7- نهمین و دهمین بمباران هوایی نصیب ساختمان سابق اداره فرهنگ استان رقه شده است.
8- یازدهمین بمباران سنگین علیه مقر سابق اداره حراست و امنیت دولتی استان رقه انجام شد که پس از اشغال شهر توسط داعش به دومین مقر اصلی این گروه تروریستی تبدیل شده بود.
حملات هوایی جنگنده های ارتش سوریه علیه مواضع داعش در استان رقه به اندازه ای برق آسا، دقیق و سنگین بود که رسانه های گروه داعش مدعی شدند که: “هواپیماهای آمریکایی به مراکز داعش در رقه حمله کرده اند”. ادعایی که با انتشار جزئیات دقیق و مستند حملات، به سرعت از طرف فرماندهی ستاد مشترک ارتش سوریه رد شد.در همین حال برخی منابع وابسته به ارتش سوریه خبر از آماده باش کامل یگانهای ارتش برای اعزام گسترده نیرو و تجهیزات به استان رقه خبر داده اند که در صورت صحت باید در روزهای آینده منتظر اخبار خوبی از این منطقه باشیم.
تحولات میدانی جبهه حلب
ارتش سوریه موفق به تصرف تپه های مشرف بر روستای استراتژیک «خان طومان» واقع در حاشیه غربی شهر حلب شد و بلافاصله به سمت روستای خان طومان که چند روز پیش به تصرف تروریستهای تکفیری درآمده بود در حال پیشروی است.درگیریهای شدید نظامی در حاشیه شهر «مارع» واقع در حاشیه شمالی شهر حلب میان گروههای تروریستی داعش، النصره و جبهه اسلامی در جریان است.منابع وابسته به گروه های تروریستی النصره، جبهه اسلامی و ارتش آزاد اعلام کردند که شیوه عملیاتی خود را در مقابله با تروریستهای گروه داعش از شیوه دفاعی به هجومی تغییر داده اند. در همین راستا موفق به باز پس گیری سه روستای “احتيملات، تل مالد و أرشاف (حاشیه شمالی حلب)“ از سیطره داعش شده اند. گفته می شود که این سه گروه تروریستی مخالف داعش (جبهه اسلامی، النصره، ارتش آزاد) دست کم ۵هزار نیروی نظامی برای شکست عملیات داعش آماده کرده اند. هر چند بیشتر تسلیحات و مهمات خود را در درگیری های دو هفته گذشته در مناطق جنوب غربی و غربی شهر حلب از دست داده اند و عملا دچار کمبود سلاح، مهمات و تدارکات نیز هستند.همچنین درگیریها در اطراف شهر «ترکمان بارح» که چند روز پیش به اشغال داعش در آمده بود در جریان است. در تحولی دیگر از ترکمان بارح، انفجار یک خودروی بمب گذاری شده بر سر راه کاروان اعزامی داعش که برای تصرف شهر مارع عازم جبهه های درگیری در آن منطقه بودند، منجر به هلاکت 7 نفر از تروریستهای این گروه شد.
تحولات میدانی جبهه استان درعا
در هفته های اخیر تحرکات نظامی تروریستهای تکفیری در منطقه “اللجاه” واقع در منطقه ای میان دو استان درعا و سویداء قرار گرفته بیشتر شده است.روز گذشته تروریستها تکفیری مستقر در روستای “جدل” واقع در منطقه شرق استان درعا، اقدام به گلوله باران و خمپاره باران روستای “داما” در استان دروزی نشین سویداء که از ابتدای وقوع شورشهای تروریست در سوریه تقریبا به طور کامل در امنیت و آرامش قرار داشته است، کردند. این امر منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از مردم ساکن منطقه و به تبع آن فرار اهالی آن به روستاهای اطراف گردید. درتحول میدانی دیگر، گروههای تروریستی تکفیری با نفوذ به مناطق اطراف “فرودگاه نظامی خلخله ” آن را گلوله باران کردند.اقلیم خاص (بافت صخره ای و صعب العبور) منطقه “اللجاه” واقع در 75 کیلومتری جنوب دمشق و حضور کم رنگ ارتش سوریه در این مناطق و نزدیکی و مرزهای مشترک با استان ناآرام درعا، برخی تحرکات نظامی و حملات کور به روستاها و شهرهای استان سویدا را تسهیل کرده است.
در تصاویر منتشر شده از سوی داعش فردی ژاپنی ملبس به لباس شبه نظامی و مسلح به سلاحهای انفرادی نشان داده می شود که از سوی تروریستهای گروه داعش تحت بازجویی قرار گرفته است.
وی خود را با نام “هارونا یوکاوا” معرفی کرده است. در بررسی های رسانه ای مشخص شد که نامبرده در ظاهر، از مسئولان یک شرکت امنیتی در کشور ژاپن است که در دو سال اخیر در کشورهای عراق و سوریه حضور نظامی داشته است.با بررسی تصاویر منتشر شده از صفحه شخصی وی در فیسبوک تصاویری از حضور وی در کنار برخی مسئولان دولتی ژاپن و عناصر یگان پیشمرگه در استان کردستان، شهر کرکوک و همچنین در منطقه حلب سوریه به اشتراک گذاشته شده است.
تصویر ژاپنی دستگیر شده در کنار یکی از مسئولان ارشد نظامی کشور ژاپن
تصاویر منتشر شده از تبعه ژاپنی در کنار عناصر یگان پیشمرگه های کرد استان کردستان عراق
تصویر منتشر شده از تبعه ژاپنی در شهر حلب سوریه که در آن وی با لباس نظامی و مسلح به سلاح کلاشنیکف است.
اسم و مشخصات شش حامی برجسته تروریسم تکفیری در عراق و سوریه در لیست تحریمهای سازمان ملل
دو روز پیش شورای امنیت سازمان ملل متحد با صدور مصوبه ای اقدام به تحریم دوگروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام و جبهه النصره از گروههای وابسته به شبکه تروریستی القاعده- که در کشورهای سوریه و عراق فعال هستند- کرده و اسامی برخی پشتیبانان تسلیحاتی و مالی این گروههای تکفیری را در فهرست تحریمهای مالی و تسلیحاتی قرار داد.
اسامی و مشخصات این افراد به شرح زیر است:
«عبدالرحمن محمد ظافر الدبيسي الجهني»
«حجاج بن فهد العجمي»
مفتی وهابیت، اهل و ساکن کشور عربی کویت. طراح و سرشبکه اصلی شبکه مالی گروه تروریستی جبهه النصره که به طور منظم هرماه بین کویت و سوریه در حال تردد است. برخی منابع اطلاعاتی او را مسئول اصلی سربازگیری و اعزام جوانان کویتی به سوریه برای کشتار مردم این کشور می دانند.سخنران و واعظ شبکه های ماهواره ای وابسته به تروریزم تکفیری وهابیت مانند الخلیجیه، الرساله و اورینت که طی آنها بصورت کاملا علنی برای تروریستهای تکفیری در سوریه کمکهای مالی و پشتیبانی جمع آوری می شود.در آخرین مصاحبه و برنامه وعظ رسمی اش در شبکه ماهواره ای عرب زبان روتانا الخلیجیه، شماره تلفن و آدرس الکترونیکی (ایمیل) برای هماهنگی برای اعزام یا ارسال کمکهای مالی به تروریستهای تکفیری بین المللی در سوریه اعلام کرد.در همین برنامه در پاسخ به سوال یکی از بینندگان در مورد نظرش درباره گروه داعش این گروه و عناصرش را گروهی جهنمی و وحشی که مردم را به ناحق تکفیر می کنند توصیف کرده و جوانان کویتی را از پیوستن به این گروه منع و به پیوستن به گروه تروریستی جبهه النصره تشویق کرده است.
درتصویر فوق نامبرده را درکنار دوتن از فرماندهان اصلی گروههای تروریستی فعال در سوریه به نامهای ریاض الاسعد فرمانده ارتش به اصطلاح آزاد و فرمانده گروه جبهه اسلامی مشاهده می فرمایید.
گفته می شود در دوسال اخیر به دلیل برخی تحریکات وی علیه حکام منطقه، ورود نامبرده به کشورهای قطر، عربستان سعودی و اردن ممنوع شده است. برخی از مرتبطین با وی نیز دستگیر و پس از تعهد کتبی به عدم ارتباط با وی آزاد گردیده اند.
تصاویر متعددی نیز از او درصفوف تروریستهای تکفیری در سوریه منتشر شده است که در زیر برخی از آنها تقدیم می شود:
حجاج العجمی در حال سخنرانی در شبکه های تلویزیونی ماهواره ای وابسته به خاندان سعودی
37 ساله – اهل و ساکن سوریه – شهر بنش در حاشیه ادلب. مدتها از اعضای فعال شبکه تروریستی القاعده در کشور عراق بود.از ابتدای وقوع شورشهای تروریستی تکفیری بین المللی در سوریه به این کشور بازگشت ودرگروه مسئول القاعده در سرزمین شام شد. به دنبال وقوع اختلافات شدید میان وی باابومحمد جولانی یکی دیگر از فرماندهان القاعده در سوریه (جبهه النصره) از این گروه جدا شد و با تشکیل داعش به این گروه پیوسته و از فرماندهان ارشد این گروه شد. آخرین سمت وی امیر گروه تروریستی داعش در سرزمین شام و سخنگوی گروه داعش است.
«سعید عریف»
49 ساله، متولد شهر “وهران” در کشور آفریقایی الجزایر و ساکن در کشور فرانسه (تابعیت فرانسوی). نظامی سابق در یگان ویژه ارتش الجزایر.آموزش دیده در اردوگاههای نظامی شبکه تروریستی القاعده در افغانستان و پاکستان.یکی از رهبران ارشد شبکه ترریستی القاعده در امر سربازگیری در میان مسلمانان اروپا و آموزشهای نظامی و امنیتی برای این گروه خصوصا در کشورهای عراق و سوریه.درسال 2003 در سوریه به جرم فعالیت برای گروههای تروریستی تکفیری از سوی سازمان اطلاعات و امنیت این کشور دستگیر و با توجه به تابعیت فرانسوی نامبرده به این کشور عودت داده شد. در آنجا به ده سال حبس در زندان امنیتی سازمان اطلاعات فرانسه محکوم شد اما با گذشت تنها چند ماه به طرز مشکوکی مورد عفو سیستم قضایی فرانسه قرار گرفته و به جزای حبس خانگی محکوم شد.
در سال 2012 از فرانسه متواری و از طریق کشور ترکیه وارد سوریه شده و به گروههای تروریستی تکفیری ملحق شد.
«عبد المحسن عبد الله ابراهيم الشارخ»
30 ساله، اهل و ساکن کشور عربستان سعودی.فرمانده کل گروه تروریستی جبهه النصره در استان لاذقیه – سوریه.از خطرناکترین رهبران القاعده در عربستان و پاکستان و دارای روابط نزدیک با رهبران القاعده در کشورهای افغانستان و پاکستان.از سال 2009 اسم وی در لیست خطرناک ترین تروریستهای تحت تعقیب در عربستان سعودی قرار گرفته است.مدتها در صفوف شبکه تروریستی القاعده در کشور افغانستان مشغول ارتکاب جرم و جنایت در حق مردم این کشور بود.چند ماه پیش برخی منابع رسانه ای وابسته به گروه تروریستی جبهه النصره خبر مرگ وی را در درگیری ها با ارتش سوریه در منطقه شمال لاذقیه را اعلام کردند که تاکنون مورد تایید قرار نگرفته است.
«حميد حمد حميد العلي»
اهل و ساکن کشور عربی کویت.کمیته اطلاعاتی سازمان ملل متحد وی را از خطرناک ترین رهبران گروههای به اصطلاح جهادی در عراق و سوریه معرفی کرده است اما از وی هیچگونه اطلاعات بیشتر یا تصویری منتشر نشده است.
بازدیدها: 2