حجت الاسلام حاج علی اکبری: تا تاریخ هست، استقامت عاشورایی الهام‌بخش انسان‌های آزاده خواهد بود

خانه / اختصاصی هیأت / حجت الاسلام حاج علی اکبری: تا تاریخ هست، استقامت عاشورایی الهام‌بخش انسان‌های آزاده خواهد بود

بازخوانی راهبردی‌ترین مفهوم مکتب عاشورا در شب سوم محرم

«استقامت»؛ کلید سعادتی که از عاشورا برخاست

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری در فاطمیه بزرگ تهران با تأکید بر آموزه استقامت حسینی گفت: این مفهوم رمز فتح فردی، خانوادگی و تمدنی جامعه اسلامی است.

 

در شب سوم عزاداری محرم، فاطمیه بزرگ تهران شاهد سخنرانی پرشور حجت‌الاسلام محمدجواد حاج‌علی‌اکبری بود. خطیبی که با الهام از آیه ۳۰ سوره فصلت «إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا». کلیدواژه «استقامت» را به‌عنوان محور فهم حیات فردی، اجتماعی و ایمانی امت معرفی کرد.

وی سخنان خود را با اشاره به عظمت حضور ملت ایران در مراسم تشییع شهدای عملیات وعده صادق آغاز کرد و آن را مصداق واقعی یوم‌الله، روزی برای «به رخ کشیدن ولایت و عظمت امت اسلامی» دانست.

  • «استقامت»؛ رمزی که هم موحدان نیاز دارند، هم مجاهدان و هم سیاست‌ورزان.
  • اگر صراط مستقیم را می‌طلبی، مسیرش با استقامت علامت‌گذاری شده است.

«استقامت»؛ خط اول جهاد تربیتی

امام جمعه موقت تهران با تبیین سه راهبرد اساسی در دعای پیامبر اعظم (ص) – سلامت از شیطان، مبارزه با نفس، و اشتغال به قرب الهی – اظهار داشت: این سه خط در زندگی مؤمن، با استقامت تحقق می‌یابد. او افزود: «استقامت فقط یک فضیلت اخلاقی نیست؛ این واژه کیمیای حیات طیبه است.»

معرفی کرد و تصریح کرد: «تا تاریخ هست، استقامت عاشورایی الهام‌بخش انسان‌های آزاده خواهد بود.» وی با استناد به توصیف ملائک از صبر امام حسین (ع)، عاشورا را یک کلاس جهانی برای تمام ادیان دانست.

عاشورا، مدرسه استقامت حسینی

سخنران جلسه، مکتب سیدالشهدا (ع) را قله استقامت معرفی کرد و تصریح کرد: «تا تاریخ هست، استقامت عاشورایی الهام‌بخش انسان‌های آزاده خواهد بود.» وی با استناد به توصیف ملائک از صبر امام حسین (ع)، عاشورا را یک کلاس جهانی برای تمام ادیان دانست

حضرت زینب (س) در شب شام غریبان، مظهر صبر و استقامت آمیخته با تربیت حسینی بود.

هر قدم مؤمن در راه عزای حسینی، تقویت اسلام و تضعیف کفر است.

زینب و رقیه؛ تجلی استقامت در قلب کربلا

در پایان، با روایتی سوزناک از صبر حضرت زینب (س) در مواجهه با فاطمه صغری (رقیه سلام‌الله‌علیها)، یکی از باشکوه‌ترین تجلیات استقامت در سخت‌ترین صحنه‌ها به تصویر کشیده شد. حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری این لحظات را «نقطه تلاقی اشک و ایمان» خواند و حاضران را دعوت به تربیت نسلی استوار در مسیر ولایت کرد.

 

بازدیدها: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *