رادیو انقلاب راه اندازی شد

خانه / اسلایدر ویژه / رادیو انقلاب راه اندازی شد

مراسم افتتاح رادیو انقلاب صبح امروز یکشنبه ۲۰ آبان، با حضور حمید شاه‌آبادی معاون صدای رسانه ملی و جمعی از مدیران شبکه‌های رادیویی در استودیوی شماره یک ساختمان شهدای رادیو سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد. سردار نقدی معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خانواده شهیدان تهرانی مقدم و اندرزگو هم در این مراسم حضور داشتند.

رادیو انقلاب راه اندازی شد

رادیو انقلاب به منظور برنامه‌سازی و تولید محتوا با بهره گیری از ظرفیت‌های جدید تولید پیام و انتشار آن یک بار دیگر فعالیت خود را آغاز می‌کند. تبیین هویت و ماهیت انقلاب اسلامی و معرفی کارنامه چهل ساله نظام از اهداف اصلی این شبکه رادیویی است. رادیو انقلاب برای تولید برنامه‌ها، نه تنها به تولیدات مشترک با شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی اقدام می‌کند بلکه تولیدات ویژه‌ای را با مراکز استان ها، شبکه‌های تلویزیونی و معاونت سیاسی در دستور کار قرار داده است.

در ابتدا بعد از قرائت قرآن و پخش سرود ملی، نماینده آیت الله نوری همدانی متن پیام ایشان را برای افتتاحیه رادیو انقلاب را خواند.

 

سپس علیرضا حبیبی مدیر رادیو انقلاب و دبیر ستاد چهلمین سالگرد انقلاب در معاونت صدا ضمن تشکر از حضور مدیران و خانواده شهدا گفت: در بهار چهل سالگی انقلاب اسلامی، رادیو انقلاب را با شعار صدای گفتمان انقلاب اسلامی و اتحاد ملی مبتنی بر دو محور اساسی افتخار به گذشته و امید به آینده و با توجه به رکن اصلی استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ایران راه اندازی می‌کنیم.

وی افزود: این شبکه تلاش می‌کند ضمن معرفی تاریخ معاصر ایران و بررسی و شناخت ریشه‌های انقلاب اسلامی، رویداد‌های چهار دهه انقلاب را بررسی و دستاورد‌ها را معرفی کند. این شبکه به صورت ۲۴ ساعته بر روی موج ۹۵و نیم مگاهرتز قابل دریافت خواهد بود. برنامه‌های این شبکه در تهران و استان‌ها و از طریق ایران صدا و رادیو نما هم قابل دریافت است.

حبیبی اظهار کرد: از امروز تا ماه‌های پایانی سال راه اندازی شد و برنامه‌های تولیدی آن از طریق شبکه‌های مختلف و در بسته‌های مختلف، به سمع مردم می‌رسد. خود مردم هم می‌توانند ناگفته‌های انقلاب و خاطرات خود را به ما برسانند و برنامه ساز شوند. ما آ. ها را پخش می‌کنیم. رادیو انقلاب تلاش می‌کند پلی میان مردم و مسئولان باشد.

حمید شاه آبادی معاون صدا گفت: در یک سالی که توفیق خدمتگزاری در رادیو را دارم، همدلی رادیویی ها برایم بسیار ارزشمند بوده است. کسانی که تلاش می کنند، خانواده ها را دور هم جمع کنند. رادیو انقلاب هم محصول دیگری از این خانواده تلاشگر است و میوه جدیدی از تلاش‌های این جمع صمیمی است که با یک احساس مسئولیت شکل گرفته است. از مردم هم تشکر می‌کنیم که از رادیو‌های فصلی و حرکت‌های نو و جدید رادیو استقبال خوبی می کنند.

معاون صدا تصریح کرد:  در زندگی اجتماعی، سیاسی و فردی ما در مقاطعی تصمیم‌هایی گرفته می‌شود که بسیار تاثیرگذار است. باید به گذشته برگردیم و نقاط قوت و سرافرازی‌های خود را به یاد آوریم. باید نگاه کنیم که در چه نقطه‌ای ایستاده ایم و وضعیت ما چگونه است.

وی تاکید کرد: ما در یک چهار راه تاریخی قرار گرفته ایم و دهه پیش رو دهه حساسی است. باید نسبت به آن چیزی که در کشور اتفاق می‌افتد، چشم انداز شفاف داشته باشیم و  باید ببینیم که گذشته خودمان چگونه رقم خورده است. بزرگترین سرمایه ما در چهار دهه گذشته، سرمایه اجتماعی و حضور مردم بوده است. بزرگترین آسیبی که می‌تواند به یک کشور وارد شود همان چیزی است که بتواند ملت را در تحقق تصمیم‌های ملی و اهدافی که یکپارچگی را رقم می زند،  خللی وارد کند.

