حضرت آیتالله خامنهای با بیان اینکه انتخابات قوی و پرشور یکی از ارکان اداره درست کشور است. تأکید کردند: ما اگر بتوانیم به دنیا نشان دهیم که ملت در صحنههای مهم و تعیینکننده کشور حضور دارند. کشور را نجات دادیم و پیش بردیم.
در آستانه برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، جمعی از رأیاولیها و خانوادههای معظم شهدا، صبح امروز، چهارشنبه 9 اسفندماه 1402 با حضور در حسینیه امام خمینی رحمة الله علیه، با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
بخشی از مهمترین محورهای سخنان رهبر معظم انقلاب بهشرح ذیل است:
ـ انتخابات قوی و پرشور یکی از ارکان اداره درست کشور است. یکی از ارکان اصلی پیشرفت و رفع موانع پیشرفت است.
ـ انتخابات باید پرشور و پرجمعیت باشد. زیرا حضور مردم پای صندوق رأی نشانه حضور مردم در صحنههای مهم اداره کشور است.
ـ ما اگر بتوانیم به دنیا نشان دهیم که ملت در صحنههای مهم و تعیینکننده کشور حضور دارند. کشور را نجات دادیم و پیش بردیم.
ـ بعضی در داخل به انتخابات بیالتفاتی میکنند. من احدی را متهم نمیکنم اما به همه یادآور میشوم. ما باید به انتخابات از زاویه منافع ملی نگاه کنیم نه از زاویههای جناحی و گروهی.
ـ اگر انتخابات ضعیف باشد همه ضرر میکنند، هر کسی که ایران، ملت و امنیت خود را دوست دارد بداند اگر انتخابات ضعیف برگزار شود هیچکس سود نمیبرد و همه ضربه میخورند.
ـ کسانی ممکن است بههردلیلی نتوانند در انتخابات شرکت کنند. با آنها حرفی نداریم، اما کسانی که اظهار بیمیلی به انتخابات میکنند و دیگران را به عدم حضور تشویق میکنند. اینها قدری بیشتر فکر کنند، رأی ندادن هیچ دستاورد و فایدهای ندارد و مشکلی از کشور را حل نمیکند.
اصلح کیست؟ هرکسی که در تقید به دین بهتر و جلوتر باشد. هرکسی که نسبت به استقلال کشور اصرار بیشتری داشته باشد. هرکسی که به مبارزه با فساد بهطور جدی عقیده داشته باشد. هرکسی که نسبت به منافع ملی جدیتر است.
ـ حالا مثلاً بنده که بخواهم رأی بدهم. خب، مثلاً فهرست تهران را میآورند. فهرستهای مختلفی هست همه را که آدم نمیشناسد. بعضیها را انسان میشناسد. بعضیها را از این و آن میپرسد. بعضیها را به افرادی که معرفی کردند. اطمینان میکند. یک مثلاً فرض کنید که مجموعهای را بهعنوان نامزدهای مورد انتخاب انسان مینویسد. اسمشان را به صندوق میاندازد. هر مقداری که ممکن هست در این زمینه بایستی دقّت کرد.
ـ خودسوزی افسر آمریکا نتیجه فضاحت سیاستهای غرب در ماجرای غزه است. کار فضاحت سیاستهای خلافبشری آمریکا به جایی میرسد. که افسر نیروی هوایی آمریکا خودش را آتش میزند. یعنی حتی برای آن جوانی که در آن فرهنگ تربیت شده. سنگین میآید و وجدانش آزرده میشود. البته بهجای یک نفر، هزار نفر باید خودشان را آتش میزدند. غرق در فساد بودن نمیگذارد. و یک نفر تصادفاً وجدانش بیدار شده. و خودش را آتش زده است. فرهنگ غربی خودش را معرفی و عریان کرد. و خودش را لو داد که چقدر فاسد و منحرف و ظالم است. امیدواریم خداوند متعال نصرت کامل به اسلام و مسلمین و فلسطین بهخصوص غزه عنایت کند.
ـ این صندوق رأی، این انتخابات آسان به میان کشور ما و ملت ما نیامده. از این حرفها نبود. از این خبرها نبود. یک مدتی که استبداد مطلق بود. بعد هم که ظاهر انتخابات وجود داشت. انتخابات فقط ظاهری بود. هیچ باطنی نداشت. یعنی لیستها را در دربار و حتی در سفارتخانههای خارجی بعضاً تنظیم میکردند.
ـ اینکه مردم بروند با انگیزه، با شناخت، با ایمان، با توقع، با امید بروند پای صندوق رأی بیندازند. این آسان به دست نیامده، خیلی برای این کار مجاهدت شده. در این کشور، حالا شروع مجاهدات البته از بعد از مشروطه به این طرف است. لکن حرکت عمدهی مجاهدات و مبارزات در نهضت امام بزرگوار و نهضت اسلامی است. که مردم پشتسر امام قرار گرفتند. و این راه را طی کردند.
ـ اگر انتخابات قوی بود. منتخب هم قوی خواهد بود. اگر ما در انتخابات مجلس حضور قوی داشته باشیم. مجلس قوی کارهای بزرگ میتواند انجام بدهد. قدمهای بلند میتواند بردارد. بنابراین انتخابات قوی نتیجهاش پیشرفت کشور است. نتیجهاش سود بردن کشور است. برداشتن مشکلات کشور است.
ـ بعضیها بودند شاید حالا هم باشند. میگویند “آقا، یک عدهای در انتخاباتی برگزار بشود. یک جمعی از مردم شرکت کنند. بعد هم یک حکومتی سر کار بیاید. یا یک دولتی یا یک مجلسی کارهای خودش را انجام بدهد.”، ما معتقدیم نه؛ باید انتخابات انتخابات پرشور باشد. باید پرجمعیت باشد.
ـ دولتهایی هستند در دنیا که چهارچشمی مراقب مسائل کشورند. مراقب مسائل ایرانند. آمریکا، سیاستهای غالب بر اروپا، سیاستهای صهیونیستها، سیاستهای سرمایهداران و کمپانیداران بزرگ دنیا، این سیاستها متوجه ایرانند. میخواهند ببینند اینجا چه خبر است. این ناظران سیاسی از همه بیشتر از حضور مردم میترسند. از قدرت مردمی بیمناکند. و ملاحظه میکنند، چرا؟ چون قدرت مردمی را دیدهاند. دیدهاند که اگر این ملت در صحنه حضور پیدا بکند. حتماً بر مشکل غلبه پیدا میکند.
ـ معجزهی حضور ملت ایران در صحنه را دشمنان ملت ایران دیدند. لذا از حضور مردم ملاحظه میکنند. حالا میخواهند ببینند آیا مردم حضور دارند یا نه. این پشتوانهی امنیت ملی ماست. قدرت ملی پشتوانهی امنیت ملی است. اگر دشمن احساس کند. شما توانایی ندارید، ملت ایران قدرتی ندارد. همه نوع امنیت شما را تهدید خواهد کرد.
ـ امنیت ملی همه چیز است. اگر امنیت نباشد. هیچ چیز نیست. دشمن با قدرت ملی ما مخالف است. پس هر چیزی که نشانهی قدرت ملی است. با آن مخالفت میکنند از جمله با انتخابات.
بازدیدها: 0