خدمت تا پای جان
چکیده:
- جهاد یک معنای عام در نصوص دینی ما دارد لذا رهبر معظم انقلاب میفرمایند: «جهاد یعنی مبارزه؛ مبارزه در همین اصطلاح متعارف فارسی امروز ما. مبارزه انواع و اقسامی دارد: مبارزهی علمی داریم، مبارزهی مطبوعاتی داریم، مبارزهی سیاسی داریم، مبارزهی اقتصادی داریم، مبارزهی نظامی داریم، مبارزهی آشکار داریم، مبارزهی پنهان داریم.» (بیانات رهبر معظم انقلاب، ۲۸/۰۳/۱۳۷۰) بر این اساس است که عبارت قرآنی «وَ مَن یُهاجِر فِی سَبِیلِ اللّه» یک معنای عام دارد و به هر کسی که در راه خدمت برای مردم بکوشد نیز اطلاق میگردد.
- مهمترین دستاوردهای حضور شهید آیتالله رئیسی در سیستم قضایی کشور عبارتند از: بازدیدهای استانی از دادگستریها و دادگاهها و برخورد نزدیک با مشکلات قضایی مردم، برخورد با دانهدرشتهای اقتصادی، آغاز اصلاح ساختار قوه قضاییه، گفتوگوی رودررو با مردم، تقلیل ۶۳ حساب قوه قضاییه به ۵ حساب، برخورد با فساد درون قوه قضاییه، برخورد با واگذاریهای بیضابطه مجتمع هفت تپه و کشت و صنعت مغان، ماشینسازی تبریز، کارخانه رشت الکتریک و نیز احیای فعالیت بیش از دو هزار کارخانه. رهبر معظم انقلاب در خصوص فعالیتهای ایشان در قوه قضاییه میفرمایند: «حرکت جناب آقای رئیسی در قوهی قضاییه مصداق همان چیزی بود که ما همیشه تکرار میکنیم یعنی «حرکت جهادی»؛ حرکت جهادی، یعنی جدّی، شبانهروزی، پُرتلاش، پُرانگیزه.»
- آیتالله رئیسی در کمتر از ۳ سال ریاست قوه مجریه خدمات و اقدامات زیادی برای ملت ایران به انجام رساندند از جمله این خدمات جبران کسری بودجه، کاهش نقدینگی، رشد اقتصادی ۷ برابر دولت قبلی، کاهش نرخ تورم، کمترین نرخ بیکاری در حداقل دو دهه اخیر، تحول در نظام مالیاتی، رشد تجارت خارجی و صادرات غیرنفتی، رشد تولید و صادرات نفت، بیشترین سرمایهگذاری خارجی واقعی در ۱۶ سال اخیر، احیای ۸۷۷۰ واحد تولیدی، اصلاح رویکردها در سیاست خارجی و …. میباشد.
- خدمات آیتالله شهید دکتر رئیسی در دولت مورد تمجید و تحسین رهبر انقلاب قرار گرفت و ایشان فرمودند: «یعنی آنچه تا امروز در این دو سالی که این دولت بر سر کار بوده از عملکرد دولت مشاهده کردهایم، مستوجب این است که ما تقدیر کنیم و تمجید کنیم از دولت.»
- زندگی مردان بزرگ صرفاً محدود به حیات مادی آنها نیست و پس از شهادت نیز آثار آن پابرجا خواهد بود. نمونه مهم این امر را در شهادت شهید رجایی میتوان جست که نخستوزیری ایشان در یک بازه زمانی کمتر از یک سال و ریاست جمهوری ایشان در یک بازه کمتر از یک ماه بود ولی امروزه بهعنوان سمبل و نماد دولت مردمی تلقی میگردد. چنین حیات مانند حیات شهید سلیمانی را میتوان حیات طیبهای نامید که پس از شهادت نیز آثار آن مشهود و عیان است. بر همین اساس میتوان باور داشت و تلاش نمود تا زندگی اخروی شهید دکتر آیتالله رئیسی برای جامعه ایرانی و انقلاب اسلامی چنین ثمرهای داشته باشد. شهادت ایشان میتواند مأمنی برای بازگشت وحدت و انسجام سیاسی به احزاب و جریانات کشور، افزایش مشارکت خصوصاً در انتخابات پیش رو و … باشد.
برای دریافت و مطالعه کلیک کنید.
بازدیدها: 0