سردار نقدی: انقلاب اسلامی به ملت ایران آزادی داد

سردار نقدی به عنوان آخرین سخنران این مراسم ضمن تبریک حلول ماه ربیع‌الاول عنوان داشت: انقلاب اسلامی یک حادثه عظیم و نقطه عطف در تاریخ بشر است که تمام مناسبات داخلی و خارجی را دگرگون کرد و همه شکل جدیدی به خود گرفتند. روابط بین الملل دستخوش تغییراتی شد که هنوز ادامه دارد.

وی ادامه داد: برای اولین بار است که یک انقلاب به چهل‌سالگی می‌رسد؛ درحالی که مواضع آن با روز اول یکسان است و در چنین شرایطی است که دشمن تلاش می‌کند با تصویرسازی و سیاه‌نمایی شیرینی آن را از کام مردم بگیرد.

سردار نقدی در ادامه به انقلاب‌های چین و فرانسه هم اشاره کرد که دچار سرنگونی شدند و درباره انقلاب مشروطه ایران و انقلاب مصر نیز توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: این افتخار بزرگی است که انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب بزرگ است که علیه تمام زشتی‌ها و سیاهی‌ها قیام کرده‌ و در مقابل تمام دشمنی‌ها و همه ظرفیت‌ها و قدرت‌های شیطانی دنیا ایستاد. دشمن تلاش می‌کند که این عظمت و بزرگی را با حوادث کوچکی که در کشور ما وجود دارد، ارزیابی کند. نمی‌توان بر اساس گرانی یا افزایش قیمت ارز و ظهور مفسدان اقتصادی عظمت انقلاب را زیر سوال برد. یک کاربزرگ را باید در شأن خود ارزیابی کرد. انقلاب اسلامی برکاتی داشته که جامعه بشری تا سال‌ها مدیون آن خواهد بود.

وی تاکید کرد: یکی از این برکات این است که ملت ایران را انقلاب اسلامی از چند هزار سال خفقان و استبداد ستمشاهی نجات داد. چند هزار سال یک ملت فرهیخته که برجسته‌ترین انسان‌های تاریخ را در میان خود تربیت کرد اسیر شاهان و دیکتاتوری فردی بود و توسط فردی اداره می‌شد که از همه خبیث‌تر و خودنگر‌تر بود. در طول چند هزار سال تلاش‌های مردم ایران برای رهایی از این استبداد ناکام مانده بود و ماجرای این نهضت‌ها همچنان ادامه داشت، اما چون قلم در دست مزدوران بود و شاهان را محور تاریخ قرار دادند، برجستگان کشور را به عنوان یاغی معرفی کردند.

سردار نقدی افزود: یک ملت پس از چند هزار سال آزاد شد و این مساله بسیار بزرگی است. خونریزترین آدم‌ها مثل یزید و اسکندر و هارون‌الرشید بر ما حکومت کردند. آدم‌های جلاد و خونریز و شکنجه‌گر و آدم‌های بی‌عرضه و بی‌بته نظیر رضاخان که حتی سواد خواندن و نوشتن نداشتند. زمانی که عالم و حکیم و پزشک به وفور در ملت ما بود، یک آدم بی‌سواد که حتی نمی‌توانست امضا کند، بر ما حکومت کرده است. زندگی شاهان پهلوی که خودشان گفته‌اند را از روی کتاب‌های خاطرات خودشان می‌خوانیم که چقدر کثیف بودند. گرفتار قاچاق مواد مخدر بودند و آدمکش و شکنجه‌گر. انقلاب در یک قدم فقط ملتی را از این سیاهی‌ها نجات داده است؛ انقلاب آزادی داد به این ملت.

وی ادامه داد: حتی شاه هم در ایران آزادی نداشته و خبر نداشته که در کشورش چه می‌گذرد. نخست وزیر و وزرایش را تعیین می‌کردند. کشور ما را به فقر و فلاکت کشاندند. آن زمان که ایران بزرگترین صادرکننده نفت بود، متوسط عمر در ایران ۵۴ سال بود و ۷۰ درصد زنان بی‌سواد بودند. اکثریت مردم در روستا‌ها زندگی می‌کردند و فقر و فلاکت بیداد می‌کرد. روستا کجا بود؟ جایی که برق و آب نداشت و اکثرشان راه ماشین رو نداشتند. خانه‌هایی از گل و چوب و سنگ و یک مفتول آهن پیدا نمی‌شد و وسایل گرمایشی آن‌ها هیزم و فضولات حیوانی بود و روشنایی آن‌ها هم یک چراغ موشی بود و قبل از غروب آفتاب باید همه کارهایشان را می‌کردند، چون روشنایی نداشتند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه سخنانش به خاطرات علم اشاره کرد و گفت: فکر می‌کنید مردم تهران حالشان بهتر بود؟ اطراف تهران پر از حلبی آباد بود و حلبی‌های روغن نباتی را پر از گل می‌کردند و روی هم می‌چیدند که باد نبرد. پول نفت ۱۲ برابر امروز به مردم می‌رسید، ولی ما هیچ کاره بودیم و تمام تصمیمات را اجنبی‌ها می‌گرفتند. در یک قلم ۳۴ فروند هواپیمای جنگی آکبند ایران را به ویتنام بردند و مردم آنجا را کشتار کردند. انقلاب عظمتی است که استقلال و آزادی آورد و کوچکترین انتقاد درزمان شاه منجر به شکنجه و قتل می‌شد. ده‌ها هزار زندانی وجود داشتند که به خاطر انتقاد زندانی شدند. وضع ملت چنین بود و انقلاب آزادی و حق رأی آورد و سرنوشتش به دست خودش سپرده شد.

وی گفت: امکان دارد در مقاطعی انتخاب‌های خوبی روی ندهد، اما این تقصیر انقلاب نیست و انتخاب خودمان است. امروز هیچ کشوری به میزان ایران استقلال ندارد. در این ۴۰ سال آزادی ما پابرجا بوده است. ولایت در مقاطع حساس بسیاری نظیر سال ۶۷ و انتخابات ۸۸ جلوی انحرافات را گرفته است و نگذاشته که از طریق اعتراضات خیابانی انتخابات مردم زیر سوال برود. گاهی مردم رای می‌دهند که با خطوط رهبر سازگار نیست، رهبری می‌فرمایند من از دولت‌ها حمایت می‌کنم و رأی مردم باید پاسداری بشود. این بزرگترین ارزشی است که در دنیا اتفاق افتاده است.

سردار نقدی تصریح کرد: ما نباید اسیر تصویرسازی‌های غلط کشور‌های معاند شویم. آنها از کشور ما و پیشرفت‌هایمان تصویر ناکارامد نشان می دهند و از آمریکا که رو به سقوط است، تصویر کشوری در قله پیشرفت را. روز پیروزی انقلاب دو ابرقدرت در دنیا وجود داشت، ولی امروز در دنیا ابرقدرتی وجود ندارد. امروز ابرقدرت‌های شرقی و غربی فروریخته‌اند و چهل سال است که می‌خواهند درباره فلسطین تصمیمات دیگری بگیرند، ولی نتوانستند. آمدند سوریه را توسط داعش بدست بیاورند، اما نتوانستند. امروز دست از پا درازتر باید راه‌پیمایی پرشکوه اربعین را ببینند.

وی افزود: رئیس جمهور آمریکا هرسال هرکجا می‌رفت سخنرانی‌های متعدد داشت و به پایش گل می‌ریختند، اما امروز می‌تواند چنین کاری را بکند؟ آن هم با خودروی روباز؟ امروز حتی با خودروی ضدگلوله هم نمی‌توانند چنین کاری را انجام بدهند. انقلاب اسلامی آمریکا را به زیرپا انداخت. هرجا ناو آمریکا به سمت کشوری می‌رفت، آن کشور سقوط می‌کرد، اما امروز تفنگ‌داران آمریکا خودشان را خیس می‌کنند.

وی گفت: امروز با تکنیک‌های جنگ روانی کار خود را پیش می‌برند. اگر در کشوری رئیس جمهور زندانی شود می‌گویند برخورد قاطع با فساد، اما اگر در ایران افراد دانه‌درشت دستگیر می‌شوند می‌گویند وااسفا کشور ایران غرق در فساد است. تلاش می‌کنند ایران را طوری تصویر کنند که غرق در فساد و آشوب و … است. تلاش می‌کنند تصویر زشتی از ایران و تصویری زیبا از خود نشان بدهند. برخی رسانه‌ها می‌گویند که مردم حالشان خوب نیست. چرا حالشان خوب نیست؟ این ابزار دست شما رسانه هاست که حالشان را خوب کنید.

 

بازدیدها: 285

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *