مدیر پیروان عترت هیات رزمندگان اسلام استان کهکلیویه و بویر احمر: هدف کلان هیئت جذب نوجوانان، جوانان، هدایت و سوق دادن آنها به طرف فرهنگ عاشورا است.
مدیر پیروان عترت هیات رزمندگان اسلام استان کهکلیویه و بویر احمر گفت:
از جمله اهداف کلان هیئت جذب نوجوانان، جوانان، هدایت و سوق دادن آنها به طرف فرهنگ عاشورا است. با مشکلاتی که در کشور رخ داده ما باید بیشتر در صحنه باشیم. و تلاش کنیم تا به این اهداف کلان برسیم.
عصمت علی آبادی – به گزارش خبرنگار هیات رزمندگان اسلام؛ سیده فرخنده هاشمی مدیر پیروان عترت هیات رزمندگان اسلام، استان کهکلیویه و بویر احمر در گفت و گو با پایگاه خبری تحلیلی هیات رزمندگان در خصوص فعالیت ها و مسئولیت های خود، گفت:
سید فرخنده هاشمی، با مدرک کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات هستم. مدت ۲۲ سال مسئول هیئت مذهبی حضرت رقیه(س) و از سل ۸۶ تا امروز مدیرعامل اولین مرکز آموزش مداحی به نام مرکز آموزش مداحی حضرت رقیه(س) بودم. به مدت ۱۰ سال مسئول موکب حضرت رقیه(س). و از سال ۸۹ تا کنون مسئول موسسه قرآنی رقیه خاتون. از سال ۹۳ تاکنون فرمانده پایگاه مقاومت حضرت رقیه(س) و مسئول گروه جهادی حضرت رقیه(س) بودم. از سال ۹۷ تاکنون مسئول موسسه فرهنگی تبلیغی حضرت رقیه(س) و در اصل مجموعه حضرت رقیه(س) را مدیریت میکنم. با قدمت ۲۲ سال به عنوان خادم الرقیه(س) و به مدت ۱۲ الی ۱۳ سال هم به عنوان معاونت خواهران هیئت رزمندگان استان کهکیلویه و بویر خدمتگزار هستم.
وی در خصوص نحوه آشنایی خود با هیات رزمندگان، عنوان کرد:
نحوه آشنایی من با هیات رزمندگان به اینگونه بود که چون خودم هیئتدار بودم. با هیئت رزمندگان استان همکاری داشتم به مدت دو سال جانشین هیئت بودم. و بعد از آن به عنوان مسئول هیئت رزمندگان انتخاب شدم. و سعادتی بود که بتوانم خدمتگزار اهل بیت(ع) باشم.
هاشمی درباره مسئولیتهای خود در هیات رزمندگان اظهار کرد:
بنده در ابتدا جانشین هیئت بودم پس از ۲ سال به عنوان مسئول هیئت استان کهکیلویه و بویر احمد انتخاب شدم. و در کنار هیات حضرت رقیه(س) معاونت خواهران شهرستان بویراحمد را هم بر عهده گرفتم. و توانستم در سال ۱۴۰۰ از بین ۳۴۰ هیئت رزمندگان کشوری عضو ده هیئت برتر شوم. و تا امروز خواهران ما در شهرستان ها و استان فعال بودند. حدود ۸ شهرستان تحت پوشش من هستند. که گزارش فعالیتهای آنها را به تهران ارسال میکنم. و خواهران هیئت شهرستانهای بویراحمد هم فعال هستند.
مدیر پیروان عترت هیات رزمندگان اسلام، استان کهکلیویه و بویر احمر در خصوص زمان آغاز به کار پیروان عترت استان و مشارکت مردم در هیات آنها، گفت:
به مدت ۱۵ سال هیات در حال فعالیت است که همه ردههای سنی اعم از نوجوانان، جوانان، پیشکسوتان و حتی نوگلان حسینی را پوشش دادیم. و در استان و شهرستان مشارکت مردم بسیار خوب است. به خصوص این مشارکت در ماه مبارک رمضان، ایام فاطمیه و ماه محرم بیشتر هم می شود. اما ما خود برنامههای هفتگی را هم داریم. هفته ای یک یا دو جلسه و در مناسبتها هم برنامه اجرا میکنیم.
وی با بیان اینکه مهمترین برنامه های هیات به ترتیب اهمیت اظهار کرد:
در هیات اولویت ابتدایی ما در برنامه ریزی جذب جوانان و نوجوانان است که خدا را شکر بسیار موفق بودیم. از جمله برنامهریزیهایی که انجام دادیم شامل پیادهروی، کلاس بصیرتی، اردو و خدمت به عنوان خادم افتخاری است. که سبب خوشحالی آنها می شود. افراد زیادی را به عنوان قشر خاکستری به هیات دعوت کردیم. که پس از چند بار حضور درهیات و آشنایی با برنامههای آن خود هم وارد فعالیت شدند. و امروز از بچههای فعال هیئت ما هستند. از جمله این برنامه ها کلاسهای قرآن، کلاس مداحی، امامت شناسی، دعاخوانی، روضهخوانی، کلاس احکام اخلاق است. از اساتید معتبر استان دعوت می کنیم که روشنگری کنند. در همه مناسبتها برنامه داریم در سطح شهر موکب برپا میکنیم. و همواره همه جا در صحنه هستیم.
هاشمی درباره اهداف کلان هیات و موانع پیش روی آن، ابراز کرد:
از جمله اهداف کلان هیئت جذب نوجوانان، جوانان، هدایت و سوق دادن آنها به طرف فرهنگ عاشورا است. با مشکلاتی که در کشور رخ داده ما باید بیشتر در صحنه باشیم و تلاش کنیم تا به این اهداف کلان برسیم.
وی افزود:
موانع بسیار زیادی پیش روی ما وجود دارد. عدم همکاری مسئولان تا جایی است که ما حتی جایگاهی نداریم. و من خود به عنوان مسئول هیات برادران و خواهران جایگاهی را با ۱۵۰ میلیون ودیعه و ۷ میلیون اجاره فراهم کردیم. با اینکه چندبار گزارش و درخواست دادیم و خانم ساکت و خانم صائمی تشریف آوردند. و از نزدیک رویت کردند. اما متاسفانه عدم همکاری آقایان باعث دلسردی دوستان میشود. در هر صورت ما کار خود را انجام میدهیم. اما انتظار داریم بیشتر از ما حمایت کنند. به عنوان مثال در جلساتی که در تهران برگزار می شود. مرکز برادران با خواهران بسیار همکاری دارند. اما من خود به تنهایی باید به جلسات بیایم و حتی جهت رفت و آمد با ما اصلاً همکاری ندارند.
هاشمی در خصوص میزان تعامل این هیات با سازمان های فرهنگی و اجتماعی، دینی و قشر خاکستری عنوان کرد:
بنده با سازمان تبلیغات اسلامی تعامل دارم چراکه هیئت، مرکز آموزش مداحی و مرکز قرآنی بنده زیر نظر سازمان تبلیغات قرار دارد. بیشتر برنامههای آنها را ما پوشش میدهیم. و با هم تعامل داریم. درباره قشر خاکستری ما یک گروه از نوجوانان و جوانان را در سطح شهر تشکیل دادیم. که هر دوشنبه با یک دعوتنامه به سطح شهر می رویم. و از قشر خاکستری دعوت می کنیم تا به هیأت بیایند.
یادم هست دختری با تیپ خیلی بد در حالی که گریه می کرد به هیئت آمده بود. و می گفت آیا حضرت زهرا من را میپذیرد. خدا را شکر آمده و هیئتی شده است. جوانهای ما احتیاج به این هدایت و راهنمایی دارند. و ما توانستیم بسیاری از این خانمها و دختران شبیه او را که در جامعه قربانی شدند. را نجات بدیم. حتی چند نفر از دخترانی که میخواستند خودکشی کنند. وقتی با هیئت آشنا شدند دست از این کار خود برداشتند. و بحمدالله امروز زیر پرچم امام حسین(ع) الان زندگی میکنند و عضو هیئت هستند.
مدیر پیروان عترت هیات رزمندگان اسلام، استان کهکلیویه و بویر احمر، درباره فضای مجازی و رسانه هیات، گفت:
ما در فضای مجازی هم فعالیت داریم و چند گروه از نوجوانان ما تحت عنوان دختران نورا در حال کار کردن هستند. گروه جوانان و نوگلان حسینی ما هم به صورت مجزا کار میکنند. همچنین گروهی به نام خادمین افتخاری حضرت رقیه(ع) در موکب حضرت رقیه(ع) در مناسبتهای خاص فعالیت های به روز دارند.
هاشمی ادامه داد:
ما در موسسه قرآنی کلاس تحقیق، ترتیل، روخوانی، روانخوانی، تجوید و یک کلاس حفظ قرآن برای نوگلان حسینی داریم. حفظ قرآن با حضور استاد عزیزم سرکار خانم نیکنام حافظ کل قرآن انجام میشد. اما چون بانوان به علت مشاغله زیاد به تثبیت نمیرسیدند منحل شد. در این صدد هستیم. که بتوانیم تفسیر قرآن را هم انشالله راه اندازی کنیم.
وی درباره اهمیت فعالیت های قرآنی و مطالبه مقام معظم رهبری در این خصوص از هیات رزمندگان، اظهار کرد:
موکب حضرت رقیه(س) مدت ۱۰ سال در طریق الی کربلا عمود ۱۷۰ خدمتگزار زائرین امام حسین(ع) است. ما در مجموعه موکب حضرت رقیه افزون بر اسکان پخت و پز، کلاس و برنامه فرهنگی هم داریم. برای کودکان برنامهریزی کردیم. اهداء پکهای فرهنگی به زائرین امام حسین(ع) با نماد شهدا و وصایای آنها را هم شروع کردیم. که انشالله تا سال آینده بین زائرین امام حسین(ع) تقسیم کنیم. مدت سه سال است. که موکب حضرت رقیه(س) به عنوان موکب نمونه کشوری و استانی انتخاب شده است. موکب حضرت رقیه(س) دو گروه ۳۰ نفره از خانمها و ۳۰ نفر از برادران است. که گروه خواهران زیر نظر موکب حضرت رقیه(س) و گروه برادران زیر نظر موکب امام رضا(ع) در حال خدمت هستند.
مدیر پیروان عترت هیات رزمندگان اسلام، استان کهکلیویه و بویر احمر، در خصوص فعالیتهای اربعینی هیات، ابراز کرد:
با توجه به اینکه استان ما محروم و بیشتر مردم آن فقیر هستند. ما در هر مناسبتی که برنامهها و ایده خاصی داشتیم. به لحاظ مالی از مردم کمک گرفتیم که خرج موکب و برنامههایی آن شود. برخی خانواده ها با فروش ضایعات پول نذر امام حسین(ع) به هیئت را فراهم می کردند. برنامههای فراوانی داریم از جمله موفقیت های ما در این راه جذب نوجوانان بود. که برای آنها در حسینیه تولد می گیریم و اردو و پیاده روی می بریم که نشاط اجتماعی آنها تامین شود.
اخبار مرتبط:
مدیر پیروان عترت هیات رزمندگان اسلام استان چهارمحال و بختیاری به تشریح اهداف کلان و موانع پیش رو پرداخت
بازدیدها: 0