بانوی مجاهد؛ شاهراه پیروزی از نگاه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی

خانه / تازه ها / بانوی مجاهد؛ شاهراه پیروزی از نگاه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی

حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، در دومین دوره همایش «بانوی مجاهد» بر نقش کلیدی زنان در جهاد و مقاومت تأکید کرد و گفت: «جهاد و مقاومت ابداً انفعالی نیستند، بلکه شاهراه پیروزی و نصر هستند.»

وی با اشاره به برداشت نادرست از مفاهیم جهاد و مقاومت در جامعه، اظهار داشت: «باید نگاه موجود به این دو مفهوم بلند اصلاح شود و فهم واقعی آن‌ها به جامعه منتقل گردد.»

نقش مکمل زنان و مردان در حل مسائل اجتماعی

حجت‌الاسلام قمی تأکید کرد که در تحلیل مسائل اجتماعی و ارائه راهکارهای فرهنگی، هنری و رسانه‌ای، دو نگاه مکمل وجود دارد. وی افزود: «اکثر راه‌حل‌ها با محوریت دیدگاه‌های مردانه دنبال می‌شود، در حالی‌که نقش و مزیت‌های متمایز بانوان کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد.»

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با یادآوری تاریخ حضور زنان در نبردهای صدر اسلام و جبهه حق و باطل، گفت: «جنگ امروز محدود به عرصه نظامی نیست. در دو دهه اخیر، جنگ ترکیبی شامل حوزه‌های فرهنگی و سایبری شده و حضور بانوان در مقابله با این تهدیدات اهمیت دوچندانی دارد.»

زن؛ نماد خلاقیت، قلب و صبر

وی افزود: «زن مظهر قلب و مرد مظهر عقل است؛ هر دو برای انسجام اجتماعی ضروری و مکمل یکدیگرند. قلب هستی به اراده الهی در اختیار زن قرار گرفته و این نعمتی بزرگ است.»

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: «اگر بعد زنانه مسائل اجتماعی نادیده گرفته شود. اهداف مکتب اسلامی محقق نخواهد شد. دست‌کم گرفتن توانایی بانوان، نشانه نادانی است.»

بانوی مجاهد؛ آغازگر حرکت و تبیین‌گر مفاهیم

حجت‌الاسلام قمی بانوان را به آغازگر بودن در مسیر جهاد و مقاومت فراخواند. و گفت: «بانوی مجاهد کسی است که متفاوت بیندیشد، عمل کند. و بتواند گره‌هایی را بگشاید که بسیاری از مردان از آن عاجزند.»

وی افزود: «بانوان مجاهد باید مفاهیم قرآنی چون ثبات قدم، استقامت، مقاومت، قیام و صبر را بازشناسی و تبیین کنند. صبر تنها تحمل نیست. بلکه اراده جمعی برای عبور از موانع و پایداری در مسیر اهداف بلند است.»

جهاد و مقاومت؛ مسیر فعالانه پیروزی

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به جهاد به‌عنوان مبارزه فعال در برابر دشمن، اظهار داشت:

«جهاد در برابر دشمن معنا می‌یابد. و امروز دشمن، به تعبیر امام خمینی (ره)، «شیطان بزرگ» است. مقاومت نیز امری فعالانه است. و دستیابی به حیات طیبه بدون آن امکان‌پذیر نیست.»

وی افزود: «برداشت غالب از مقاومت گاه انفعالی و همراه با درماندگی است، در حالی‌که حقیقت آن پویا و زمینه‌ساز پیروزی است. بانوان ظرفیت ویژه‌ای در انتقال صحیح این مفاهیم دارند.»

توصیه به بانوان طلبه

حجت‌الاسلام قمی خطاب به بانوان گفت: «در جهاد تبیین، علاوه بر نگاه راهبردی، باید زبان مناسب برای انتقال مفاهیم انتخاب شود. و از ابزارهای هنری بهره گرفت. مخاطبان خود را تنها محدود به گروه‌های سنتی نکنید. و به کسانی هم توجه کنید که تمایلی به شنیدن ندارند.»

وی در پایان تأکید کرد: «ایران اسلامی امروز بیش از هر زمان به حضور بانوان مجاهد نیازمند است تا در جنگ روایت‌ها دست برتر را داشته باشد. بانوان می‌توانند ورق این نبرد را به سود جبهه حق برگردانند.»

eheyat

Views: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *