هیأت رزمندگان اسلام ۱۲۰۰ شعبه دارد/ تاکید بر حضور حداکثری در انتخابات
حاج صادق آهنگران با بیان اینکه همواره براساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر تشویق و ترغیب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تلاش کردهایم افزود: اگر یک مداح در هیأتی از فرد خاصی حمایت کند از طرف خودش بوده و هیأت رزمندگان اسلام ارتباطی با این موضوع ندارد.
نشست خبری اعضای ستاد مرکزی هیأت رزمندگان اسلام به مناسبت بیست و هشتمین سالروز تأسیس هیأت رزمندگان اسلام صبح امروز یکشنبه ۱ تیرماه ۱۴۰۳ در فاطمیه بزرگ تهران برگزار شد.
علیاکبر مداحی مدیر ستاد مرکزی هیأت رزمندگان اسلام در این نشست با اشاره به اینکه هیأت امنای هیأت رزمندگان اسلام شامل ۱۵ نفر است که مسئولیت هیأت امنا برعهده سردار نجات است اظهار داشت:
هیأت رزمندگان اسلام در سال ۱۳۷۶ فرماندهی وقت سپاه، سردار محسن رضایی به اضافه تعدادی از موسسین هیأت رزمندگان، خدمت رهبر انقلاب میرسند و کسب تکلیف میکنند که تعدادی از هیأتهای رزمندگان در دفاع مقدس تشکیل شده و در شهرها فعال هستند و خوب است که با هم در ارتباط باشند و پیشنهاد میدهند تا ستاد مرکزی تشکیل شود و هماهنگی این هیأتها را انجام دهند.
وی افزود: رهبر انقلاب فرمودند این کار خوب است و باید خودجوش، مردمی و مستقل باشد و من نمیپسندم که کار سازمانی سپاه باشد. ما بیشترین حمایت را از طرف بسیج و سپاه شدیم، اما هیچگاه سازمانی سپاه نبودیم و تلاش شده تا خودجوش و مردمی باشیم.
مداحی با بیان اینکه افتتاحیه هیأت رزمندگان جشن عید غدیر در سال ۱۳۷۶ بود که حاج محمدرضا طاهری و حاج محمود کریمی خواندند تصریح کرد: در آن جشن اعضای هیأت کفزنی کردند که بسیاری ایراد گرفتند و بعد از رهبر انقلاب سؤال شد و ایشان فرمودند اشکالی ندارد، اما در مساجد نباشد.
مدیر ستاد مرکزی هیأت رزمندگان اسلام گفت: اولین همایش مدیران هیأت در سال ۱۳۷۷ برگزار شد و تاکنون ۲۸ همایش مدیران برگزار شده است. در ابتدا ۱۰۰ هیأت رزمندگان داشتیم که امروز ۴۰۰ هیأت رزمندگان، ۳۰۰ هیأت جوانان عاشورایی، ۳۰۰ هیأت بانوان با نام پیروان عترت، ۲۰۰ هیأت نوجوانان فاطمی داریم که در مجموع ۱۲۰۰ شعبه هیأت رزمندگان است.
وی ادامه داد: سردار نجات، سردار کوثری، صادق آهنگران، حجتالاسلام اسماعیل سعادتنژاد و علیاکبر مداحی موسسین هیأت رزمندگان بودهاند. سردار فضلی، سردار نقدی، سردار علی خلیلی، سردار حسین باقری، حجج اسلام مهدی طائب، علیرضا پناهیان، علی اکبری، علی محمدی هم اعضای هیأت امنا هیأت رزمندگان اسلام هستند. نماینده صداوسیما، نماینده اوقاف، نماینده سازمان تبلیغات اسلامی، نماینده سپاه پاسداران هم اعضای حقوقی هیأت امنا هستند.
مداحی با بیان اینکه هیأت رزمندگان اسلام تنها هیأتی است که بیش از ۲۰ سال است دعای ندبه آن به صورت زنده هر هفته از صداوسیما پخش میشود، افزود: دعای کمیل، سخنرانیهای محرم، اربعین و فاطمیه نیز از دیگر فعالیتهای هیأت رزمندگان اسلام است. همچنین ابتکار راهاندازی احلی من العسل، شیرخوارگان حسینی و کاروان شادی غدیر با هیأت رزمندگان اسلام بوده است.
مدیر ستاد مرکزی هیأت رزمندگان اسلام اظهار داشت: سال گذشته بالغ بر دو میلیارد تومان برای خدمت به زائران اربعین پول جمع کردیم و در لرستان ده خانه به همت هیأت رزمندگان اسلام ساخته شده است.
وی با اشاره به فعالیتهای هیأت رزمندگان اسلام در فضای مجازی گفت: هفت گروه و کانال در فضای مجازی داریم که بیشترین بازدید آن در روبیکا است. برنامههای هیأت در مغناطیس تیوی پخش زنده میشود که بالغ بر ۱۴۰ هزار عضو دارد.
سردار مداحی اضافه کرد: مجلهای به نام هیأت منتشر میکردیم که در حال حاضر به دلیل کسری بودجه متوقف شده است. با این حال همه ساله به مناسبت محرم، ماه رمضان و فاطمیه کتاب شعر توسط هیأت منتشر شده است و تاکنون ۱۵ کتاب شعر و نوحه منتشر کردهایم.
وی گفت: سامانه پیامکی ۲۰۰۰۹۵۱۶ متعلق به هیأت رزمندگان است که اطلاع رسانی مراسمها و مناسبتها از این طریق صورت میگیرد.
مدیر ستاد مرکزی هیأت رزمندگان اسلام در پایان گفت: هیأت رزمندگان تنها هیأتی است که ۱۲ سال است به صورت مستمر مداحها را دور هم جمع میکند.
در ادامه، صادق آهنگران اولین مدیر ستاد مرکزی هیأت رزمندگان و عضو فعلی ستاد مرکزی در این نشست با تبریک ایام عید غدیر تصریح کرد: سال ۱۳۶۳ و دوران دفاع مقدس، هیأت عاشقان ثارالله منسوب به سپاه در اهواز شکل گرفت. این شهر نزدیک منطقه جنگی بود و ضرورت ایجاد کرد که هیأت عاشقان ثارالله تشکیل شود.
وی افزود: در یکی از شبهای ماه محرم بنده و شهید حسین علم الهدی در دزفول بودیم که به شدت زیر موشکباران صدام بود و در آن شب موشک ۱۲ متری به دزفول شلیک میکرد. مردم دزفول به شهرهای دیگر مهاجرت نمیکردند بلکه شبها به شهرکهای اطراف میرفتند و روزها به خانه خود بازمیگشتند. به آقای علم الهدی گفتم اینجا زمانی شبها عزاداریهای باشکوهی برگزار میکردیم و متاسفانه با این موشکباران خیلی خلوت شده است. همان موقع ایشان به من گفت ما دست به کار شویم و هیأتی راهاندازی کنیم. به سفارش مکرر این شهید بزرگوار سه چهار نفری شروع به عزاداری کردیم و در ادامه نیروها اضافه شدند و در نهایت جمعیت زیادی از نیروهای رزمنده وارد خیابانها شده و مراسم عزاداری باشکوهی برگزار شد.
آهنگران گفت: اولین هیأت در اهواز، دیگری در قم ایجاد شد. همدان، مشهد و … هم محل برپایی هیأت عاشقان ثارالله بود. با محسن رضایی این موضوع مطرح شد تا در صورت اجازه شعبه تهران ایجاد شود و این هیأتها یکپارچه شود. همان موقع ایشان قبول کرد و ۳۰ میلیون تومان به من داد تا این کار را انجام دهم. پاتوق اولیه ما مسجد قدس پیروزی بود.
این مداح اهل بیت تصریح کرد: جلسات این هیأت، پنجشنبهها برگزار میشد. چند مرتبه ترکیب مسئولان هیأت تغییر کردند و در نهایت با حضور سردار نجات، هیأت مستحکم شد. بعد از استمزاج از مقام معظم رهبری، ایشان فرمودند این هیأت خودجوش باشد، موجب تعطیلی و تضعیف دیگر هیأتها نباشد و سازمانی نباشد.
آهنگران در پاسخ به سوالی مبنی اینکه آیا هیأت رزمندگان اسلام یک هیأت مذهبی سیاسی است و آیا از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت میکند گفت: به هیچ وجه، از بدو تشکیل این از مصوبات هیأت رزمندگان بوده که در هیچ انتخاباتی چه ریاست جمهوری و چه مجلس دخالت نکند. هیأت رزمندگان اسلام تاکنون هیچ فرد خاصی را معرفی نکرده است. همواره چشم و گوش ما به فرمایشات رهبر معظم انقلاب است.
وی با بیان اینکه همواره براساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر تشویق و ترغیب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تلاش کردهایم افزود: اگر یک مداح در هیأتی از فرد خاصی حمایت کند از طرف خودش بوده و هیأت رزمندگان اسلام ارتباطی با این موضوع ندارد.
زهرا ساکت مسئول واحد پیروان عترت هیأت رزمندگان اسلام در این نشست اظهار داشت: از سال ۱۳۸۰ واحد پیروان عترت برای مدیریت بهتر جلسات بانوان هیأت تشکیل شد. حدود ۳۰۰ هیأت خواهران در استانها و شهرستانها تشکیل شده است.
وی افزود: هرساله چندین نشست با مسئولان واحد پیروان عترت را داریم و سیاستهای کلی توسط شورای مرکزی بیان میشود. در این همایش اساتید مجرب مباحث و دستورالعملهای هیأت را بیان میکنند. نشستهای آموزشی و تخصصی هم بعد از این همایش سراسری برگزار میشود.
ساکت با بیان اینکه دو سال است که ۲۰۰ هیأت نوجوانان فاطمی تشکیل دادیم گفت: این هیأتها مباحث نوجوانان دختر را تحت پوشش قرار میدهند و ویژه آنان جلسه دارند. همایش ویژهای هم برای این هیأتها داریم.
وی با بیان اینکه بحث جمعیت یکی از دغدغههای حضرت آقا است که وظیفه حوزه خواهران است تا این مباحث را پیگیری کند، افزود: مسائل فرهنگی بیانیه گام دوم نیز توسط بخش خواهران هیأت رزمندگان اسلام مورد بررسی قرار میگیرد.
بازدیدها: 0