در شب ولادت سبط اکبر علیه السلام گردهمایی رزمندگان 8سال دفاع مقدس در اشکفتک برگزار شد
در شب ولادت با سعادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام گردهمایی رزمندگان 8سال دفاع مقدس غرب شهرکرد و 150 نفر از رزمندگان استان، در اشکفتک برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیأت رزمندگان اسلام استان چهارمحال و بختیاری؛ در شب ولادت با سعادت مظهر جود و کرم و بخشش، کریم سبزپوش آل فاطمه، تنهاترین سردار لشکر حیدر و غریب شهر پیامبر اولین گل خوشبوی بوستان فاطمی حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام در نیمه ماه مبارک رمضان، گردهمایی رزمندگان 8سال دفاع مقدس غرب شهرکرد و 150 نفر از رزمندگان استان، در اشکفتک برگزار شد.
مسئول هیئات رزمندگان اسلام اشکفتک با تبریک فرخنده میلاد با سعادت سبط اکبر، گفت: در شب خجسته میلاد سراسر نورحضرت امام حسن مجتبی علیه السلام کریم اهلبیت گردهمایی500 نفره رزمندگان اشکفتک و تعداد 150 نفر از رزمندگان استان به همت هیئات رزمندگان اسلام و حضرت ابوالفضل العباس اشکفتک در مسجد اعظم این شهر برگزار شد.
یوسف سلیمانی منفرد، ادامه داد: در این مراسم با شکوه حجت الاسلام باقری، در فضایل کریم آل طاها حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام و نیز دکتر مجتبی نوروزی فرزند سردار شهید نوروزی در پیرامون وضعیت داخلی و بینالمللی کشور عزیزمان به ایراد سخن پرداخت.
وی، افزود: محفل انس با قرآن مجید، با قرائت سه نفر از قاریان قرآن و خاطره گویی 5 نفر از رزمندگان اسلام از دیگر برنامه های این مراسم با شکوه بود.
خیرمقدم گویی و ارائه گزارش مسئول هیأت رزمندگان اشکفتک، مولودی خوانی یکی از مداحان و یادگاران سالهای دفاع مقدس و ضیافت افطاری رزمندگان اسلام بر سفره حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام از دیگر برنامه های این گردهمایی با شکوه بود.
هیأت رزمندگان اسلام
بازدیدها: 0