حجتالاسلام والمسلمین رفیعی:فاطمیه امسال بسیار حساس است چراکه ما در غزه و لبنان جنگ داریم
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی گفت: فاطمیه امسال بسیار حساس است چراکه ما در غزه و لبنان جنگ داریم
به گزارش خبرنگار هیات رزمندگان اسلام حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، کارشناس مسائل دینی در سی امین نشست هم اندیشی سخنرانان مرتبط با هیات رزمندگان اسلام که در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد، گفت:
فاطمیه امسال بسیار حساس است چراکه ما در غزه و لبنان جنگ داریم. شهید سید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه و سنوار در جبهه محور مقاومت با اسرائیل مبارزه کردند و به شهادت رسیدند.
وی افزود: هیچ گاه نباید بین اهل سنت و شیعه اختلاف باشد. امسال با توجه به حساسیت جنگ در محور مقاومت باید در طرح مباحث دقت بیشتری داشته باشیم. که بین اهل سنت و شیعیان تنش ایجاد نشود. رهبر معظم انقلاب بر شهید هنیه نماز خواندند.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی با بیان اینکه در تشریح مصائب حضرت فاطمه زهرا(س) باید به شش موضوع توجه داشته باشیم؛ عنوان کرد:
در تبیین این مصایب اضافه گویی نداشته باشیم و اگر کمبودی داریم آن را جبران کنیم. شبهه افکنی در این موضوع صرفاً برای وهابیت و اهل سنت نیست. در برخورد با این شش موضوع از ابزار تاریخی استفاده کنید. این شش موضوع شامل هجوم به بیت، ورود به بیت، آتش زدن بیت، ضرب و شتم حضرت زهرا(س)، شهادت حضرت محسن(ع) و بردن امیر مومنان از منزل است.
وی با استناد به این آیه قرآن کریم که میفرماید کسی حق ندارد. وارد خانه دیگری شود مگر اینکه اجازه بگیرد، اظهار کرد:
شخصی از رسول خدا(ص) پرسید آیا برای ورود بر خانه مادرم هم باید اجازه بگیرم. پیامبر(ص) فرمودند بله، پیامبر(ص) هر زمان به درب خانه حضرت فاطمه می آمدند. برای ورود به منزل ایشان اجازه می گرفتند. طبق این آیات و روایت ها هجوم به بیت حضرت زهرا(س) جرم بسیار بزرگی است.
این کارشناس مسائل دینی ادامه داد:
بالاترین مصداق بیوتی که قرآن از آن یاد می کند بیت حضرت زهرا(س) است که هجوم به آن جرم بسیار بزرگی است. عمر به حضرت زهرا(س) گفت من پدر شما را خیلی دوست دارم. پس از آن شما هم نزد ما محبوب هستید. اما فکر نکن این مانع میشود که من خانه تو را آتش بزنم. در انصاب الاشراف کتاب نسب شناسی آمده که میگوید ابوبکر کسی را فرستاد. اما امیرالمومنین با او بیعت نکرد.
حضرت زهرا(س) پشت در آمد فرمود ای خطاب آیا میخواهی خانه را آتش بزنی گفت بله. این باعث میشود که رسالت پدر تو محکم شود. چرا که تو بیعت نکردی و پشت خلیفه خالی است. پدرت آمده بود اسلام را پیش ببرد. من با این کار اسلام را محکم میکنم. عمر گفت آتش بیارید یا بیرون میآیید یا خانه را آتش میزنم.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی با بیان اینکه ما باید ۶ موضوع را درباره فاطمیه مطالعه کرده و به همه آنها اشراف داشته باشیم. ابراز کرد:
در فاطمیه امسال به واسطه اتفاقاتی که در محور مقاومت و منطقه افتاده است به استقامت حضرت زهرا بیشتر اشاره کنید. دفاع و مقاومت حضرت در مقابل دشمن با اینکه میدانستند که شهید می شوند قابل ستایش است. استقامت انواع اقسام مختلفی دارد، گاهی استقامت اعتقادی، گاهی اقتصادی، اخلاقی، سیاسی یا حتی علمی است. منابع را کامل و دقیق مطالعه کنید، سیره اخلاقی و سبک زندگی حضرت زهرا(س) باید بحث شود.
وی افزود:
بحث دیگری که باید روی آن خوب مانور داد اینکه موارد غضب و رضایت حضرت کجا است. کسی که رضای او رضای خدا و غضب او غضب خداست. اگر جای حق انکار میشود انسان باید غضب کند. حضرت زهرا(س) وقتی دیدند حق امامت انکار شد غضب کردند. غضب بر منکرات ارزش دارد، رسول خدا(ص) می فرمایند اگر جایی بدعتی صورت گیرد نباید بیتفاوت بود. هنگام انکار حق، منکر اجتماعی و بدعت در دین غضب خوب است. کسی نزد پیامبر(ص) به اهل بیت(ع) جسارت کرد. پیامبر(ص) بسیار شدید غضبناک شدند.
این کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه انسان به لذات جسمی و روحی نیاز دارد، عنوان کرد:
لذات جسمی زودگذر است و در کنار خود آلام دارد اما لذات معنوی به گونهای است که انسان از آن سیر نمی شود. در بخش اول لذات جسمی؛ به پوشاک، بهداشت، آراستگی، خواب، کار حضرت زهرا(س) اشاره کنید و بخش دوم لذتهای معنوی درباره عبادت، اخلاق فردی، خانوادگی و اجتماعی ایشان صحبت کنید. همچین پیش از آغاز سخنرانی یک فضیلت از حضرت زهرا(س) را بیان کنید.
بازدیدها: 0