امام مجتبی فرمودند : کسی مدام به مسجد نمی رود مگر اینکه یکی از هشت مورد زیر را بدست می آورد:
۱٫ حکمتی محکم واستوار؛
۲٫ رفیقی سودمند؛
۳٫ مطلب آموزنده جدید؛
۴٫ برخوردای از رحمتی که انتظار دارد؛
۵٫ سخنی که اورا هدایت کند؛
۶٫ سخنی که اورا از گمراهی بازدارد؛
۷٫ ترک گناه از روی حیا وشرم از مردم؛
۸٫ ترک گناه از روی ترس از خداوند؛
۹٫ درک رحمت الهی وآمرزش گناه: از آثار وضعی مسجد آمرزش گناهان است پیامبر اکرم (ص) به ابوذر فرمودند خداوند تا زمانی که در مسجد نشسته ای ، برای هر نفست یک درجه به شما اعطا می کند و فرشتگان بر تو درود می فرستند ، و برای هر نفست ۱۰ ثواب نوشته و ۱۰ گناه از گناهانت پاک می شود.
۱۰٫ طلب مغفرت همه اشیاء برای اهل مسجد امام صادق صادق -علیه السلام مى فرماید:هر کس به طرف مسجدى برود، پایش را روى هیچتر و خشکى نمى گذارد، مگر آنکه آن اشیاء تا اعماق زمین براى او استغفار مى کند.
۱۱٫ نجات از آتش سوزان قیامت، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند : در روز قیامت فرمان میرسد که گروهی را به سوی آتش ببرند، خداوند به نگهبان دوزخ می فرماید:قدمهای آنان را به آتش مسوزان ، زیرا آنان به سوی مساجد گام برداشتند.
۱۲٫ تکفیر گناهان: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند : باقی نمیماند از امت من بنده ای مگر اینکه نیکو وضو بگیرد ،سپس به سمت مسجد رود،مگر اینکه کفاره ای باشد برای او تا جمعه آینده.
۱۳٫ همراهی با شهدا وصدیقین: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند : قدم برداشتن به سوی مسجد اطاعت از خداوند و پیامبر اوست. هر کس از خدا و رسولش اطاعت کن خداوند او را به همراه صدیقین و شهدا داخل بهشت قرار می دهد.
۱۴٫ ورود به بهشت: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند : کسی که به سوی مسجد گام بر می دارد مومن و اهل بهشت است. و در روایت دیگری فرمودند: کسی که وضوی خویش را نیکو بگیرد و به سوی مسجد و محل نماز حرکت کند اگر در راه مرگش فرا رسد، خداوند بهشت را برای او ضمانت می کند.
“گرفته شده از جامع الاحادیث شیعه”
بازدیدها: 692