زندگینامه شهید عباس حیدری

خانه / انقلاب و دفاع مقدس / شهدا / انقلاب اسلامی / زندگینامه شهید عباس حیدری

شهیدعباس حیدری پس از مطالعه در آثار دکتر علی شریعتی سعی نمود جوانان روستایی را به مکتب این متفکر بزرگ آشنا کند .

شهید عباس حیدری در سال ۱۳۲۳ در یکی از روستاهای شیراز بنام جوادیه ( کوشک بی بی چه سابق ) در یک خانواده مستضعف به دنیا آمد .

دوران تحصیلات ابتدایی را در همان روستا گذراند و سیکل اول متوسطه را در یکی از مدارس قصرالدشت که در شش کیلومتری شیراز قرار دارد ، به پایان رساند و بالاخره مدرک دیپلم را در سال ۴۲ در دبیرستان ابوذر شیراز اخذ نمود . در سال ۴۶ به عنوان تکنسین مخابرات در وزارت پست وتلگراف ، قسمت ماکرویو شروع به کار کرد .

شهید حیدری پس از شروع انقلاب در سال ۴۲ به رهبری امام خمینی با آشنایی به خط حرکت امام به تحقیق در زمینه های ایدئولوژیک روی آورد .

شهید معتقد بود که برای شروع به آگاهی دادن مردم بایستی از جوانان روستایی شروع نمود ، چون این جوانان زمینه پذیرش افکار سالم را بیشتر دارند بیشتر صادق هستند.

شهید مبارزه اش را در همان روستایی که در آن متولد شده بود ، آغاز کرد . پس از مطالعه در آثار معلم شهید شریعتی سعی نمود جوانان روستایی را به مکتب این متفکر بزرگ آشنا کند .

پس از چندی به وسیله ساواک مورد تعقیب قرار گرفته و از آن پس مبارزه اش شکل مخفیانه به خود گرفت . در سال ۵۶ برای جلوگیری از مبارزاتش او را به بوشهر منتقل ساختند و ایشان بلافاصله فعالیتش را در آنجا ادامه داد . با تشکیل هسته های مقاومت و مطالعاتی ، در پیشبرد انقلاب اسلامی تلاش زیادی نمود .

رشته تخصصی وی مخابرات بود . در دوران اوج انقلاب نقش مهمی در جهت مخابره پیام های امام (قدس سره الشریف)به شهرهای ایران و به خصوص قم ایفا نمود .

پس از پیروزی انقلاب اسلامی و هنگام انتخابات مردم بوشهر با شناختی که از وی داشتند او را به نمایندگی در مجلس شورای اسلامی برگزیدند و از آن پس با اعتقاد و علاقه کامل به خط امام (قدس سره الشریف)، مبارزه اش در شکل و مرحله جدید در سنگری جدید ادامه یافت . تا اینکه در اثر انفجار بمب در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی این میعادگاه پیروان خط امام در ۷ تیر ماه ۱۳۶۰ ، به دست ایادی استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار به شهادت رسید و به آرزوی دیرینه اش دست یافت.

منبع: حلقه وصل

بازدیدها: 903

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *