ایده‌ها و روش‌های جذب کمک‌های مالی هیأت‌های مذهبی گردآوری می‌شود

خانه / مطالب و رویدادها / ایده‌ها و روش‌های جذب کمک‌های مالی هیأت‌های مذهبی گردآوری می‌شود

نخستین فراخوان ایده هیأت، با موضوع «ایده‌های جذب کمک‌های مالی» به همت جامعه ایمانی مشعر اعلام شد. ایده‌های گردآوری شده در قالب یک کتاب کاربردی منتشر خواهد شد

بسمه تعالی

نخستین فراخوان ایده هیأت منتشر شد

ایده‌ها و روش‌های جذب کمک‌های مالی هیأت‌های مذهبی گردآوری می‌شود

حجت‌الاسلام و المسلمین حمزه معلی، دبیر نخستین فراخوان ایده هیأت گفت: «ایده» همان راهِ‌حلی است که برای رفع یک مشکل یا بهره‌گیری از یک فرصت ارائه می‌شود و «جامعه ایمانی مشعر» به عنوان حلقه وصل هیأت‌های سراسر کشور، با هدف جمع‌آوری و اشتراک‌گذاریِ ایده‌های برتر و همچنین افزایش بهره‌وری در امور مختلف هیأت، مجموعه «فراخوان‌های ایده هیأت» را برگزار می نماید. مقصود از ایده در این مجموعه فراخوان‌ها، یک طرح خام و کلی و بدون اشاره به جزئیات است که قابلیت تدوین در یک صفحه و تشریح در یکی دو دقیقه برای مخاطب عام دارد.

وی درباره موضوعِ نخستین فراخوان افزود: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیران هیأت‌ها برای تحققِ رسالت دینی و نقش‌آفرینی مؤثر در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، «تأمین مالی هیأت» می‌باشد. با درکِ این دغدغه مهم و زیربنایی و با هدفِ ایده‌پردازی و الگوسازیِ راه‌های مختلفِ تأمین مالیِ هیأت، نخستین فراخوان، با موضوع «ایده‌های جذب کمک‌های مالی» برگزار می‌گردد.

معلی با اشاره به ظاهرِ محدود و معدودِ شیوه‌های دریافت و جذب کمک‌های مردمی در هیأت‌ها گفت: اجرای خلاقانه و ابتکار در سبک و روشِ آن‌ها می‌تواند موجبِ تأثیرگذاریِ بیشترِ آن‌ها شود. همچنین بیان و انتشارِ این ایده‌ها، علاوه بر استفاده مستقیم در هیأت، می‌تواند سبب تولُّد ایده‌های جدید و طراحیِ شیوه‌های نو برای چرخه اقتصادی هیأت‌ها باشد. چرا که هیأت‌ها و هیأتی‌ها پس از آشنایی با شیوه‌ها و الگوهای مطرح شده، می‌توانند مستقیم یا غیرمستقیم الگوبرداری کنند و ایده‌ها و طرح‌های مناسب با زمان، مکان و اقتضائات خاص خود را به اجرا دربیاورند.

دبیر نخستین فراخوان ایده هیأت درباره عرصه‌های مورد پذیرش در این فراخوان، گفت: ایده‌های «تأمین مالی هیأت» در دو عرصه پذیرفته خواهد شد: ۱) راه‌های ایجاد ارزش افزوده اقتصادی در هیأت. مانند ایده تأسیس یک بنگاه تولید محصولات و یا خدمات فرهنگی و ۲) نوآوری و خلاقیت در شیوه‌های سنتی دریافت کمک‌های مردمی در هیأت. مانند ایده «نذر فرهنگی» که در آن قلک‌هایی با نشان هیأت، میان اعضای محل پخش می‌شود و از این طریق کمک‌های مردم به هیأت جمع‌آوری می‌شود.

حجت‌الاسلام معلی گفت: هیچ محدودیتی در تعداد ایده‌های ارسالی وجود ندارد؛ و ایده‌ها می‌توانند «نو» یا «تجربه شده» باشند. وی هم‌چنین شاخصه‌های ایده برتر را چنین برشمرد: همسویی با شأن و ظرفیت‌های هیأت، قابل تعمیم برای سایر هیأت‌ها، انسجام در ارائه ایده، سوددهی بیشتر، خلاقانه و اجرایی بودنِ ایده.

گفتنی است در این فراخوان به هر کدام از ده ایده برتر، نیم سکه بهار آزادی اهدا خواهد شد. علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین ارسال آثار خود از طریق سایت فراخوان به نشانی Idea.1542.org یا ربات تلگرام  https://telegram.me/Farakhan1542bot اقدام نمایند.

1farakhan-eide-heiat-r

بازدیدها: 279

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *