راههای تحقق اهداف انقلاب اسلامی و ایجاد روحیه ی انقلابی در بین مردم در سیزدهمین نشست هم اندیشی سخنرانان مرتبط با هیأت رزمندگان اسلام

تقویت روحیه ی انقلابی، ارائه شده در سیزدهمین نشست هم اندیشی سخنرانان مرتبط با هیأت رزمندگان اسلام توسط حجه الاسلام و المسلمین فهیمی

خانه / آموزش / تقویت روحیه ی انقلابی، ارائه شده در سیزدهمین نشست هم اندیشی سخنرانان مرتبط با هیأت رزمندگان اسلام توسط حجه الاسلام و المسلمین فهیمی

بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع : تقویت روحیه ی انقلابی

در راستای بحث تداوم انقلاب اسلامی و تقویت روحیه ی انقلابی، یک بعد از مطلب را بنده مد نظر قرار داده ام. در آیات ۷ و ۸ سوره ی مبارکه ی توبه می فرماید فَمَا اسْتَقامُوا لَکُمْ فَاسْتَقِیمُوا لَهُمْ اگر جبهه ی کفر و سلطه در مقابل شما مقاومت کردند شما هم در مقابل آنها مقاومت کنید إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُتَّقِینَ کَیْفَ‏ وَ إِنْ‏ یَظْهَرُوا عَلَیْکُمْ لا یَرْقُبُوا فِیکُمْ إِلًّا وَ لا ذِمَّهً اگر آنها بر شما مسلط شوند هیچگونه پیمان و هیچگونه فامیلی و خویشاوندی را رعایت نخواهند کرد. یُرْضُونَکُمْ بِأَفْواهِهِمْ آنها با الفاظ و لغتها بازی می کنند وَ تَأْبى‏ قُلُوبُهُمْ اما در دلشان آنچه در زبان می گویند قبول ندارند وَ أَکْثَرُهُمْ فاسِقُون‏

جمع جمع علمی و اهل فضل هستند اشاره کافی است. در مقابله ای که انقلاب اسلامی با نظام سلطه دارد اولا این که قابل طرح است این است که چون انقلاب اسلامی حرف برای گفتن دارد دشمن هم زیاد دارد و در مقابل او جبهه می گیرد و شاهد این مطلب این است که مرحوم شهید آوینی در سال ۱۳۵۸ مقاله ای را نوشتند که شاید اولین نفر باشد که این مطلب را پر رنگ بیان کردند؛ مبنی بر اینکه وقوع انقلاب اسلامی زنگ مرگ لیبرال دموکراسی غرب است. به خاطر اینکه خیلی سرمایه گذاری کردند در طریق فساد در ایران ولی برعکس آن جواب داد و نشان داد که لیبرال دموکراسی غرب مطلوب آینده آن گونه که هانتینگتون و فوکویاما می گویند نیست. بعدها کسان دیگری از اهل تفکر که غربی ها روی آنها حساب می کنند بر این مطلب تأکید کردند. از جمله ژوزف نایف که البته کتابش در دوره ی قبل خدمت عزیزان تقدیم شد در کتاب جنگ نرم خود می گوید خیزش فرهنگی حقوقی علیه آمریکا در راه است و قدرت آمریکا در راه افول. این خلاصه ی کتابش است. و همینطور کتابی را که همراه آورده بودم ولی نتوانستم پاورپوینت تهیه کنیم این کتاب است که عزیزان ببینند بد نیست. که ما بتوانیم در مجامع جوانها و علمی تر بیان کنیم. این کتاب نوشته ی چند نفر از دانشمندان از جمله دانشمندان امریکایی است که زیر نظر یورگن هابرماس و فرد دان مایر که خود این هابرمارس در امریکا تدریس می کند و در آنجا هم کتابش ممنوع الانتشار شده است در اینجا خلاصه ی مطلب ایشان این است که آینده ی سیاسی جهان در گرو الهیات سیاسی است نه در گرو لیبرال دموکراسی که هانتینگتون و امثال او می گویند که آینده ی جهان به اینجا ختم می شود. این را عزیزان توجه داشته باشند و مقالات متعددی در اینجا هست ولی چون وقت نبود نگفتم.کتاب دین و روابط بین الملل ترجمه ی آقای قهرمان پور دانشگاه امام صادق علیه السلام و پژوهشگاه فرهنگی اجتماعی وزارت علوم با هم این را ترجمه کرده اند. کتاب بسیار ارزشمند و قابل طرحی است از این جهت که «چه خوش باشد حدیث دلبران   گفته آید در حدیث دیگران» و تکمیل همین مطلب نتانیاهو هم گفته که ما آنقدر نشستیم که انقلاب اسلامی در خود تلاویو هم خیمه زد و در آن سی دی ربع قرنی این مطلب آمده که دنبال کنید.

