جنگ که آغاز شد بسیاری از آنها هیچ تجربهای از «نظامیگری» نداشتند. البته در میان آنها بودند افسرانی که سالهای نه چندان طولانی را در ارتش خدمت کردند و حالا باید در نبود فرماندهان، پرچم را به دست بگیرند هرچند آنها هم نظام را در میدان نبرد نیاموخته بودند. آنچه در زیر میبینید، تصاویریست از «دیروز» و «امروز» برخی از همین فرماندهان که طولانیترین جنگ قرن بیستم را اداره کردند.
امیر سرلشکر حسین حسنی سعدی _ وی در ایام جنگ فرمانده ارتش در قرارگاه نصر و مدتی نیز فرمانده نیروی زمنی ارتش بود و هماکنون معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیروهای مسلح است.
امیر سرلشکر محمد سلیمی _ وی در ایام دفاع مقدس برای مدت کوتاهی وزارت دفاع را برعهده گرفت و پس از آن فرمانده کل ارتش شد.
سردار سرلشکر غلامعلی رشید _ وی در ایام دفاع مقدس فرماندهی یکی از قرارگاههای سه گانه سپاه به نام «فتح» را بر عهده داشت و هماکنون جانشین رییس ستاد کل نیروهای مسلح است.
سردار سرلشکر مصطفی ایزدی _ وی در ایام جنگ فرماندهی قرارگاه حمزه(ع) در غرب کشور و فرماندهی نیروی زمینی سپاه را در کارنامه خود دارد و هماکنون معاون راهبردی و اشراف فرماندهی رییس ستاد کل نیروهای مسلح است.
سردار حسین دهقان _ وی در دوران دفاع مقدس فرماندهی سپاه لبنان و در مقطعی نیز فرماندهی نیروی هوایی سپاه را برعهده داشت و هماکنون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دولت یازدهم است.
امیر سرلشکر علی شهبازی _ وی از فرماندهان ارتش در دوران دفاع مقدس و فرمانده اسبق کل ارتش بود و هم اکنون نیز از مشاوران نظامی فرماندهی معظم کل قواست.
سردار سرلشکر محمدعلی (عزیز) جعفری_وی در ایام دفاع مقدس فرمانده سپاه در قرارگاه قدس بود که بعد از جنگ به فرماندهی نیروی زمینی سپاه نیز منصوب شد، وی هماکنون فرمانده کل سپاه پاسدارن است.
سردار سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی _ وی در ایام دفاع مقدس مشاور دفاعی نخست وزیر بود و هم اکنون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است.
سردار سرلشکر سیدیحیی (رحیم) صفوی _وی در ایام جنگ یکی از فرماندهان اصلی و معاون عملیات سپاه بود که از سال 76 به مدت 10 فرماندهی کل سپاه را برعهده گرفت و هماکنون دستیار و مشاورعالی فرماندهی معظم کل قوا است.
بازدیدها: 3664