به مناسبت هفته دفاع مقدس، همایش رزمندگان با حضور فرمانده تیپ ۴۴ قمربنی هاشم علیه السلام، امام جمعه و فرماندار شهرستان اردل و جمعی از رزمندگان در سالن مهرگان این شهرستان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیأت رزمندگان اسلام استان چهارمحال و بختیاری؛ سردار علي محمد اکبري، فرمانده تيپ 44 قمر بني هاشم علیه السلام ، در این همایش با گرامیداشت یاد و خاطره رشادت های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس، گفت: هفته دفاع مقدس يادآورحماسهاي عظيم، يعني عرصه تقابل تمامي جهان کفر و شرک و نفاق با مردمي انقلابي و جان بر کف است که حاضر نبودند بردگي فکري، فرهنگي، اقتصادي و ظلم ستمکاران بينالمللي را تحمل کنند.
سردار اکبري با تجليل از دلاورمرديهاي رزمندگان اسلام در جنگ تحميلي افزود: دوران هشت ساله دفاع مقدس، آيينه تمامنماي جانبازي و فداکاري براي اعتلاي ارزشهاي انساني است و بايد ياد و خاطره اين ايام زنده بماند.
وي ادامه داد: هر کس در هر مسئوليتي قرار گرفته است اگر ويژگي هاي شهدا را سرلوحه و سرمشق زندگي خود قرار دهد در کارها و ماموريت هاي محوله موفق خواهد بود.
سردار اکبري، همچنين با اشاره به تهاجم فرهنگي دشمنان عليه نظام بويژه قشر جوان جامعه، تبيين و تشريح اهداف و خطرات برنامه هاي فرهنگي استکبار براي نسل کنوني را ضروري خواند.
شعر خواني توسط شاعر و رزمنده 8 سال دفاع مقدس “فيض الله طاهري” و پخش کليپ و نماهنگ از شهدای دفاع مقدس و زيارت خاصه امام رضا علیه السلام از ديگر برنامه هاي اين همایش معنوی بود.
انتهای خبر /
بازدیدها: 182