بیانیه هیات رزمندگان اسلام به مناسبت ایام فاطمیه ۱۴۰۰
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیات رزمندگان اسلام، ستاد مرکزی این هیات به مناسبت ایام فاطمیه بیانیه ای صادر کرده است که در آن ضمن تاکید بر این که فاطمیه باید شورآفرین و شعورآفرین باشد اعلام داشته است که: « در ایام فاطمیه و در مجالس عزای این ایام، هیچ اولویتی بالاتر و برتر از جهاد تبیین نیست چرا که ایشان خود پرچمدار این عرصه است.»
متن بیانیه هیات رزمندگان اسلام به مناسبت ایام فاطمیه ۱۴۰۰ بدین شرح است:
« اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ »
فرا رسیدن ایام فاطمیه سال ۱۴۰۰و سالروز شهادت بزرگ بانوی جهان اسلام بر پیروان رسول گرامی اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم و تمامی آزادی خواهان و عدالت خواهان جهان تسلیت باد. ایام فاطمیه به معنای دقیق کلمه، روز های حزن و اندوه آل الله و تمامی عرشیان و اهل معرفت ساکن بر روی زمین است. برپایی خیمه ها و مجالس عزا در این ایام در سراسر کشور عزیزمان ایران و دیگر نقاط جهان از یک سو از جایگاه رفیع حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا سلام الله علیها در عالم خلقت حکایت می کند؛ و از دیگر سو سطح بالای ارادت و دلدادگی توده های مردم از خواص تا عوام را نسبت به دخت گرامی پیامبر عظیم الشان اسلام روایت می نماید. حضرت فاطمه، «سیده النساء العالمین» است. حضرت امام خمینی (قدس الله نفسه الزکیه) در وصف این سرور زنان عالم فرمودند: فاطمه زهرا معجزه تاریخ و افتخار عالم وجود است. در کلام حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) از حضرت فاطمه زهرای اطهر سلام الله علیها، به عنوان یک جهاد گر به تمام معنا و خستگی ناپذیر یاد می شود.
خوشا به حال آن جامعه ای که مردان و زنانش از پیر و جوان نسبت به این معجزه تاریخ، این افتخار عالم وجود و این جهادگر خستگی ناپذیر، شناختی عمیق و معرفتی درست پیدا کرده، راه خود را ، راه فاطمی قرار می دهند. دهه فاطمیه اول و دوم، بهترین ایام سال برای فاطمه شناسی است. فاطمه سلام الله علیها را آنگونه که بود و هست باید شناخت و شناساند. از این منظر و دیدگاه رسالت سنگینی در ایام فاطمیه بر دوش علمای دین، خطبا، وعاظ، مداحان اهل بیت، صاحبان قلم و اصحاب رسانه و به ویژه رسانه ملی گذاشته شده است. هیات رزمندگان اسلام و دست اندرکاران این هیات در سراسر کشور، خود را متعهد به این رسالت دانسته و دیگران را که با هر عنوان و تابلویی برای حضرت زهرا سلام الله علیها در ایام فاطمیه خیمه عزا به پا می کنند، برای توجه داشتن به این رسالت، متذکر می شود. مجالس عزای فاطمی باید به صورت توامان، هم شور آفرین و هم شعور آفرین باشد. این مجالس در کنار صیقل دادن دل ها و صفا بخشیدن به روح ها با ریختن اشکهایی که چون گوهر گران بهاء می باشند، باید بصیرت افزا، معرفت افزا و قوت و قدرت بخش به عقلها هم باشد. فاطمه یک مکتب، یک راه و یک مدرسه درس آموز است و حقیقت ایام فاطمیه چیزی جز مکتب شناسی و راه شناسی برای رسیدن به قله های عزت و افتخار و کمالات انسانی و همان مقام خلیفه الهی نیست. انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه) از مکتب فاطمی که همانا حقیقت مکتب اسلام است نشات گرفته و جریان مومن انقلابی تا به امروز با الگو قراردادن آن جهادگر خستگی ناپذیر و اولین شهیده راه ولایت توانسته اند بر تمام توطئه های دشمن غلبه کرده، جبهه انقلاب را گسترش داده و شیطان بزرگ را در مسیر افول قدرت قرار دهند. هم اینک انقلاب اسلامی که با هدایت ها و راهبری های راهبردی حکیم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) پا به چله دوم و دهه پنجم گذاشته، مورد تهاجم یک جنگ شناختی بی سابقه در تاریخ ، از سوی جبهه استکبار و عوامل داخلی اش قرار گرفته است. بدون تردید با بصیرتی از جنس بصیرت فاطمی می توان این مرحله را هم پشت سر گذاشت. یکی از مهم ترین عرصه های نقش آفرینی حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها عرصه بصیرت افزایی و روشنگری و جهاد تبیین بود. جهاد تبیین و روشنگری های بی نظیر آن حضرت در دوره کوتاه پس از رحلت پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) تا مقطع شهادت ، درس بزرگی برای تمامی محبین، دلداگان، عشاق و پیروانش می باشد.
رهبر حکیم انقلاب اسلامی در شرایط جنگ نرم، جنگ روایت ها و قرائت ها و در شرایطی که جریان تحریف برای تخریب انقلاب اسلامی، نظام ولایی و جمهوری اسلامی با تمام توان فعال شده، فرمان جهاد تبیین صادر کرده اند. در ایام فاطمیه و در مجالس عزای این ایام که برای سوگواری به مناسبت شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها بر پا می شود، هیچ اولویتی بالاتر و برتر از جهاد تبیین نیست؛ چرا که آن حضرت خود پرچمدار جهاد تبیین پس از رحلت پیامبر تا لحظه شهادت بوده است.
بازدیدها: 0