دارم فکر میکنم که باید بیشتر به این موضوع توجه کرد که شهدا چطور این قدر ولایت پذیر شدند؟ هر چقدر که از تو و بقیه شهیدان عزیز می دانم، در ذهنم، در قلبم زیرو رو می کنم تا جواب این سوال را پیدا کنم و به این نکته خیلی مهم می رسم که رهبر کبیرمان امام خمینی(ره) فرموده بودند: «از دامن زن مرد به معراج می¬رود».
پس بر دامن مادر شهیدان صلوات می فرستم؛ شهادت شما از پیشانی نوشت مادران بلندمرتبه تان بود که در آغاز، از خودشان آغاز کردند، آستین بالا زدند و به عرصه ولایت مداری قدم گذاشتند و آن را به نحو احسن در خانه هایشان اجرا کردند.
البته ولایت مداری، فقط ولایت فقیه نیست، ولایت ائمه نیست، ولایت ا… است. اینکه خدا از ما چه می خواهد؟
و به راستی زن در پیشگاه هستی، همیشه آزمون ولایت می دهد، در خانه بابا: ولایت بابا، و در خانه همسر: ولایت همسر.
راستی چرا خداوند این همه ولایت پذیری را به زنها داد، حتی دخترها در ۹ سالگی و پسرها در ۱۵ سالگی به تکلیف می رسند. آقا مهدی؛ دارم امتحان میدهم، می خواهم ببینم شما را درست فهمیده ام، درست شناخته ام…
خب، برگردیم سر بحثمان، فکر می کنم برای اینکه زن وسعت روحی عجیبی دارد که می¬تواند خیلی این ولایت مداری را اجرا کند، اصلا او یک عامل اجرایی خوب است و می تواند با آن طبع لطیفش، حسن خلقش و نوع محبتی که دارد آن را در خانه به بچه-هایش یاد بدهد؛ می¬تواند خیلی قشنگ آن را به کام فرزندانش بریزد.
به اینجا که می رسم، فکر می کنم راستی شما شهیدان چقدر شبیه همدیگرید! شما از صدر اسلام تا الان، با خانواده، موقعیت جغرافیایی مختلف باز هم خیلی مثل هم هستید و این همه شباهت در ولایت مداری شماست و این مسأله در وجود مادرانتان بسیار متبلور است. اینکه آنها چطور شأن پدر را آن قدر خوب نگه داشته¬اند. «قنوت» این زنان بزرگوار را به راحتی میتوان در رفتار آنها در خانه ببینی: اینکه من طوری به همسرم چشم بگویم که حتی اگر خدای ناکرده، اشتباهی در رفتار او دیدم، مستقیم بروز ندهم؛ خب آدمیزاد است دیگر، کم و زیاد دارد؛ مستقیم آن هم جلوی بچه ها نگویم نه، اینجای کارت، اینجای حرفت اشتباه است، خیلی صبورانه، خیلی عاقلانه می¬گویم: شما درست میگویید، اما خب بعد، در رفتار به آن اصلاحیه میزنیم.
شما شهیدان در چنین دامانی بزرگ شدید… پس اگر روزی ولایت فقیه بفرمایند: سوریه، قلّه قاف، شما می گویید: «چشم». چون قطعا ولی بهتر میفهمند و من فقط باید اوامر ایشان را قشنگ اجرا کنم.
شاید شما شهیدان مدافع حرم آمدید تا یک بار دیگر جامعه تکانی بدهید و آن را بیدار کنید تا ما ولایت پذیری خود را محک بزنیم. ببینیم کجای کاریم؟
هر روز می گوییم: «اللهم عجل لولیک الفرج» هر جمعه میگوییم: «یا لیتنا کنّا معک». اما در عمل چه جوریم؟ ولایت پذیری ما چه جور است؟
حضرت آقا فرمودند: فرزندآوری بیشتر، اگر فرمودند: جهاد علمی، سوریه، میدان انتخابات، اقتصاد مقاومتی، جنس ایرانی! آیا من باز ابراز وجود میکنم برای خودم؟ می گویم از نظر علم اقتصاد، جامعه شناسی، سیاست و چه و چه… اینها که جور درنمی آید!!!
حقیقت این است مهدی جان ما داریم موازی آقا کار می کنیم… ولایت پذیریمان لنگ می زند.
