ماجرای ترور سردار سلیمانی و واکنش جامعۀ بهائی

ماجرای ترور سردار سلیمانی و واکنش جامعۀ بهائی

خانه / پیشنهاد ویژه / ماجرای ترور سردار سلیمانی و واکنش جامعۀ بهائی

ماجرای ترور سردار سلیمانی و واکنش جامعۀ بهائی

هیات: در پی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، جریان بهائیت، گاهی با بیان نظرات و گاه با سکوت معنادار تشکیلات، به تردیدهایی که در مورد این گروه ممکن بود در اذهان کم اطلاع جامعه به وجود آمده باشد پایان داد. هر چند در گذشته افرادی مانند عرفان ثابتی، (مبلغ بهائی ساکن لندن)، با اعطای لقب «جلاد» به سپهبد قاسم سلیمانی در کنار لقب «قصاب» برای شهید چمران، موضع خود را آشکار نموده بودند، اما بعد از این جریان، ابراز شادی از سوی افرادی مانند نادر عطوفی، مبلغ فعال تشکیلات بهائی، نشان داد که نظر بیت العدل همسو با دشمنان و بی تردید در تضاد با همۀ منافع ایران و ایرانی است.

شاید مهم ترین اتفاق زمستان امسال [۱۳۹۸]، ترور ناجوانمردانۀ سردار بزرگ کشورمان بود که بسیاری را در ایران و سراسر منطقه و شاید جهان، به عزا نشاند. قاسم سلیمانی نابغه ای نظامی در مقیاس جهانی بود با افتخاراتی عظیم و نامی ماندگار در شکست دشمنان امنیت ملی ایران و فروکوفتن تهدیدکنندگان امنیت منطقۀ خاورمیانه و حفاظت از دستاوردهای اسلام و انقلاب. او مانند همۀ روح های بزرگ، هم دستی گشوده و گامی گرم در رزم و هم دل و جانی صلح اندیش داشت. او آن قدر مؤثر بود که روند تحولات ملی و منطقه ای به دو دورۀ متمایز، پیش و پس از سردار سلیمانی، تقسیم خواهد شد. ابعاد بسیار گستردۀ حواشی این ضایعه در خبرها مشاهده شد که از انبوه نظرات و اخبار به چند نقل قول از افراد مختلف در آن ایام توجه کنید:

رهبر معظم انقلاب، آیهالله خامنه ای، در مورد ایشان فرمودند: «مردم قدر سردار شهید قاسم سلیمانی را دانستند و این ناشی از اخلاص است. این که دل ها این جور همه متوجه می شوند، نشان دهندۀ این است که یک اخلاص بزرگی در آن مرد وجود داشت، مرد بزرگی بود.»

از قول و زیر بهداشت خبری نقل شد که سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، در این یک سال برای شکستن حلقۀ تحریم ها ما را بسیار همراهی و حمایت کرد تا مردم در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی با مشکل زیادی روبه رو نشوند.

یرواند آبراهامیان، نویسندۀ کتاب مشهور «ایران بین دو انقلاب» گفت: تاکنون عموم ایرانیان، آمریکا را دولتی که علیه دولت مصدق کودتا کرد می شناسند؛ با ترور قاسم سلیمانی، عموم ایرانیان از این پس آمریکا را یک دولت تروریست هم خواهند شناخت. انتظار ندارم که در آینده نزدیک جنگ شود،… بعد از ترور قاسم سلیمانی، ابو بکر بغدادی سرکردۀ سابق داعش در قبرش می خندد! حالا داعش فرصت دارد تا دوباره اوج بگیرد….

اردشیر زاهدی و زیر خارجۀ ایران در دورۀ پهلوی در گفت وگو با بی بی سی فارسی گفت: قاسم سلیمانی فرزند ایران و شخصیتی بزرگ در معیارهای جهانی و سربازی وطن پرست، دلاور و شرافتمند برای وطنِ ما بود. نام او در ردۀ بزرگ ترین نوابغ نظامی جهان مانند ژنرال دوگل، مونتگمری، رومل و آیزنهاور ماندگار خواهد ماند. کار آمریکا تروریستی بود. ترامپ و وزیرخارجه اش دیوانه و بدبخت هستند. ایران برای من ایران ۸۲ میلیونی است که برادران و خواهران خودم می دانم… کسانی که امروز از خارجی پول می گیرند و می گویند بروید آنجا (ایران) بمب بیندازید، این ها کسانی اند که (به قول معروف) پستان مادرشان (وطن) را گاز می گیرند. این افراد به کشور و ریشه و تبار خود خیانت می کنند.

ماجرای ترور سردار سلیمانی و واکنش جامعۀ بهائی
ماجرای ترور سردار سلیمانی و واکنش جامعۀ بهائی

آقای ظریف در توییتر، آقای سلیمانی را مؤثرترین نیرو در مبارزه با داعش، جبهه النصره و القاعده خو اند. او اقدام آمریکا را در “ترور” آقای سلیمانی “بسیار خطرناک” خو اند.

خبرنگار نیویورک تایمز در روز مراسم تشییع با شکوه در تهران نوشت: «مراسم تشییع سردار سلیمانی در تهران آغاز شد. میلیون ها نفر در خیابان ها هستند.»

او اشاره کرد دریای بی پایان مردم که از ساعات اولیه صبح به خیابان ها آمده اند، در ۲۵ سال گذشته بی سابقه بوده است.

همان طور که همۀ افرادی که با تأکید بر وجود ارزشمند این شخصیت فرامنطقه ای، اقدام آمریکا را تقبیح کردند، به نوعی هویت و عیار خود را برای عموم جامعه آشکار کردند؛ همان طور هم سکوت و یا احیاناً خوشحالی افراد و جریان های مختلف هم برای مردم معنی و مفهوم روشن و مشخصی دارد.

در این میان جریان بهائیت، گاهی با بیان نظرات و گاه با سکوت معنادار تشکیلات، به تردیدهایی که در مورد این گروه ممکن بود در اذهان کم اطلاع جامعه به وجود آمده باشد پایان داد. هرچند در گذشته افرادی مانند عرفان ثابتی (مبلغ بهائی ساکن لندن) با اعطای لقب “جلاد” به سپهبد قاسم سلیمانی در کنار لقب “قصاب” برای شهید چمران، موضع خود را آشکار نموده بودند، اما بعد از این جریان، ابراز شادی از سوی افرادی مانند نادر عطوفی مبلغ فعال تشکیلات بهائی …، نشان داد که نظر بیت العدل همسو با دشمنان و بی تردید در تضاد با همۀ منافع ایران و ایرانی است.

حتی وقتی ترامپ در رشته توییت های خود از احتمال حمله به اماکن فرهنگی ایران هم سخن گفت، جامعۀ جهانی واکنش هایی بر خلاف جامعۀ بهائی داشتند که در ادامه، گوشه ای از آن ها برای ثبت در حافظۀ تاریخ می آید:

مجید تفرشی (پژوهشگر تاریخی) نوشت: تهدید ترامپ برای تعرض به مراکز فرهنگی ایران به یادم آورد: اندکی پس از اشغال عراق توسط آمریکا و متحدانش، دنی جورج رئیس مسیحی موزۀ ملی عراق، با ارائۀ گزارشی دقیق در موزۀ بریتانیا و دانشگاه لندن، اشک ریزان به افشای جنایت آمریکایی ها و مزدورانشان در تخریب، غارت و سرقت سازمان یافتۀ میراث ملی عراق پرداخت. گزارش و سخنرانی مستند و دقیق مرحوم دنی جورج، در دانشگاه لندن و موزه بریتانیا، دربارۀ تخریب، غارت و سرقت هماهنگ، سازمان یافته و هدفمند اکثر مراکز و سایت های تاریخی عراق، به خصوص موزۀ ملی آن کشور، توسط اشغالگران آمریکایی و مزدوران و متحدان آنان بود.

چانگ هوا سفیر چین در تهران در حساب توئیتری خود به تهدید دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر حمله به اماکن فرهنگی ایران واکنش نشان داده و با درج چهار تصویر از جاذبه های گردشگری ایران نوشته است: میراث فرهنگی جهانی متعلق به تمام جامعه بشری است.

در جریان مراسم اهدای جوایز «گلدن گلوب»، «پاتریشیا آرکوئت» که برای دریافت جایزه اش بالای سن رفته بود، بدون نام بردن از ترامپ و ایران، گفت: آمریکا در آستانۀ جنگ است و رئیس جمهور در توییتر تهدید می کند که ۵۲ هدف از جمله اهداف فرهنگی را هدف قرار خواهد داد. جوانان (سربازان آمریکایی) جانشان را به خطر می اندازند و به آن سوی جهان می روند و مردم (ایران) نمی دانند که آیا بمب بر سر فرزندان شان خواهد افتاد یا نه.

اما همۀ این واکنش ها منجر به هیچ واکنش مثبتی از سوی بیت العدل و یا محافل بهائی مستقر در کشور امریکا و نمایندگان آن ها در نهادهای بین المللی نشد تاجایی که دراین باره سؤالات جدی مطرح شده است. به نظر می رسد اکنون این سؤال از همه جدی تر مطرح شده که بیت العدل تا کجا با منافع ملت ایران تقابل خواهد کرد؟ آیا عمق کوه یخِ همکاری تشکیلات با دشمنان ایران مشخص خواهد شد؟

منبع:پایگاه اطلاع رسانی حوزه

بازدیدها: 0

پایگاه اطلاع رسانی هیات رزمندگان اسلام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *