اگر بخواهیم از خطرهایی سخن بگوییم که موجودیت رژیم صهیونیستی را به شدت تهدید می کند و سران این رژیم نیز به آن اذعان دارند، باید از «حزب الله» لبنان و شخص دبیرکل آن «سید حسن نصر الله» نام ببریم.
خطری که برای مقابله با آن تحقیقات و پژوهشهای بسیاری از سوی مراکز مطالعاتی و دانشگاههای رژیم صهیونیستی صورت گرفته و گزارشهای بسیاری نیز در خصوص آن منتشر شده است.
از جمله این گزارش ها که در این اواخر منتشر شده، گزارش روزنامه صهیونیستی «معاریو» است که طی آن مدعی شده است، تحقیق ویژه و منحصر به فردی درباره یگانی انجام داده که ماموریت و وظیفه محافظت از یکی از بزرگ ترین و مهم ترین دشمنان «اسرائیل» یعنی «سید حسن نصر الله»، دبیرکل «حزب الله» لبنان را برعهده دارد.
بنابر ادعای این گزارش یگان تامین کننده امنیت سید حسن نصر الله متشکل از ۱۵۰ نفر است که تحت نظر و اشراف دستگاه امنیت داخلی لبنان و شخص «وفیق صفا»، مسئول دایره ارتباط و هماهنگی در حزب الله لبنان با هماهنگی چندین دایره و نهاد امنیتی عمل می کند.
معاریو در ادامه گزارش خود افزوده است: اغلب مردم فقط ماموران امنیتی نزدیک به دبیرکل حزب الله لبنان را مشاهده می کنند که حدود۲۰ نگهبان با تجربه و با مهارت و مورد اعتماد را شامل می شود و فرماندهی آنها را «ابو علی جواد»، فرمانده یگان محافظت از سید حسن نصرالله برعهده دارد و تنها برای انجام این ماموریت یعنی محافظت از دبیرکل حزب الله لبنان آموزش دیدهاند.
اما دومین دایره امنیتی که محافظت از سید حسن نصر الله را تشکیل می دهد، متشکل از ۱۳۰ نفر از نیروهای امنیت داخلی لبنان است که تامین امنیت مناطق و اماکنی را برعهده دارند که دبیرکل حزب الله لبنان قصد حضور در آنها را دارد، مانند حضور در سالن ها یا ورزشگاه های وابسته به حزب برای ادای سخنرانی. این نیروها وظیفه تامین امنیت درب ها را برعهده دارند، هم چنین به عنوان نگهبان، ماموران مخفی و حتی تک تیرانداز بر بالای بام ها عمل می کنند.
معاریو در گزارش خود مدعی شده است که پس از ترور و مرگ «اسامه بن لادن»، سرکرده گروه تروریستی القاعده در سال ۲۰۱۱ میلادی تدابیر امنیتی پیرامون سید حسن نصر الله افزایش و مکان وی در ضاحیه جنوبی بیروت افزایش یافته و بر شمار نگهبانان محل اقامتش افزوده شده است. به گونه ای که اگر سید حسن نصر الله تا پیش از جنگ دوم لبنان با یک یا دو نگهبان مشاهده می شد، پس از آن هرگاه در بیرون محل اقامت خود مشاهده شده، با گروهی از محافظان بوده که چون جوجه تیغی پیرامون وی را فرا گرفته اند.
این روزنامه صهیونیستی می افزاید: در این اواخر با افزایش تهدیدات و خطرات علیه دبیرکل حزب الله لبنان، وی با نگهبانانی بسیار و بسیار حرفه ای در ملاء عام ظاهر می شود که توان هر اقدام و دفاع شخصی از وی را دارد و در این بین بی شک حضور سید حسن نصر الله در مراسم عاشورای سال ۲۰۱۱ میلادی از جمله مهم ترین حضورهای وی در ملاء عام شمرده می شود که وی به صورت مستقیم با مردم در ارتباط بود.
یک سرهنگ بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی که زمانی در یگان های محافظت از شخصیت های مهم ارتش این رژیم مشغول به خدمت بود، در گفت وگو با روزنامه صهیونیستی معاریو تصریح کرد که به محض خروج سید حسن نصر الله از محل اقامت خود، تامین امنیت دبیرکل حزب الله لبنان را رئیس دایره محافظت از وی به شخصه و بر اساس نیازها برعهده می گیرد و برنامه ریزی ها برای تامین امنیت سید حسن نصر الله و هماهنگی های امنیتی صورت گرفته میان دوایر مختلف امنیتی را به شخصه پیگیری می کند.
به نوشته معاریو از جمله مهمترین تدابیر امنیتی که در این خصوص اتخاذ می شود، بستن تمام خیابان ها و کوچه ها در منطقه «الملعب» یا همان «ورزشگاه» ضاحیه جنوبی بیروت به روی تردد خودروها از ساعت ۴ بامداد است. وقتی هم که دبیرکل حزب الله وارد منطقه می شود، ۲۰ نفر از محافظان شخصی وی به فرماندهی ابو علی جواد در حالی که از همه طرف پیرامون وی را فرا گرفته اند، راه را برای دبیرکل حزب الله باز می کنند تا امکان رسیدن وی به سکوی مراسم را فراهم کنند. پس از آن حلقه ای از نیروهای امنیت داخلی نیز با عقب نشاندن مردم بسیار مشتاق زمینه را برای حضور نیروهای امنیتی در صف اول شرکت کنندگان در مراسم فراهم می کنند.
حضور سید حسن نصر الله در این مراسم از زمان بالا رفتن از سکو تا زمان ترک آن تنها ۶ دقیقه بیشتر طول نکشید تا پس از آن از یکی از خیابان های پشت وزرشگاه به محل اقامت خود منتقل شود، در حالی که در تمام طول این مدت این محافظان که با دقت و وسواس بسیار انتخاب شده اند، لحظه ای از وی جدا نمی شوند و حتی طی فعالیت های عادی و معمول روزانه دبیرکل حزب الله نیز در کنار وی حضور دارند.
در میان کسانیکه محافظت از سید حسن نصر الله و تامین امنیت وی را برعهده دارند، «مصطفی بدر الدین»، فرمانده اعلای نظامی حزب الله و رئیس عملیات های ویژه حزب و «خلیل حرب» (تا سال ۲۰۱۲ میلادی) مشاور امور اطلاعاتی حزب الله و «وفیق صفا»، رئیس امنیت مرکزی و مسئول دایره اطلاعات خارجی حزب و «ابو علی جواد»، رئیس تیم محافظ و تامین امنیت سید حسن نصر الله همواره مشاهده می شوند.
معاریو ادعا کرد که در کمیته هماهنگی امنیتی حزب الله «صفی الدین»، برادر زاده ۴۴ ساله سید حسن نصر الله و جانشین احتمالی وی حضور دارد و همواره ساعت های طولانی را با دبیرکل حزب الله سپری می کند.
از دیگر همراهان سید حسن نصر الله که همواره در کنار وی حضور دارند، باید از «حاج حسین الخلیل»، معاون و مشاور سیاسی بسیار نزدیک به دبیرکل حزب الله یاد کرد که از جمله افرادی است که در طول روز می توان گفت، همواره و حتی در خواندن نمازهای روزانه در کنار سید حسن نصر الله قرار دارد.
معاریو می نویسد که منزل و محل اقامت شخصی و خصوصی سید حسن نصر الله و اغلب مسئولان حزب الله در مکانی دیگر است که حتی بسیاری از اعضای خاندان و بستگان آنها اجازه ماندن در این اماکن را ندارند.
طی سال های اخیر سید حسن نصر الله تلاش بسیاری داشته تا به مناسبت های مختلف از جمله اعیاد و رویدادهای بزرگ و مهم در ملاء عام حاضر شود و این حضور به طور معمول در دو مکان صورت می گیرد که پیشاپیش برای این امر تدارک دیده شده اند، اول مجتمع سربسته سید الشهدا در ضاحیه جنوبی بیروت و دیگری ورزشگاه الرایه که در واقع ورزشگاه فوتبالی است که به شکلی به میدان و عرصه حضور هواداران حزب الله به ویژه هنگام استقبال از محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری وقت جمهوری اسلامی ایران در اکتبر سال ۲۰۱۰ در سفر تاریخی اش به لبنان تبدیل شده است.
به طور معمول پوشش و لباس نیروهای محافظ و تامین امنیت دبیرکل حزب الله لبنان متحد الشکل است که یکی از دلایل این امر امکان یافتن آنها در زمان وقوع هرگونه حادثه احتمالی است که تماما از کتهای ضد گلوله «کفلر» استفاده می کنند، آن هم به دو دلیل، اول امکان ادامه ماموریت و انجام وظیفه حتی در صورت زخمی شدن و دوم تشکیل دیواری محافظ میان خط آتش و سید حسن نصر الله. آنها هم چنین مجهز به گوشی هستند تا امکان دریافت دستورات و ارسال پیام در شرایط لازم را داشته باشند.
این روزنامه صهیونیستی ادامه می دهد: سید حسن نصر الله اغلب پشت سکویی محافظت شده سخنرانی می کند و هنگامی که سکویی وجود نداشته باشد، به محافظان وی، یک محافظ که مجهز به کیف «کفلر» است، نیز افزوده می شود که کیف مخصوصی است و فرد میتواند هنگام وقوع حوادث خطرناک مانند ترور آن را باز کند و از آن به عنوان پوشش و یا محافظ تا زمان خروج از محل استفاده کند.
این پوشش توان محافظت فرد از گلوله و ترکش های ناشی از انفجار دارد و به فرد امکان خروج امن از محل حادثه را می دهد.
بازدیدها: 94