شما آمدید تا ولایت پذیری را در ما بیدار کنید؛ مثل شهدای دفاع مقدس که می¬گفتند: امام (ره) هر چه می¬گوید، قطعا درست می-گوید. حرف ایشان حرف زمان(عج) است، رد خور ندارد.
همه می گویند ظهور نزدیک است و آن را حس می کنند. می گویند شهیدان آمده اند تا مقدمات ظهور را فراهم کنند. بعضیها می-گویند: شهیدان «السابقون السابقون، اولئک المقربون» هستند.
قرار است این روحیه دوباره زنده شود. باید بدانیم اگر منتظر ظهور هستیم، کلید فرج تربیت است و تربیت میوه صبر است و ولایت پذیری قطعا صبر است و همسران و مادران قطعا مهره اصلی تربیت هستند.
پس ما باید سعی کنیم تا ابتدا ولایت پذیری را طوری در خودمان هضم کنیم، روی رغبت هایمان پا بگذاریم، ببینیم ولی، پدر، همسر، امام، ولایت فقیه، ا… در خانه، جامعه از ما چه می خواهند. و ما چه کاره هستیم؟… آن وقت خیلی بهتر می توانیم بگوییم «اللهم عجل لولیک الفرج» آن وقت بچه¬هایی که در خانه ما رشد می کنند، بسیجی می شوند؛ «الان حزب ا.. هم الغالبون» و حزب ا.. غلبه دارد، نصر خدا همیشگی است؛ ولی غلبه خدا که همیشگی نیست؛ غلبه خدا برای آن وقتی است که حزب ا… تشکیل شود. این حزب وقتی ایجاد می¬شود که تربیت درست باشد و این تربیت بر عهده همسر و مادر است: «ذات نایافته از هستی¬بخش/ کی تواند که شود هستی¬بخش»
تا ما به آن یقین نرسیم، ولایت پذیر نباشیم، صبوری در ما نباشد، مطرح باشیم، آیا فرزندانمان می توانند ولایت پذیری را از ما بگیرد؟ آیا می توانم با چنین روحیه ای همسرم را به عرصه کار بفرستم، چه رسد به میدان جهاد و مبارزه.
قطعا دغدغه های ما و رغبتهای ماست که جلوی ما را می گیرد… حضرت آقا می فرمایند فرزند بیشتر، می فرمایند درس، جهاد و … قطعا در آن خیر و برکت است. و همه آنچه آقا می فرمایند که گفته می شود «جهاد کبیر».
حسابش را که می کنم، می بینم الان یک عرصه ای باز شده که ما زن ها می توانیم خودمان را نشان دهیم تا زنان زمینه ساز ظهور امام زمان(عج) باشیم.
همیشه از دعاهای من این بوده که ان شاء ا.. خانم فاطمه زهرا(سلام الله علیها) روزی بیایند و از احوال بانوان امت پدرشان رسول اکرم(صلی الله علیه و آله وسلم) تفقّد و دلجویی کنند که شما زنان زمینه ساز ظهور فرزندم مهدی(عج) و منتقم ما بودید و من هم از شما در روز محشر قدردانی و شفاعت می کنم.
آیا لذتی بیشتر از این وجود دارد؟
پس باید تلاش کنیم برای تشکیل نیروی زمینه ساز ظهور. تشکیل نیروی حزب اللهی… و این نیرو باید خدایی باشد، جان بر کف باشد. خب این نیرو کجا تربیت می شود؟ در خانه، نه پای تلویزیون، کامپیوتر، نه پای تلگرام و اینترنت و مدرسه و باشگاه و …
باید ببینیم در خانه باید چه جور باشیم، چه جور رفتار کنیم باید ببینیم در شادی ها در غم ها، سفرها، خرج و برجها و … چه کنیم؟ چقدر دغدغه مندیم؟ همان قدر فرزندان ما هم دغدغه پیدا می کنند. اول هم این ولایت مداری از خانم ها شروع می شود تا ان شاء ا… به آقایان هم برسد.
تا اینکه بیستم جمادی الثانی، میلاد خانم فاطمه زهرا(سلام الله علیها) فرارسید. شب یکشنبه بود. خوب به خاطرم مانده…
ادامه دارد…
بازدیدها: 361