جریان انقلابی و ضرورت تعامل با دولت جدید
با شهادت آیت ا… رئیسی در حادثه تلخ سقوط بالگرد حامل ایشان و همراهان در استان آذربایجان شرقی، دولت سیزدهم به صورت زود هنگام پایان یافت. و با پیروزی آقای پزشکیان در انتخابات، دولت چهاردهم شکل گرفت. ایشان در زمان انتخابات تلاش کرد. خود را غیرحزبی و فراجناحی معرفی کند. اما واقعیت این است که جبهه اصلاحات او را در زمره سه نامزد اصلی خود معرفی کرده. و در انتخابات مورد حمایت جدی قرار داد.
همچنین پس از تشکیل دولت جدید که آقای پزشکیان آن را دولت وفاق نامیده. و بر ادامه کار افراد توانمند دولت قبلی و همکاری تمامی نیروها و جریانات سیاسی تاکید میکند. اما واقعیت گویای حضور پررنگ چهرههای اصلاح طلب و بازگشت گفتمان اصلاح طلبی به قدرت است. گفتمانی که طرفداران آن را طیفی از نیروها در حاکمیت تا بر حاکمیت را شامل می شود.
در همین حال امام خامنهای ( مدظله العالی) رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی و دیدهبان بیدار نظام بر حمایت از همین دولت تاکید و موفقیت تمامی نظام دانسته اند.
آقای پزشکیان هم بارها بر اطاعت اعتقادی از رهبری و پای بندی به سیاستهای کلی نظام تاکید کرده. و در عرصههایی چون حمایت از مقاومت، سنگ تمام گذاشته است.
همانگونه که صداقت، پاکدستی و ساده زیستی و مردمی بودن نیز در عمل رفتار وی کاملاً آشکار و قابل توجه است.
در برخورد با این وضعیت و ویژگیها برخی از نیروهای انقلابی خود را مواجه با شرایطی متناقض و مبهم یافته. و این سوال برایشان مطرح است. که نسبتشان با دولت جدید چیست و چه نوع رابطه و تعاملی باید با آن برقرار کرد؟ این نوشتار، به دنبال پاسخگویی به این ابهام یا سوال است.
برای دریافت مطالعه مقاله اینجا کلیک کنید
بازدیدها: 0