تفاوت اساسی این برنامهها با دیگر برنامههای کاربردی، نفوذ اثرات آن به عمق تفکرات شخص کاربر و تاثیرگذاری روی اعمال و رفتار آنهاست. این مهم را میتوان از لابلای نظرات کاربران این برنامههای کابردی به روشنی دریافت:
– دمتون گرم، کلی واسه خودم گریه کردم.
– ما که رفتیم، برای شادی روحم صلوات!
– چه عجب یه برنامه مفید پیدا شد.
– خدا بیامرزتم!
– وای ای دیگه چیه! خیلی باحاله. بابام هرچی از دهنش اومد بارم کرد!
– دمت گرم، تونستم یه زندگی رو نجات بدم.
– عالی، روی روحیه آدم تاثیر میذاره.
– دنیا به یه ارزن نمیارزه. آخرتو بچسب.
– خیلی خوبه، آدم رو یاد مرگش میاندازه.
– عالیه. خدا بیامرزتمون!
– ای کاش برای شهادت هم بنر و تابلو و اعلامیه داشت.
– من وقتی قبرم رو درست کردم یجوری شدم.
– تازه فهمیدم که اطرافیانم چقدر دوسم دارن.
– بالای سر قبر خودم کلی گریه کردم.
– چیزی رو دیدم که ممکن بود هیچ وقت نبینم!
– با دیدن اعلامیم چقدر زار زدم. ما اصلا مرگ رو باور نداریم.
– واقعا آدم رو به فکر میبره. یه لحظه فکر کردم مُردم.
– عکس قبرم رو واسه دوستام فرستادم. فحش زیاد خوردم اما فهمیدم که چقدر دوسم دارن.
رسول اکرم صلى الله عليه و آله فرمودهاند: أفضَلُ الزُّهدِ في الدّنيا ذِكرُ المَوتِ، و أفضَلُ العِبادَةِ ذِكرُ المَوتِ، و أفضَلُ التَّفكُّرِ ذِكرُ المَوتِ، فمَن أثقَلَهُ ذِكرُ المَوتِ وَجَدَ قَبرَهُ رَوضَةً مِن رِياضِ الجَنّةِ. (جامع الاخبار)
برترين بىرغبتى به دنيا، ياد مرگ است. برترين عبادت، ياد مرگ است و برترين انديشيدن، ياد مرگ است. پس، هر كه ياد مرگ وجودش را پر كند، گور خود را باغى از باغهاى بهشت بيابد.این حدیث تنها یکی از هزاران حدیثی است که درباره اهمیت یاد مرگ و قیامت وارد شده است؛ و در کوران رفت و آمد اپلیکیشنها و بازیها و سرگرمیهایی که ماموریت اصلیشان اغوا و غافل کردن انسان از خودش، از حقیقت خلقت و از اطرافش است، اگر چیزی بتواند حتی لحظهای انسان را به خودش بیاورد و او را حتی با اسباب سرگرمی و بازی روز، نهایتا به خود واقعیاش و آنچه که برای عالم قبر و قیامتش پیش فرستاده برگرداند، حقیقتا کیمیایی است که بشر امروز بیش از هر زمانی دیگری به آن نیاز دارد.
و شاید نتوان سود مادی حاصله از فروش این اپلیکیشن را برای سازندهاش نادیده گرفت اما در نهایت آنچه به جا میماند، آن اثر معنوی است که روی دوستان و اطرافیان و حتی خود کاربر این اپلیکیشن اثر میکند. این اپلیکیشن مصداق بارزی برای این نکته است که استفاده درست از ابزارآلات روز و تکنولوژیهای جدید به عنوان چاقویی که هم با طل و هم حق را میبرد میتواند به رشد حقیقی انسان کمک کند. درست مانند همان رباتی که معلم ورامیتی، اکبر رضایی، برای آموزش نماز به دانشآموزان دبستان اختراع کرده بود؛ تا سعی ما در کدام باشد!
بازدیدها: 1