حاج علی اکبری: جلوه ناب اولی الالباب امام حسین(ع)، اهل بیت بزرگوار واصحاب گرانقدر ایشان هستند

خانه / اختصاصی هیأت / حاج علی اکبری: جلوه ناب اولی الالباب امام حسین(ع)، اهل بیت بزرگوار واصحاب گرانقدر ایشان هستند

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری:جلوه ناب اولی الالباب امام حسین(ع)، اهل بیت بزرگوار و اصحاب گرانقدر ایشان هستند.

امام جمعه موقت تهران گفت: نسخه کامل اولوالالباب حضرت محمد(ص) و اهل بیت ایشان و البته جلوه ناب و ویژه آن امام حسین(ع)، اهل بیت بزرگوار و اصحاب گرانقدر ایشان هستند. این تا قیامت جلوی دیدگان بشریت هست. برای اینکه خط سلوکی، تربیتی، اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی و خانوادگی بگیرند.

به گزارش خبرنگار هیات رزمندگان اسلام، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جواد حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در هشتمین روز از مراسم ماه محرم در فاطمیه بزرگ تهران به سخنرانی پرداخته و گفت:

این روزها دل مومنین برای مردم مظلوم غزه خون است. چراکه حوادث جانگدازی در آنجا رخ می‌دهد. جنایت‌هایی که در آنجا رخ می‌دهد. بسیار هولناک است اما در مقابل صبر مردم غزه نیز افتخارآمیز است.

امید که خداوند خفت، خواری و لعنت را بر جنایتکاران عالم اسرائیل، آمریکا و انگلیس نازل بفرماید. و پیروزی مقاومت و صبر را بیش از این بر ملت مظلوم و مقتدر فلسطین و غزه نازل بفرماید.

وی در ادامه توصیف اولوالالباب در سوره رعد، عنوان کرد:

نسخه کامل اولوالالباب حضرت محمد(ص) و اهل بیت ایشان هستند. البته جلوه ناب و ویژه آن امام حسین(ع) و اهل بیت بزرگوار و اصحاب گرانقدر ایشان هستند. این تا قیامت جلوی دیدگان بشریت هست برای اینکه خط سلوکی، تربیتی، اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی و خانوادگی بگیرند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری ادامه داد:

قرآن در توصیف اولوالالباب ۸ ویژگی را مطرح کرده که نخستین آنها وفا بوده است، اولیا خدا صدرنشین وفاداران عالم هستند.آنها در خطوط ارتباطی خود هرجا خداوند امر کرده متصل هستند. زیرا از پروردگار خود حساب می‌برند و می‌ترسند.

معرفت آنها به قدرت الهی و عظمت پروردگار و علم الهی سبب می‌شود.که آنها در مقابل خداوند خشیت داشته باشند. و قلب آنها سرشار از ترس مقدس باشد. و همین آنها را می‌سازد، حفظ می‌کند و پیش می‌برد.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه ویژگی چهارم اولوالالباب این است که انسان‌های کامل و عمق یاب حقیقت هستند، اظهار کرد:

آنها حقیقت را می‌بینند و با آن مرتبط هستند. و از حساب سختگیرانه پروردگار متعال در روز قیامت می‌ترسند. قلب آنها مملو از خشیت عظمت پروردگار است.

وی با بیان اینکه همه ما مسافر مقصدی به نام قیامت هستیم، ابراز کرد:

روز قیامت زلزله و تحولات عظیمی رخ می‌دهد. و نظم جدیدی جایگزین می‌شود، قیامت روز حساب است. خداوند در این روز می‌فرماید. ما به شما فرصت، عقل، اختیار، امکانات، شناخت، حجت باطنی یعنی فطرت، حجت ظاهری یعنی پیامبران، اولیا و اوصیا را یکی پس از دیگری، کتاب‌های آسمانی، فطرت، خرد، درک، امکان تفکر و شناخت را دادیم.

و در کنار همه این‌ موارد شما را در معرض امتحانات قرار دادیم. و اختیار را هم به شما دادیم. که مسیر درست یا غلط را انتخاب کنید. هر انتخابی داشته باشید. در پایان به نزد ما برمی‌گردید روز قیامت روز میزان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری بیان کرد:

روز قیامت کسی با شما حساب و کتاب می‌کند. که ناظر و شاهد بر همه اعمال شما بوده است. آن روز همه اعمال شما یکجا حاضر می‌شود. و به شما می‌گویند خود به حساب خود برسید. در آن روز خداوند به کسی ظلم نمی‌کند. به محض اینکه انسان از دنیا می‌رود آغاز حساب و کتاب او است.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه برای نشان دادن محاسبه سنگین سوره زلزال کافی باشد. گفت:

زمین در روز قیامت خبرهای خود را آشکار می‌کند. هرچه بر روی آن اتفاق افتاده باشد وجود دارد. آن روز مردم به شکل در گروه‌های مختلف وارد قیامت می‌شوند. و آماده هستند که اعمال آنها ارائه شود. اگر اندکی عمل خیر داشته باشند آنجا می‌بینند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تصریح کرد:

از ویژگی‌های اصلی خردمندان عالم که نشانه عقل و هوش آنها است که آن روز را در تمام جریان زندگی خود می‌بینند و در نظر می‌گیرند، عنوان کرد:

انسان عاقل، صاحب عقل عمیق و آینده نگر کسی است که بر اساس دلایل قوی به آن روز ایمان دارد و بر اساس ایمان خود به روز حساب امروز برای همه کارها، اعمال، گفتار و رفتار خود حساب و میزان می‌گذارد.

وی با بیان اینکه اولیا خدا از روز قیامت بسیار می‌ترسند و نگران هستند، اظهار کرد: هرچه سطح معرفت و عقل بالاتر برود این ترس بیشتر می‌شود چرا که روز قیامت روز بزرگی است.

اگر بخواهیم عظمت قیامت را درک بکنیم بهترین راه آن مطالعه حالات اولیا خدا درباره قیامت است. ببینیم تکلیف و احساس امیر مومنان امام علی(ع) نسبت به روز قیامت چگونه است. وقتی امیرمومنان امام علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) نگران باشند تکلیف ما مشخص است.

وقتی قرآن مقامات آنها را شرح می‌کند می‌گوید آنها از روز قیامت می‌ترسند و نگران هستند آن روز چه
روزی است که اولیا کامل الهی را نگران می‌کند، آنها از روزی که در آن حساب رسی سختی وجود دارد نگران هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری با بیان اینکه سوء الحساب یعنی حسابی که بسیار دقیق محاسبه می‌شود، گفت:

معنای دیگر سوءالحساب یعنی انسان به گونه‌ای عمل کند که در پایان کار بدعاقبت بشود، انسان خردمند نگران عاقبت خود است اگر ما به همین سوره مبارکه زلزال ایمان بیاوریم زندگی فردی، خانوادگی، اجتماعی و کسب و کار ما متحول می‌شود. سوره زلزال را بسیار بخوانید چرا که بسیار سازنده است.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه ترس از روز قیامت خوف مقدسی است که انسان را می‌سازد و او را از اعمال بد باز نگه می‌دارد، خاطرنشان کرد:

انسان به این خوف نیاز دارد و بدون آن ساخته نمی‌شود. اگر با مردم سخت‌گیری کنید خداوند هم بر شما سخت‌گیری می‌کند. اگر با دیگران آسان رفتار کنید خداوند هم با شما آسان حساب می‌کند. به دیگران رحم کنید تا خداوند به شما رحم کند.

 

 

 

بازدیدها: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *