راهپیمایی مردمی در دومین سالگرد عملیات طوفان الاقصی و حمایت از مردم مظلوم غزه

خانه / اختصاصی هیأت / راهپیمایی مردمی در دومین سالگرد عملیات طوفان الاقصی و حمایت از مردم مظلوم غزه

به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان الاقصی، راهپیمایی عظیم مردمی در تهران برگزار می‌شود. این مراسم با هدف حمایت از مردم مظلوم و مقاوم غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، روز جمعه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴ پس از اقامه نماز جمعه از دانشگاه تهران به سمت میدان انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.

در آستانه دومین سالگرد حماسه تاریخی عملیات طوفان الاقصی، ملت انقلابی ایران با حضور گسترده در راهپیمایی مردمی طوفان الاقصی، بار دیگر حمایت قاطع خود را از آرمان فلسطین و مقاومت غزه اعلام می‌کنند.

این راهپیمایی که با حضور اقشار مختلف مردم، دانشجویان، خانواده‌های معظم شهدا و گروه‌های فرهنگی و انقلابی برگزار می‌شود. نماد استمرار خط مقاومت و دفاع از مظلومان جهان است.

شرکت‌کنندگان در این مراسم با سر دادن شعارهایی علیه جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن، بر لزوم وحدت امت اسلامی در برابر اشغالگری و تجاوز تأکید خواهند کرد.

در این برنامه، پرچم‌های فلسطین و تصاویر مسجدالاقصی در دست مردم برافراشته خواهد شد. تا بار دیگر پیام آزادی‌خواهی ملت ایران به گوش جهانیان برسد.

مسئولان برگزارکننده تأکید کرده‌اند حضور گسترده مردم در این راهپیمایی. پاسخی کوبنده به سکوت رسانه‌های غربی در برابر جنایات صهیونیست‌هاست و نشان می‌دهد. ملت ایران هرگز از حمایت از مردم مظلوم فلسطین دست نخواهد کشید.

راهپیمایی طوفان الاقصی

زمان و مسیر راهپیمایی:

زمان: جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴، پس از اقامه نماز جمعه
مسیر: از دانشگاه تهران تا میدان انقلاب اسلامی

eheyat

Views: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *