روز سوم ختم قرآن کریم| علامه سید عبدالحسین شرف الدین موسوی

روز سوم ختم قرآن کریم| علامه سید عبدالحسین شرف الدین موسوی

خانه / ویژه نامه / ویژه نامه های مناسبتی / ویژه نامه ماه مبارک رمضان / توصیه بزرگان ویژه ماه مبارک رمضان / روز سوم ختم قرآن کریم| علامه سید عبدالحسین شرف الدین موسوی

سید عبدالحسین شرف الدین سال ۱۲۹۰ ه‍.ق در کاظمین متولد شد ، او مجتهد شیعه و مدافع تقریب مذاهب اسلامی بود. سید شرف الدین تلاش‌هایی برای وحدت شیعه و سنی و حل کردن ریشه‌های اختلاف آن‎ها انجام داد و رهبران نهضت استقلال لبنان نیز به شمار می‌رفت. به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان هر روز از این ماه عزیز را به برسی یک نکته یا یک توصیه از عارفان و بزرگان می پردازیم که در ادامه مطلب می توانید مشاهده نمایید..

روز سوم ختم قرآن کریم| علامه سید عبدالحسین شرف الدین موسوی

 هشام بن حکم زمان
روز سوم ختم قرآن کریم با یاد مصلح بیدار، عالم مجاهد علامه سید عبدالحسین شرف الدین برگزار خواهیم کرد.

سید عبدالحسین شرف الدین سال ۱۲۹۰ ه‍.ق در کاظمین متولد شد ، او مجتهد شیعه و مدافع تقریب مذاهب اسلامی بود. سید شرف الدین تلاش‌هایی برای وحدت شیعه و سنی و حل کردن ریشه‌های اختلاف آن‎ها انجام داد و رهبران نهضت استقلال لبنان نیز به شمار می‌رفت.

از اساتید مشهور او می توان به  آخوند خراسانی، شیخ الشریعه اصفهانی، سید محمد کاظم طباطبائی یزدی و میرزا حسین نوری اشاره کرد.

برترین و پرآوازه ترین کتاب علامه شرف الدین ،کتاب المراجعات است.

این کتاب از حدود ۱۱۲ نامه تشکیل شده است. که در یک سو ” علامه سید شرف الدین” از مشاهیر علمای شیعه و سوی دیگر “شیخ سلیم بشری” رئیس جامع الازهر مصر قرار دارد.

آنچه زیبایی این کتاب را دوچندان کرده رعایت ادب و احترام طرفین است. بر خلاف دیگر مباحثات که پر است از اهانت ها و هتک حرمت ها، اما این کتاب بدون اینکه کوچکترین شائبه ای از توهین در آن به مشام برسد، تالیف گشته است. و حتی مترجم کتاب تاکید کرده که اگر احساس کردید در جایی از کتاب به کسی توهین شده است مطمئن باشید اشکال در ترجمه است.”شیخ سلیم بشری” در نامه اول چنین می نویسد: ” سلام بر علامه بزرگ عبدالحسین شرف الدین موسوی و رحمته الله و برکاته….. من هم اکنون در کنار دریای بیکران علم تو ایستاده ام، اجازه می خواهم خود را در امواج آن اندازم و فرو روم و از درهای گرانبهای آن به دست آورم، اگر اجازه دهی در مطالب غامض و مشکلاتی که مدتهاست در سینه ام خلجان می کنند غوص کنیم و گرنه امر با توست. ولی من در مباحث خود به لغزش ها نمی پردازم، در صدد عیب جویی نیستم، نه ملامت گرم و نه می خواهم آن را بین مردم شایع سازم و …..” و سید شرف الدین اینگونه پاسخ می دهد: ” سلام بر مولای ما شیخ الاسلام و رحمته الله و برکاته نامه پرعطوفت شما رسید، آنچنان مرا مورد عنایت و نعمت قرار دادی که زبان شکر از سپاس گذاری آن عاجز است، یعنی آنطور که روزگاران دراز نتوان بعضی از وظایف واجب آن را ادا کند.

آرزوها و آمال خویش را پیش من آورده ای در صورتیکه تو قبله امیدواران و نجات دهنده پناهندگانی”

 امام خمینی رحمه الله علیه از این شخصیت گرانقدر به عنوان هشام بن حکم زمان ( صحابی جلیل القدر امام صادق علیه السلام) نام برده اند.

وی در ۸ جمادی الثانی سال ۱۳۷۷ق در سن ۸۷ سالگی، در لبنان از دنیا رفت. پیکر او به نجف منتقل و در جوار حرم امیرالمؤمنین به خاک سپرده شد.

 

پایگاه اطلاع رسانی هیات رزمندگان اسلام

بازدیدها: 141

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *