1-مسجد هسته ی مقاومت است؛ نه فقط مقاومت نظامی که بالاتر از آن مقاومت فرهنگی؛حصار و خاکریز فرهنگی اگر سست باشد همه چیز از دست خواهد رفت؛ ینکه با جمهوری اسلامی مخالفند به خاطر ایمان مردم است؛ این حصار فرهنگی برای حفظ ایمان مردم است.
2-محور مسجد، امام جماعت است و وظیفه اش فقط پیشنمازی نیست؛اینکه امام جماعت کارهای روزانه را انجام بدهد، بعد سر اذان برود برای نماز، این کم گذاشتن در حق مسجد است؛برخی می خواهند مسجد از مسائل سیاسی باز بماند و پیشنمازی محض باشد؛ این همان سکولاریسم است.
3-مسجد ابتکار اسلام بود؛ مسجد پایگاهی بر محور ذکر و نماز است؛ مسجد فقط پایگاه مسائل اجتماعی نیست، بلکه پایگاهی است برای همه ی مسائل نیک مانند انسان سازی، خودسازی، مقابله با دشمن،تمدن سازی و بصیرت افزایی.
4-تبیین مسأله ی نماز برای مردم:
احتیاج داریم به اینکه به نماز با یک نگاه دیگری نگاه کنیم همچنان قدر نماز را نمیدانیم. نماز به معنای واقعی کلمه عمود دین است؛ معنای عمود این است که اگر نبود، سقف فرو میریزد؛ بنا شکل بناییِ خود را از دست میدهد؛ نماز این است. بنابراین پیکره ی عظیم دین متوقّف است به نماز.
5-گردهماییِ مردمی بر محور نماز و محور ذکر از نظر اسلام:
یکی از ابتکارات مهمّ امام بزرگوار ما؛ همین بود که از اوّل انقلاب مساجد را محور قرار داد.هسته ی مرکزی را امام بلافاصله همان روز اوّل، حتّی قبل از اینکه اعلام پیروزی بشود، مساجد بود.
6-جذب جوانان:
راه جذب جوانها تصرّف دل جوان است. گرایش جوان به معنویّت یکی از آن رازهای بزرگ الهی است.
بازدیدها: 98