خلاصه ی مطلب این که انقلاب اسلامی برای خودش شاخصه هایی دارد و نظام استکبار هم شاخصه هایی برای خودش دارد که از جمله شاخصه های نظام استکباری، قدرت محوری، به خدمت گرفتن قواعد حقوقی، نفی خداوند است.  می شود گفت دیگر در جامعه ی قدرت ، در جهان ، خدا مرد و باید فاتحه ی آن را خواند و مسائل پوزیتیویستی و طبیعی را آمدند در اینجاطرح کردند. اما شاخصه ی نظام اسلامی عمده اش بر محور حاکمیت الهی و احکام اسلامی دور می زند که من ده شاخصه شمردم به خاطر اینکه وقت غنیمت بشود به همین یک تیتر کفایت می کنم بقیه ی مطالب بماند که این را مقداری توضیح بدهم.

در همین حاکمیت الهی که شاخصه ی مهم و اول نظام اسلامی است در این زمینه مسأله ی حاکمیت دولت در جهان فعلی و تکیه بر مبانی اسلامی بسیار مطرح است. اما علی رغم این مطلب بر اثر گذشت زمان و تبلیغات و شانتاژهایی که دشمن به کار می برد و استحاله ی بعضی از درس خوانده ها و تحصیل کرده های غربی ما ، الان دو دیدگاه به وجود آمده است کما اینکه مقام معظم رهبری در این مسأله ی هسته ای در مشهد مقدس در این سخنرانی این را مطرح و این دو دیدگاه را اشاره کردند.

دیدگاه اول حفاظت از حق مسلم ایران و پیمان شرافتمندانه ای که در آیات ۷ و ۸ خدمت شما قرائت کردم که محکم بر این مطلب بایستیم و لطف خداوند را حتما شامل حال خود بدانیم و مسأله ی امدادهای غیبی که شهید مطهری نوشته اند و امروز جوانها به نظرم خیلی باید این کتاب را مطالعه کنند این را مد نظر قرار دهیم. اما دیدگاه دوم که دیدگاه خطرناک و به صورت فرسایشی دارد پیش می رود و متأسفانه در بین مسؤولین طراز اول ما تا پایین در دانشگاه ها مطرح می شود دیدگاه فرسایش حاکمیت ملی است که این مسأله مسأله ی خطرناکی است، تحت این عنوان که آمریکا چون سه تا محور را مد نظر خود قرار می دهد ما مجبوریم تن به این فرسایش حاکمیت ملی بدهیم. فرسایش حاکمیت ملی یعنی اینکه ما مقداری از مسائل خود کوتاه بیاییم. از اینکه اصل ۴ قانون اساسی که در تمام قوانین مدیریت حاکم باشد از این صرف نظر کنیم چون تمسک به حقوق طبیعی که مبنی بر اختیار و رأی مردم است و تثبیت همجنس گرایی کلیسا رو هم قبول کنیم ما هم مجبوریم که رسوا نشویم همرنگ جماعت بشویم.

مسأله ی دوم حقوق بشر که اینها خیلی روی آن مانور می دهند و در پیام نوروزی مقام محترم ریاست جمهوری مسأله ی برجام های دیگر که مطرح کردند مسأله ی حقوق بشر در برجام ۲ و مسأله ی فلسطین در برجام ۳ مد نظر بوده که آنطوری که یکی از مطلعین موثق به من گفتند حضرت آقا تذکر دادند این را اصلاح کنید. ایشان اصلاح نکردند و گفتند در برجام های بعدی مشکلات ما حل می شود و حضرت آقا در فرمایش ۱/۱/۹۵ در مشهد فرمودند خاطر شما جمع باشد که برجام های دیگری در کار نیست یعنی بنده جلوی این را خواهم گرفت فقط صحبت ما در مسائل هسته ای و در برجام ۱ بود با آن تبعاتی که دارد. همینطور قسمت سوم نظم حقوقی جهان که تمسک می کند به آمریکا از این حربه استفاده می کند برای عقب نشاندن جناح جبهه ی اسلامی و روی مطالبی پافشاری می کند. که این مرتبه ی عمده اش یکی مسأله ی حقوق کودک هست که متأسفانه ایران ملحق به این کنوانسیون شده بدون اینکه به محتوای این توجه داشته باشد. و مسأله ی حقوق زن که کنوانسیون نفی تبعیض نژادی که اینها آمدند و گفتند زنها حتی در حمام های عمومی هم باید با مردها مشترکا وارد شوند و در زمان آقای خاتمی خیلی تلاش شد که ایران ملحق به این بشود ولی مقام معظم رهبری از این مطلب جلوگیری کردند ولی آنها مبنایشان بر این است که در این فرسایش حاکمیت ملی اگر در حقوق ما در قانون ما و در قرآن ما این مسائل و حریمی لحاظ شده باشد ما باید برای هماهنگی با آنها کنار بیاییم.

مسأله ی نفی رجم، تازیانه، قصاص بدل کردن آنها به وجه نقدی و این مسائل در راستای همین اتفاق می افتد. تقریبا هفته ی قبل کمیته ای برگزار بود ما الان ۴ هزار قاچاقچی را در تیررس اعدام داریم ولی الان جرأت نمی کنند اعدام کنند چون اینها را به عنوان نقض حقوق بشر دارند مطرح می کنند و دارند یک راهی را می طلبند که از این اعدام صرف نظر کنند و این مسائلی که عزیزان هم گفتند ما اگر از مبانی خود دست برداریم آنها مدام قدم به قدم جلو می آیند کما اینکه آقا فرمودند اگر اینها را راحت بگذاریم اینها ما را راحت نمی گذارند. همین طور در مسأله ی کنترل فناوری مثل موشک، فراموشی مسأله ی فلسطین، آزادی های خلاف شرع مثل نفی حجاب که حدود ۷۰ درصد زنها در تهران شبها که رانندگی می کنند بدون حجاب این کار را می کنند و هفته ی قبل در طول روز هم این مطلب را دیدند که منجر به اشکال و درگیری هم شد.

اما دو سه تا از مطالب را به عنوان مستند می گویم و تمام.

مشاور عالی ریاست جمهور آقای دکتر محمود سریع القلم که استادحقوق دانشگاه شهید بهشتی هستند و ایشان از زمان امنیت ملی که آقای روحانی آنجا بودند با ایشان همکار بودند ایشان کتابی دارند تحت عنوان فرسایش حاکمیت ملی تحت این عنوان که انقلاب همانگونه که با نهج البلاغه پیش آمد الان دیگر نباید تمسک به نهج البلاغه کند. انقلاب اگر ارزشهایی را مد نظرش بود الان باید کوتاه بیاید چون آنها نمی گذارند ما زندگی کنیم. و این خاطره که نوشته اند مسأله ی فلسطین مشکل ما است اگر ما فلسطین را حل کنیم بقیه ی موارد حل می شود. آقای اردشیر ارجمند که باز از اساتید همین دانشگاه و از سران فتنه از مشاوران حقوقی آقای میرحسین موسوی بودند ایشان قبل از اینکه آقای میرحسین روی کار بیاید کتابی را نوشتند تحت عنوان جمهوری بر اساس محور عقلانیت و پلورالیزم و .. نسبی که بعد از اینکه ایشان فرار کردند عین کتاب موجود هست و این را می توانید مراجعه کنید ببینید. همنیطور جمعیت تولید تعاون به سرکردگی آقای میرحسین موسوی، علیرضا بهشتی، فاتح و آقای بلند نظر اینها رفراندوم را بعد از پیروزی آقای میرحسین پیش بینی کردند که این رفراندوم بر اساس معیار عقلانیت باشد. همین چیزی که الان مسأله ی عقلانیت را ریاست محترم جمهور هم بارها مطرح کردند. اگر منظورش .. باشد این قابل قبول نیست.

امیدواریم که ان شاء الله باحمایت از این معیارها و چارچوبهای اصلی که بر همان اساس انقلاب اسلامی شکل گرفت بتوانیم از حاکمیت الهی نه حاکمیت فرسایشی دفاع کنیم

والسلام علیکم و رحمه الله

تویسرکانی:

نکته ی کلیدی آقای فهیمی:

تقابل انقلاب اسلامی با نظام غرب هست که این تقابل و تعارض ادامه دارد، تنها راه موفقیت انقلاب اسلامی در این تقابل هم عمل به ارزشهای دینی و احکام اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله و سلم است. توصیه های دیگری که در این راستا صورت می گیرد قطعا نتیجه بخش نخواهد بود. حضرت آقا در یک جلسه ی خصوصی فرمودن فلانی و فلانی اگر مطلبی دارند قصد خیانت ندارند ولی قطعا راهی که اینها توصیه می کنند راه خوش عاقبتی نخواهد بود.

 

بازدیدها: 166

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *