حضرت آیت الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید صبح امروز در درس خارج فقه و اصول در مسجد اعظم قم به بیان موضوع انتخابات ریاست جمهوری پیش رو پرداختند و افزودند: اختراعات بشر خوب است؛ اما شمشیر دو لبه است که می توان در مسیر خوب و بد از آن استفاده نمود که غالبا در مسائل بد به کار گرفته می شود.
ایشان اظهار داشتند: نیروی اتم می تواند خدمات بسیاری به بشریت داشته باشد؛ اما از آن طرف می تواند به بمب نیز تبدیل شده و صدها هزار نفر را قربانی نماید.
این مرجع تقلید ابراز داشتند: یکی از این اختراعاتی که اخیرا در اختیار قرار گرفته و شمشیر دو لبه است، فضاهای مجازی است که از یک طرف می تواند وسیله پیشرفت جامعه بشری شده و از طرف دیگر وسیله ای برای نشر زشتی ها، آلودگی ها، تهمت ها و … شود.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان ساختند: پخش شایعات یکی از کارهای نامناسب در فضای مجازی است که معمولا از طرف دشمنان انجام می گیرد؛ چراکه فقط به فکر تخریب هستند و ما باید از این دسیسه ها آگاه بوده و بازیچه دست مخالفان نباشیم.
این استاد برجسته حوزه تصریح کردند: شایعه پراکنی و پخش اراجیف سبب تزلزل جامعه شده و از نظر اسلام گناه بزرگی است؛ آیا سزاوار است برای رسیدن به 4 روز حکومت، دست به دروغ و تهمت بزنید؟ بیایید انتخابات اسلامی برگزار کرده و نامزدها فقط خدمات خود را اعلام نمایند؛ چرا پیشرفت خود را در نابودی دیگری می دانید؛ البته برخی نیز نظام را برای پیشرفت خود تخریب می کنند که حرکتی نادرست است.
این مفسر قرآن کریم بیان داشتند: بحمدالله کشوری مقتدر و توانا داریم؛ البته مشکلاتی نیز دارد که دشمن به دلیل همان توانایی به دنبال مشکل تراشی است و باید مطابق با توانایی خود به ساخت کشور بپردازیم.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی با بیان این مطلب که اصل انتخابات را تقویت خواهیم کرد، اظهار داشتند: ما در مسئله انتخابات نه هیچ دخالتی کردیم؛ و نه خواهیم کرد و مطلقا راجع به جناح ها ورودی نکرده و نخواهیم داشت.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود به روایتی از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم اشاره کردند و گفتند: حضرت فرمودند: «أخسر النّاس صفقة رجل أخلق یدیه فی آماله و لم یساعده الأیّام على أمنیّته فخرج من الدّنیا بغیر زاد و قدم على اللَّه تعالى بغیر حجّه/ زیان کارترین مردم آن کس است که: عمرى به آرزو گذارند و روزگار وى را بمنظور نرساند و از دنیا بى توشه برون رود و در پیشگاه خداوند دلیلى نداشته باشد».
این مرجع تقلید اظهار داشتند: مسئله آرزوها، یکی از مشکلات مهم زندگی انسان هاست؛ منظور از آرزوها آن است که انسان قانع به وضع موجود نبوده و غالبا هم این آروزها جزو مواردی است که نیازمند به آن نمی باشد.
این استاد برجسته حوزه ابراز داشتند: کسی که شبانه روز برای رسیدن به آرزوهای نامعقول خود تلاش می کند، نمی تواند به فکر آخرت خود بوده و زاد و توشه ای فراهم نمایند. قارون یکی از تجربیاتی است که در قرآن کریم به آن اشاره شده و باید عبرت گرفت، امروز نیز قارون هایی بوده و ثروت هایی دارند.
بازدیدها: 143