حجت الاسلام میرهاشم حسینی: توفیق هرکار خیر به دعای حضرت مهدی (عج) است.
حجت الاسلام والمسلمین سیدمیرهاشم حسینی:
عشق به اهلبیت ثمره دعای حضرت صاحب ارواحناه فداه/ مبتنی بر روایات واصله، هر کس توفیق هرکار خیری که دارد. به دعای حضرت مهدی (عج) است .
حجتالاسلام والمسلمین میرهاشم حسینی گفت:
هرکس عشق به اهل بیت داشته و توفیق کار خیر از جمله خادمی حضرت زهرا (س) را دارد. به دعا و توجه خاصه حضرت صاحب ارواحناه فداه بوده و در واقع باید از حضرت قدردانی کرد. چراکه” بِیُمنِهِ رُزِقَ الوَری” ، ”از برکت وجود او (یعنی حجت خدا و نماینده الهی) مردم روزی میخورند”.
به گزارش هیأت رزمندگان اسلام؛ حجتالاسلاموالمسلمین سیدمیرهاشم حسینی. استاد حوزه، در شبستان امام خمینی (ره) به بحث پیرامون جایگاه والای حضرت زهرا (س) پرداخته و در این راستا ضمن اشاره به خیر و برکت وجودی صدیقه کبری (س) بیان داشت:
وجود مبارک حضرت زهرا (س) خیر کثیر بوده به حدی که حضرت با 18 سال سن، مقامشان فوق ملائک شد. از اینرو حضرت در هرکجا که بودند. خیر و برکت به همراه داشتند. برای مادرشان (حضرت خدیجه (س) بابرکت بود. برای پدرشان نیز پربرکت بودند. تا آنجا که حضرت رسول (ص)، ایشان را امابیها لقب داده. و به عنوان اول فرد عالم عنوان داشتند. ”فداهاابوها”.
استاد حوزه علمیه در بخشی از سخنان خود با اشاره به این امر که برخی افراد در طول عمر 60 الی 70 ساله خود، هیچ خیری برای اطرافیان خود ندارند. عنوان کرد:
برکت وجودی حضرت زهرا (س) به حدی بود که یاد و ذکر ایشان هم مبارک بوده. و با خیر کثیر همراه است. برای نمونه در روز گار ما و پس از گذشت هزاران سال از شهادت حضرت. چه بسیار خیریههایی که به نام مادرسادات (س) برپا شده. و خیرات و برکات آن تا سالیان سال پابرجا و باقیست.
حجتالاسلام میرهاشم حسینی در ادامه به جایگاه والا و مهم زن در جامعه و خانواده در نقشهای متفاوت اعم از مادری، همسری و حتی دختر بودن اشاره کرده و اظهار داشت:
مادر و زن بسیار در موقعیت انسانها اثرگذار است. به نحوی که در آیات و روایات آمده است حضرت نوح (ع) و حضرت لوط(ع) اگرچه از بندگان مهم و صالح پروردگار عالم بودند. اما در رسالت خود ناکام و ناموفق بودند. چراکه همسران مومنه وصالحه نداشتند. و اثرات سوء آنها در روند رسالت این دو پیامبر الهی مؤثر بوده. و بروز و ظهور یافت. اما در مقابل وجود نازنین حضرت زهرا (س) سبب موفقیت دوچندان رسالت حضرت رسول (ص) شدند. تا بدانجا که نبی مکرم اسلام (ص) ایشان را امابیها لقب داد.
حضرت در مقام همسری نیز بهترین یار و یاور همسرشان حضرت علی (ع) بوده. به نحوی که اگر صدیقه طاهره (س) نبودند. کفو و همتایی برای امیرالمومنین، مولاعلی (ع) وجود نداشت. حضرت زهرا (س) در جایگاه مادری نیز بهترین فرزندان عالم را تربیت کرده. و به برکت وجود ایشان راه ائمه برای کل خلق پربرکت گردیده است.
استاد حوزه علمیه در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به این اصل مهم که راه اصلاح هر جامعهای از طریق اصلاح مادران آن جامعه میسر و ممکن میشود، ابراز داشت:
در برخی از خبرها انسان میشنود که به محض حمله داعش یا اشرار دیگر به مناطقی در خارج از مرزهای کشور، اهالی آنجا، بیهیچ مقاومتی تسلیم شده. و یا مبادرت به ترک منازل و شهرهای خود کردهاند. این در حالی است که کل جهانیان مشاهده کردند. که در جنگ تحمیلی ایران با عراق، مردم خرمشهر با دست خالی در برابر دشمن متجاوز ایستادند. چرا که در دامان مادرانی پرورش یافته بودند. که به واقع قهرمانپرور بودند.
لذا دشمن صهیونیست به خوبی میداند در ایران نسلی پرورش یافته و وجود دارد. که یاریدهنده مکتب اهلبیت و مهدی فاطمه (عج) بوده. و در برابر ظالمان و ستمگران روزگار و نیز سفیانیهای آخرالزمان قدعلم خواهد کرد. از اینرو متوسل به شعار فریبنده ”زن، زندگی، آزادی” شدند. در حالی که پرچمدار شعار ”زن، زندگی و آزادیِ” حقیقی، مکتب حضرت زهرا (س) است. و هر چه غیر آن طریقی برای فریب خلقالله است ولاغیر.
استاد حوزه علمیه با تأکید مجدد به این که اگر در جامعهای مادران قهرمانپرور وجود نداشته باشد. آن جامعه موفق نخواهد بود. خاطرنشان کرد:
نام و راه و روش حضرت فاطمه (س) اگر در جامعهای الگوشد. دختران و مادران آن سرزمین پهلوانپرور شده و آنگاه همانند ایران، بیش از 40 سال است. که انواع دشمنیها را در عرصه بینالمللی متحمل میشود. اما یک وجب از خاک ایران به بیگانه تسلیم نشده است. چرا که مادران این سرزمین از حضرت زهرا (س) به عنوان بهترین مادر عالم که فرزندانی مانند امام حسن (ع) و امام حسین (ع) را تربیت کرده است، الگو گرفتهاند.
حجتالاسلام والمسلمین میرهاشم حسینی، همچنین به تشریح علل برکت وجودی حضرت زهرا (س) پرداخته و عنوان کرد:
از جناب حسینبن روح، نایب خاصه امام زمان (عج) سؤال شد. آیا پیامبر (ص) تنها یک فرزند داشتند؟ پاسخ داد. خیر، چند پسر و چند دختر داشتند. مجدد سؤال شد. پس چرا در بین فرزندان حضرت رسول (ص)، فقط حضرت زهرا (س) این همه عظمت یافت. تا حدی که در شأن ایشان یک سوره تحت عنوان کوثر (خیرکثیر و جاری) نازل گردید؟
حسینبنالروح فرمود: نکته این است که حضرت صدیقه طاهره (س) در تمامی جوانب زندگی اعم از گفتار و کردار و رفتار و اقدام، خدا را در نظر داشته و اعمال و کلیت زندگی حضرت، خالصانه برای خدا بوده است. همین امر سبب برکت و خیر کثیر حضرت شده. در واقع به برکت خلوص نیت حضرت زهرا (س)، نظر خاصه حضرت حق در کل زندگی حضرت ساری و جاری شده است. از اینرو هر کس که حضرت را الگوی خویش قرار دهد. و به تعبیری بیت و خانواده و کسب و کار و مسئولیت خود را فاطمی نماید.
خیرات و برکات سرشاری در زندگانی او جریان خواهد یافت. همانطور که به دلیل اخلاص بالای حضرت صدیقه طاهره (س) ، خداوند متعال، وجود نازنین ایشان را به خود نسبت داده و بیان داشت:
”إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ”. ای پیامبر، خدا به تو کوثر (خیر کثیر و دائمی) عطا کرد. به نحوی که جریان این برکت در دنیا و آخرت اثرگذار بوده و ادامه خواهد داشت. به همین خاطر ای رسول ما به شکرانه این نعمت. ”فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ”، براى پروردگارت نماز گزار و قربانى كن. و بدان ”إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ” هر کس در مقابل این کوثر قد علم کند. ناکام و ابتر خواهد شد. و اثری از او باقی نخواهد ماند.
وی در پایان عرایض خود تأکید کرد، در زمانه ما نیز کل جن و انس از دشمنان با اعوان و انصارشان قد علم کردهاند. تا نامی از حضرت زهرا (س) و راه و مکتب او و حضرات معصومین (ع) نماند. اما نسل فاطمی به میدان آمده و تا زمان ظهور که حضرت مهدی (عج) که خود خیر کثیر بوده. و کوثر فاطمی است. مقاومت خواهد کرد. تا فرج و ظهور مولا حضرت صاحب ارواحناه فداه محقق شده. و عالم پر از عدل و داد شود. امید که به ما و نسل ما توفیق خدمت و خادمی فاطمی و اقتدای به راه حضرت و فرزندان طاهرینش عطا شود.
بازدیدها: 0