موکب قمر بنی‌هاشم بندر امام خمینی(ره) راهی کربلا شد

خانه / استان ها / موکب قمر بنی‌هاشم بندر امام خمینی(ره) راهی کربلا شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیات رزمندگان اسلام از بندر امام خمینی(ره)، موکب قمر بنی‌هاشم که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۳ با ابتکار جمعی از رزمندگان اسلام و با محوریت سردار فقید حاج علی مرادی‌فر آغاز کرده، امسال نیز در ایام اربعین با استقرار در عمود ۱۳۱۳ مسیر نجف به کربلا به خدمت‌رسانی به زائران مشغول شده است.
داریوش چاروسائی، مسئول این موکب، اظهار داشت: امسال ۴۲ نفر از خادمان موکب، شامل خواهران و برادران، از محل حسینیه عاشقان ثارالله آستان مقدس شهدای گمنام بندر امام خمینی(ره) به کربلا اعزام شدند و برنامه‌ریزی‌ها برای میزبانی شایسته از زائران از هفته‌ها قبل انجام شده است.
وی با بیان اینکه روزانه بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر در هر وعده غذایی پذیرایی می‌شوند، افزود: در ایام اوج حضور زائران، این رقم به بیش از ۲ هزار نفر می‌رسد.
چاروسائی از ارائه خدماتی همچون حمام، سرویس‌های بهداشتی، ایستگاه‌های مجزا برای بانوان و آقایان و امکانات ویژه برای کودکان در این موکب خبر داد و گفت: اقامه نماز جماعت، روضه‌خوانی، نذر فرهنگی، ایستگاه کودک، مشاوره دینی و اجتماعی و توزیع روزانه هزاران لیوان نوشیدنی از جمله فعالیت‌های موکب است.
به گفته وی، در حوزه سلامت نیز یک تیم پزشکی مجهز در موکب مستقر است و سال گذشته موفق به احیای سه بیمار در محل شده است.
مسئول موکب قمر بنی‌هاشم با اشاره به سابقه این مجموعه در حضور میدانی در بحران‌های مختلف خاطرنشان کرد: خادمان این موکب در زلزله کرمانشاه، سیل‌های خوزستان و آب‌گرفتگی‌های گسترده بندر امام خمینی(ره) نیز حضور فعالی در امدادرسانی داشته‌اند.
چاروسائی در پایان گفت: خدمت‌رسانی در این مسیر تنها یک مأموریت مقطعی نیست، بلکه جلوه‌ای از ولایتمداری و تعهد دائمی به اهل بیت(ع) و مردم است که در بزنگاه‌های سخت و در شور اربعین، استمرار دارد.

Views: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *