مبارزه با آمریکا، انگلیس و رژیم دیکتاتور آل خلیفه را از امام آموختیم

خانه / تازه ها / مبارزه با آمریکا، انگلیس و رژیم دیکتاتور آل خلیفه را از امام آموختیم

مبارزه با آمریکا، انگلیس و رژیم دیکتاتور آل خلیفه را از امام آموختیم

“دکتر راشد الراشد” رهبر جنبش عمل اسلامی بحرین، با اشاره به جدایی بحرین از خاک ایران در زمان پهلوی به بهانه اعطای استقلال به مردم این سرزمین، گفت: این ادعا اصلا واقعی نیست، انگلیسی ها در آن زمان که می‌خواستند از منطقه خلیج فارس خارج شوند با شاه ایران به توافق سیاسی رسیدند که در مقابل تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی، بحرین را از ایران جدا کنند اما بحرین تا کنون استقلال پیدا نکرده و دارای رژیم سیاسی کاملا وابسته به انگلیسی ها و آمریکایی ها است؛ به دروغ می گویند بحرین از سال 1971 میلادی مستقل شده است.

حفظ پیوندها بین مردم ایران و بحرین بعد از 43 سال جدایی

وی با بیان اینکه مردم بحرین با مردم ایران بعد از گذشت 43 سال هنوزاحساس قرابت می کنند، وجود پیوند بین دو ملت را ناشی از چند دلیل عنوان کرد:

اولین نکته ارتباط تاریخی بحرین با ایران است؛ یعنی بحرین تا سال 1971 میلادی جزئی از خاک و استان چهاردهم کشور ایران بوده است.

نکته دیگر نزدیک بودن روابط فرهنگی و اجتماعی مردم بحرین به مردم ایران است. مثلا اسم های برخی دهکده های بحرین نام های ایرانی یا فارسی است. تعدادی از مردم بحرین با ایرانی ها ازدواج کردند به‌خصوص از شهرهای جنوب مثل شیراز، بندر لنگه، دیرم و.. و این نشان از علاقه مردم بحرین به ایران و روابط اجتماعی نزدیک با یکدیگر است.

همچنین 3/1 از کل جمعیت مردم بحرین ایرانی هستند و بازار بحرین در دست ایرانی هاست؛ حالا یک عده این موضوع را دوست دارند و یک عده دوست ندارند، یک واقعیت است.

نکته دیگر اینکه مردم بحرین شیعه هستند بنابراین روابط مذهبی نزدیکی به ایران و مردم ایران دارند.

بحرینی ها از نجف با امام در صحنه انقلاب حاضر بودند

“راشد الراشد” آغاز روابط صمیمانه مردم بحرین با ایران را زمان آغاز نهضت انقلاب اسلامی توسط امام خمینی (ره) دانست و افزود: حتی در زمانی که امام (ره) در نجف بود ما بحرینی ها در صحنه ی انقلاب با امام بودیم. در زمانیهم که امام از نوفل لوشاتو به ایران بازگشت تعدادی از بحرینی ها با امام همراه بودند.

قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نیز بعضی از بحرینی ها در تظاهرات شرکت می کردند. بعد از انقلاب نیز در جنگ تحمیلی تعدادی از مجاهدین و مبارزین از بحرین آمدند تا در جنگ حضور داشته باشند و خیلی از آنها شهید شدند.

وی در ادامه گفت: تاثیر انقلاب اسلامی ایران بر مردم بحرین بسیار زیاد بود چراکه این انقلاب با رهبری یک مرجع عالیقدرهمراه بود و این تاثیر زیادی در مردم بحرین داشت، چون همه شیعه و علاقمند به مراجع تقلید هستند و این یک مسئله اعتقادی است.

الگو گیری مردم بحرین از انقلاب اسلامی

این فعال بحرینی افزود: نکته دیگر اینکه انقلاب اسلامی مثل یک مدرسه یا دانشگاه بود که به مردم بحرین آموخت که ما می توانیم. اگر بخواهیم می توانیم انگلیس ها و آمریکایی ها را از کشور خارج کنیم و به این دلیل بعد از پیروزی انقلاب جمهوری اسلامی ایران مبارزه و مخالفت در بحرین بیشتر شد. جنبش‌های اسلامی بیشتری در صحنه آمدند و همه اینها به دلیل راهی است که امام خمینی (ره) با پیروزی انقلاب اسلامی شروع کرده بود.

وی در پایان با تاکید بر الگو گیری مردم بحرین از انقلاب اسلامی در مبارزه با رژیم آل خلیفه اظهار داشت: می دانید تعدادی از نخبگان می گویند ما نمی توانیم با رژیم دیکتاتوری و مستبد مبارزه کنیم، ما نمی توانیم با آمریکایی ها و انگلیسی ها مبارزه کنیم، برعکس امام خمینی (ره) گفت ما می توانیم و مردم ایران انقلاب کردند. از این رو مردم بحرین از این گفته امام درس گرفتند که ما نیز می توانیم با آمریکایی ها، انگلیسی ها و رژیم دیکتاتور آل خلیفه در بحرین مبارزه کنیم.

Views: 220

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *