مدیر دفتر پژوهش انتشارات کیهان؛انتشار مجموعه “نیمه پنهان” تا جلد شصت ادامه دارد

خانه / پیشنهاد ویژه / مدیر دفتر پژوهش انتشارات کیهان؛انتشار مجموعه “نیمه پنهان” تا جلد شصت ادامه دارد

معرفی و بررسی احزاب و جریان‌های سیاسی قبل و بعد از انقلاب اسلامی نیز، مجلدات بعدی مجموعه “نیمه پنهان” را تشکیل داد و در حال حاضر، مشغول تدوین آثاری درباره مسایل سیاسی ـ اجتماعی معاصر، مانند خاطرات اعضای سابق فرقه بهائیت در قالب داستانیم.

مدیر دفتر پژوهش انتشارات کیهان:انتشار مجموعه “نیمه پنهان” تا جلد شصت ادامه دارد

شایان‌فر،درباره چگونگی تدوین مجموعه کتاب‌های “نیمه پنهان “اظهار داشت: مقالات پراکنده‌ای با عنوان “پاورقی”، ‌از سال ۱۳۷۶ با هدف جلوگیری از جعل اخبار و تاریخ‌نگاری دوران قبل و بعد از انقلاب اسلامی در روزنامه کیهان منتشر می‌شد که بعدها به صورت پاورقی با عنوان “نیمه پنهان” به چاپ رسید و مجموعه کتاب های نیمه پنهان، چاپ همان سلسله پاورقی هاست.
وی افزود: جمع‌آوری اطلاعات مرتبط با رجال معاصر عصر پهلوی، مانند شاپور بختیار و نگارش زندگی‌نامه و فعالیت‌های سیاسی آن‌ها ،با تکیه بر اسناد موجود در مراکز تحقیقاتی،‌ اولین گام در تدوین کتاب‌های “نیمه پنهان” ‌بود.

مدیر دفتر پژوهش های موسسه کیهان، ‌با اشاره به استقبال عمومی از این کتاب‌های سیاسی ـ تاریخی تصریح کرد: معرفی و بررسی احزاب و جریان‌های سیاسی قبل و بعد از انقلاب اسلامی نیز، مجلدات بعدی مجموعه “نیمه پنهان” را تشکیل داد و در حال حاضر، مشغول تدوین آثاری درباره مسایل سیاسی ـ اجتماعی معاصر، مانند خاطرات اعضای سابق فرقه بهائیت در قالب داستانیم.

حسن شایان فر ادامه داد: در طول ۱۲ سال گذشته، ‌۶۰جلد از مجموعه “نیمه پنهان” به چاپ رسیده است و در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.
وی درباره منابع استفاده شده در تدوین مجموعه “نیمه پنهان” یادآور شد: اسناد لانه جاسوسی، مجموعه کتاب‌های مستند منتشر شده توسط مرکز بررسی اسناد تاریخی و مرکز اسناد انقلاب اسلامی،‌ آرشیو روزنامه‌ها و نشریات چاپ داخل و خارج کشور، ‌از جمله منابع به‌کار گرفته شده در گردآوری مطالب این مجموعه کتابند.

مشاور فرهنگی سرپرست موسسه انتشارات کیهان،‌ با تاکید بر توجه جوانان به تاریخ پهلوی و کشف دلایل سقوط آن، تصریح کرد: آثاری مانند؛ “شاپور بختیار” و “اشرف پهلوی؛ در حسرت آرزوهای بر باد رفته” و ” شوالیه های ناتوی فرهنگی”جزء‌ پرفروش‌ترین کتاب‌های مجموعه “نیمه پنهان” اند.

شایان‌فر در ادامه، کتاب‌های تاریخی منتشر شده توسط بخش تاریخ‌شفاهی دانشگاه هاروارد را غیرقابل استناد دانست و یادآور شد: این دانشگاه، در سال ۱۹۷۹، با حمایت بنیادهای آمریکایی مانند؛ “فورد”، فعالیت خود را آغاز و پس از فروپاشی رژیم شاهنشاهی، انتشار جهت‌دار خاطرات سران رژیم پهلوی را شروع کرد و با چاپ خاطرات علی امینی، شاپور بختیار، اردشیر زاهدی و جمشید آموزگار، به تحریف و جعل تاریخ ایران در عصر پهلوی پرداخت.

پایگاه اطلاع رسانی هیات رزمندگان اسلام

بازدیدها: 208

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *