.
وی ادامه داد: برای استیضاح، امضا جمع شده و در کمیسیون در حال بررسی است اما آقای باهنر نامهای به کمیسیون نوشته و آن را پس گرفتهاند. محمدحسن ابوترابیفرد نایبرئیس مجلس شورای اسلامی که ریاست جلسه علنی را به عهده داشت در پاسخ به این تذکر احمد توکلی گفت: نگاه من و آقای باهنر نیز همان نگاه شخص شماست؛ وقتی نمایندگان استیضاحی دارند نباید بیایند این بالا بایستند و بگویند همین الان امضا شود بلکه باید 24 ساعت یا 5 ساعت بعد به هیات رئیسه اجازه دهند تا این موضوع را بررسی کرده و به کمیسیون ارجاع دهند و این یک روال شده است.
همدستی «استخبارات» عربستان با آمریکا برای تحریم فرماندهان جدید سپاه
یکی از صدها هزار سند افشا شده از وزارت خارجه، کشور و دفاع عربستان توسط «ارتش سایبری یمن»، نشان میدهد عربستان سعودی تلاش و تمایل وافری برای تحریم شدن مسئولان ایرانی دارد.
به گزارش فارس، این سند که نامه «مصطفی بن محمد حبیب کوثر» مدیر کل «اداره کشورهای آسیایی» وزارت خارجه عربستان به «قائممقام روابط دوجانبه» این وزارتخانه است، از وجود تلگراف رئیس وقت دربار عربستان (خالد التویجری) پرده برمیدارد که موضوع آن رصد اقدامات فرمانده کل سپاه پاسداران ایران در تغییر برخی فرماندهان سپاه است. موضوع این سند که به تاریخ 25 بهمن 1390 (21 ربیعالاول 1433/ 14 فوریه 2012) صادر شده، به این شرح است: تلگراف رئیس دربار، درخصوص تغییرات فرمانده سپاه پاسداران در مناصب فرماندهی و نظر استخبارات برای هماهنگی با آمریکا برای افزودن اسامی فرماندهان جدید سپاه به فهرست تحریمهای بینالمللی و یکجانبه [آمریکا] و ممنوعیت سفر آنان و بلوکه شدن داراییهایشان. البته به این شرط که عربستان طرف مستقیم این موضوع نباشد.
بازدیدها: 124