حجت الاسلام کریم سرافراز در جمع رزمندگان سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام، گفت: علاوه بر شعور و درک و بصیرت، روحیه شجاعت در تحقق قیام لله شهید نواب صفوی، نقش محوری و ممتاز داشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیأت رزمندگان اسلام استان چهارمحال وبختیاری؛مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام، ۲۷ دیماه سالروز شهادت شهیدان نواب صفوی، طهماسبی، برادران وا حدی و ذوالقدر از گروه فدائیان اسلام در سال ۱۳۳۴ به دست رژیم پهلوی را گرامی داشت.
حجت الاسلام کریم سرافراز ، با بیان آیه شریفه ۲۶ از سوره مبارکه سبإ،”قل انما اعظکم بواحده، ان تقوموالله مثنی و فرادی ثم تتفکروا”، افزود:سید مجتبی نواب صفوی، طلبه ای است که در عنفوان جوانی در حوزه علمیه نجف اشرف مشغول تحصیل شد و بعد از اینکه از زهرپراکنی عوامل دربار پهلوی بر علیه دین و مقدسات مطلع شد، با تصمیم و عزم جدی قیام لله، عزم ایران می کند.
روحانی و عضو هیأت رزمندگان اسلام استان، تصریح کرد: تفکر و تعمق در شخصیت الهی و انقلابی و مجاهدات مظلومانه و حماسی شهید نواب صفوی، ضرورتی و نیازی است که هیچ عنصر حزب اللهی هرگز از آن بی نیاز نمی باشد و نیاز همیشه دوران است.
حجت الاسلام سرافراز، در میزان تأثیر شهید نواب در تکوین و شکل گیری شخصت انقلابی و سیاسی رهبر معظم انقلاب و نایب امام زمان (عج)، اظهار داشت: معظم له می فرمایند” من شایدشانزده یا پانزده ساله بودم که مرحوم نواب صفوی به مشهد آمد. مرحوم نواب صفوی برای من خیلی جاذبه داشت و به کلی من را مجذوب خودش کرد. هرکسی هم که آن وقت در حدود سنین ما بود مجذوب نواب صفوی می شد. از بس که این آدم پرشور، با اخلاص، پر از صدق و صفا و شجاع و صریح و گویا بود. من می توانم بگویم که آنجا بطور جدی به مسائل مبارزاتی و به آنچه که به آن مبارزه سیاسی می گوییم، علاقمند شدم”.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان، گفت: به نظر می رسد، علاوه بر شعور و درک و بصیرت، روحیه شجاعت در تحقق قیام لله شهید نواب صفوی، نقش محوری و ممتاز داشت؛ شجاعتی که محصول سکینه الهی است و به دلیل طهارت قلب و لیاقت قبلی انسان در مواجهه اش با مخاطرات بروز می کند. شجاعتی که از سید مجتبی میرلوحی، چنان نواب صفوی ساخت که نامش لرزه بر پیکره کفر و نفاق و طاغوت های دوران انداخت.
روحانی و عضو هیأت رزمندگان اسلام استان، به لحظه شهادت سید نواب صفوی نیز اشاره کرد و افزود: در نیمه شب ۲۷ دیماه ۱۳۳۴، وقتی می خواستند نواب و دوستانش را به میدان تیر ببرند، نواب دوستانش را صدا می زند و می گوید:”امشب جده ام فاطمه زهرا سلام الله علیها منتظر ماست.”
حجت الاسلام سرافراز، ادامه داد: شهید نواب صفوی در پاسخ به درخواست وصیت، گفت: ” ما شهید می شویم؛ اما بدانید از هر قطه خون ما مجاهدی تربیت خواهد شد که ایران را اسلامی خواهد کرد. چشمان ما را نبندید زیرا می خواهیم با چشمان باز به استقبال شهادت برویم .” و در نهایت این شهید بزرگ با اذان بر لب به فیض شهادت نایل آمد.
انتهای خبر /
بازدیدها: 51