حجت الاسلام وا لمسلمین سید مرتضی صالحی خوانساری در جمع مردم مؤمن و ولایتمدار شهرکرد در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) به مناسبت شب قدر۲۳ رمضان، گفت: دل مؤمن، خزانه و جایگاه ایمان و علم و خداست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیأت رزمندگان اسلام استان چهارمحال وبختیاری؛استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به تفسیر آیه شریفه ۱۱ از سوره مبارکه مجادله، اظهار کرد: نکته اخلاقی این آیه شریفه در این مسئله است که اگر در مجلس و محفلی وارد شدید و کسی جایی برای نشست خواست، به وی جای دهید تا خداوند نیز به شما جای دهد.
حجت الاسلام والمسلمین سید مرتضی صالحی خوانساری، افزود: خدا فرموده است؛ اگر کسی از بندگان من در وجودش ایمان و علم را پیدا کند و آن دو را با هم ممزوج نماید به منزله دو بال پرنده است.
وی، ایمان و علم را دو بال پرواز انسان برای رسیدن به حکمت دانست و گفت: حکمت، مولد امتزاج ایمان و علم در وجود انسان است.
خطیب توانای ماه ضیافت الهی در شهرکرد، افزود: مشکل بشریت در این است که خیلی از چیزها را شناخته؛ ولی خودش را هنوز نشناخته است.
وی، در پاسخ به این سؤال که علم و ایمان کجا هستد؟ با نقل سخنی از حضرت عیسی مسیح علیه السلام که مضمون آن در بیانات حضرت علی علیه السلام در نهج البلاغه نیز آمده است؛ بیان داشت: علم در بین کتاب ها نیست!، علم در بین نوشته ها و الفاظ نیست، علم نه فقط در زمین و آسمانها نیست؛ بلکه علم را باید در وجود خویشتن جستجو کرد.
حجت الاسلام والمسلمین صالحی خوانساری، اظهار کرد: علم را خداوند در وجود انسان به ودیعه نهاده و باید آن را پیدا کنیم و متخلق شدن به اخلاق و آداب الهی، شرط آشکار شدن علم درون انسان است و ماه مبارک رمضان نیز فرصتی برای مؤدب شدن به آداب الهی به شمار می رود.
استاد حوزه و دانشگاه، ایمان را نیز نهفته در وجود انسان دانست و به نقل از پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلّم ، گفت: دل مؤمن، جای خداست.
وی، افزود: انسان وجود اکبر است که هر سلول آن خود عالمی را آشکار می کند؛ ” من عرف نفسه، فقد عرف ربه”.
حجت الاسلام والمسلمین صالحی خوانساری، تعمق در اعمال دینی و قرائت قرآن کریم را لازمه رسیدن به ایمان و علم دانست که ثمره آن حکمت است و گفت: باب الصبر، باب الرضا، باب الیقین، باب العلم، چهار در از خزانه دل مؤمن است که حکمت را به وجود می آورند و جایگاه سلطان عالمین یعنی خداوند می شود.
استاد حوزه و دانشگاه به عرفان های کاذب رایج در جوامع اشاره کرد و افزود: عرفان ناب و مظهر علم، قرآن است و هر آنچه غیر قرآنی باشد، کاذب است.
وی، تأکید کرد: برای رسیدن به رحمت الهی، باید زحمت کشید و نمونه خاص الخواص انسان ها شد که حضرت امام خمینی(ره) مصداق آن است.
حجت الاسلام والمسلمین صالحی خوانساری، گفت: همه اندیشمندان و سیاستمداران به حضرت امام از سال ۱۳۴۲ تاپیروزی انقلاب اسلامی می گفتند، نمی شود؛ اما حضرت امام با یقین می فرمودند که می شود و سرانجام انقلاب اسلامی در سال ۵۷ به پیروزی رسید و این ثمره ایمان حضرت امام (ره) به خدا، امت و هدف والایش بود.
گفتنی است: ذکر توسل، نوحه در سوگ شهادت حضرت علی علیه السلام ، قرائت دعای جوشن کبیر و مناجات با خداوند متعال ، اقامه نماز قضا و آیین قرآن به سر از برنامه های احیای شب بیست سوم ماه مبارک رمضان و لیله القدر بود که به همت هیأت محبان المهدی علیه السلام رزمندگان اسلام شهرکرد در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) با حضور هزاران نفر از روزه داران و مؤمنین برگزار شد.
شایان ذکراست:مراسم سخنرانی و قرائت فرازهایی از دعای ابوحمزه ثمالی که از اولین شب ماه مبارک رمضان آغاز شده تا آخرین شب این ماه مبارک هرشب از ساعت ۲۲ الی ۲۳ درمهدیه مصلای امام خمینی (ره) با سخنرانی و قرائت ادعیه توسط حجت الاسلام والمسلمین سیدمرتضی صالحی خوانساری برگزار خواهدشد.
عکاس:خسروعلیپور
انتهای خبر /
بازدیدها: 170