حدیث کسا یک نسخه عالی زندگی فاطمی است | حجت الاسلام کفیل
هیات: حجت الاسلام «محمد صادق کفیل»، مدیر مرکز تخصصی صحیفه سجادیه با اشاره به آثار و برکات حدیث شریف کساء گفت: یکی از ادعیه ای که همه بزرگان ما مصر بودند تا آن را بخوانند حدیث شریف کساء است و به تعبیر یکی از خوبان عالم هرگاه یک مشکلی پیش آمد نیاز نیست چندین بار حدیثکسا را خواند بلکه آدمی یک بار بخواند و آثار آن بر انسان مترتب می شود.حدیث کسا یک نسخه عالی ارسال شده از سوی اهل بیت علیهم السلام است.
وی افرود: کسا در لغت عرب به معنای پوشش است همچنین در زبان عرب به زیر انداز یا و انداز نیز “کسا” می گویند.جالب است بدانید ام سلمه سلام الله علیها جریان حدیث کسا را در خانه خود نقل میکند و تمام منابع شیعه و سنی بر این موضوع صحه می گذارند.ام سلمه می گوید: “کسایی که زیر انداز ما بود را به پیامبر صلی الله علیه وآله و سلم دادم.”به همین جهت به این حدیث کساء اطلاق می شود.
حجت الاسلام کفیل عنوان کرد: محتوای حدیث کساء از وجود نازنین حضرت زهرا سلام الله علیها است در واقع زیبایی این حدیث شریف به این است که نقل کننده آن دختر بزرگوار پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم است.جابر بن عبدالله انصاری از قول حضرت زهرا سلام الله علیها نقل می کند: دختر پیامبر خاتم فرمودند که روزی پیامبر به منزل ما آمدند.
مدیر مرکز تخصصی صحیفه سجادیه افزود: به قدری پیوند عاطفی میان پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و دخترشان وجود داشته است که رسول خدا بر حضرت زهرا وارد می شدند چرا که ایشان غمخوار رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم بودند؛اگر گفته شده حضرت زهرا ام ابیها یعنی مادر پدرش از همین عبارت گرفته شده است.
وی عنوان کرد: هر زمان که بر پیامبر مصیبت، غم و مریضی وارد میشد التیامبخش پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم از لحاظ جسمی و روحی حضرت زهرا بود. پیامبری که با این همه مقام و منزلت به عنوان اشرف مخلوقات عالم برای التیام به خانه دخترش حضرت زهرا سلام الله علیها میرود.
حجت الاسلام کفیل تصریح کرد: گاهی در برخی از خانواده ها پدرها در شأن شان نمی بینند که به خانه ی فرزندشان بروند.حضرت زهرا سلام الله علیها میفرمایند وقتی پدر وارد می شدند اول کلامی که می فرمودند “السلام و علیک یا فاطمه” بود.
وی خاطرنشان کرد: نکته بعدی که باید در این مجال به آن اشاره کرد این است که پیامبر صلی الله علیه آله و سلم وقتی بر دخترشان وارد میشدند سلام می کردند. انسان باید بیاموزد که هیچ گاه احساس بزرگی بر هیچ کس نباید کرد آدم اگر بر فرزند و یا بچه کوچک تر نیز وارد شد باید ابتدا سلام کند.برخی مردها وارد منزل می شود و منتظر سلام خانم خود هستند این در حالی است که اهل بیت علیهم السلام به ما می آموزند مرد باید هنگام حضور در خانه ابتدا سلام کند.
منبع: شبستان
بازدیدها: 0