به گزارش العالم، به نظر میرسد برخی از سران داعش با انتشار این تصاویر تلاش میکنند تصوری را که در اذهان عموم درباره داعش نقش بسته، تغییر دهند و وانمود کنند که تمامی ساکنان مناطق تحت اشغال داعش، از حضور این تروریستها راضی و خشنود هستند.
شکی نیست که شماری از افراط گرایان سلفی مسلک – که در هر شهر و دیاری پیدا میشوند – از اقدامات داعش خشنودند و آن را حمایت میکنند، اما داعشیها اکنون درصدد برآمدهاند که زندگی اهالی مناطق تحت سیطره خود را نه تنها عادی و معمولی، بلکه همراه با رضایت مردمی نشان دهند.
در ابتدای این گزارش نقشه منطقه موسوم به “ولایت حلب” تحت سیطره داعش منتشر و مرزها و جغرافیای این منطقه تشریح شده است. در این نقشه، مساحت “ولایت حلب” برابر با 10 هزار کیلومتر مربع و «بیش از مساحت 48 کشور جهان» معرفی شده است.
در ادامه تصاویر متعددی از مراکز خدماتی، اداری، آموزشی، قضایی و امنیتی این گروهک در مناطق مختلف این “ولایت” منتشر شده که از تلاش عناصر داعش برای همسو نشان دادن مردم مناطق اشغال شده با قوانین و مقررات عجیب داعش حکایت دارد. بدین ترتیب ظاهرا داعشیها که اقتدار موهوم خود را در “تبادل وحشت” و انتشار ویدیوهایی از اعدام وحشیانه غیرنظامیان میجویند و آن را به “چماقی” برای ایجاد ترس و رعب مردم کردهاند، در مواردی نیز لازم دیدهاند از “هویج” استفاده کنند و خود را خیرخواه مردم و مردم را راضی از اقدامات خود نشان دهند.
در این تصاویر، داعشیها تلاش میکنند امور کاملا عادی، مانند نان پختن نانواییها و آب دادن درختان خیابان و جمع شدن آب پشت سدها را هم از “برکت” وجود خود وانمود کنند!
“ولایت حلب” و همسایگان آن از نگاه داعش
کودکان مدرسه ای زیر پرچم داعش
دادگاه “اسلامی”! شهر منبج
پاسگاه پلیس شهر مسکنه
مقر اداره “امر بمعروف و نهی از منکر” شهر منبج
دفتر ارشاد دینی شهر مسکنه
نانوایی ها در شیفت اضافی و فوقالعاده کار میکنند!
مرکز جذب تروریستهای داوطلب! در شهر الباب
اداره امور عشایر و ریشسفیدان در منطقه الباب
“نگهداری درختان و تمیز کردن خیابانها” توسط داعش!!
اداره جمع آوری زکات شهر جرابلس
پلیس راهنمایی داعش!
سد “تشرین” در شهر منبج که داعش پس از تصرف، آن را “فاروق” نامیده است
بازار فروش گازوئیل در منطقه منبج
پاسگاه پلیس شهر منبج
تجمع مردم برای دیدن مجازات مخالفان داعش در منبج
دانشسرای “مردانه” اصول دین در شهر مسکنه
دادگاه “اسلامی” شهر مسکنه
مرکز آموزش علوم دینی “ابومصعب زرقاوی”!
بازدیدها: 297