تاثیر و تصرف فاطمیه در تاریخ بشر

خانه / اختصاصی هیأت / تاثیر و تصرف فاطمیه در تاریخ بشر

 فاطمیه تصرف عظیمی در عالم و تاریخ بشر دارد

آیت الله میرباقری گفت:‌ فاطمیه ناظر به شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) است که تصرف عظیمی در عالم و تاریخ بشر دارد.به گزارش خبرنگار هیات رزمندگان اسلام، آیت الله سیدمهدی میرباقری، عضو مجلس خبرگان رهبری در سی امین نشست هم اندیشی سخنرانان مرتبط با هیات رزمندگان اسلام که در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد، گفت: محرم ناظر بر عاشورا و فاطمیه ناظر به شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) است که تصرف عظیمی در عالم و تاریخ بشر داشتند.

وی با بیان اینکه باید گره‌های ذهنی جامعه را نسبت به وضعیت جاری جامعه حل کنیم، عنوان کرد:

نمی‌شود نسبت به مسائل جاری بی‌تفاوت باشیم.ما درباره توصیف واقعه آتش زدن بیت و اتفاقات پس از رحلت رسول خدا(ص) مطلب زیاد داریم.الان هم در توصیف این صحنه مطلب زیاد است اما تبیین و تحلیل آن و تبیین الهیاتی صحنه کم است.

تبیین زیبای زینب کبری از ماجرای کربلا

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جهاد تبیین رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: توصیف واقعه عاشورا بسیار زیاد است که با مبانی خود آن را توصیف می‌کنند.اما توصیف غیر از تبیین است. وقتی حضرت زینب با آن مصیبت عظمی وارد مجلس یزید شدند به او گفت:

آیا دیدی خدا برادر تو را ذلیل کرد و او را شکست داد و هستی او را از او گرفت، آن بدن‌های قطعه قطعه و این هم اهل و عیال او که به این وضعیت افتادند .در این حالت حضر زینب(س) فرمودند من جز زیبایی ندیدم.

منظور حضرت از زیبایی کار خداوند بود در حالی که کار یزید در نهایت زشتی بود. در واقع حضرت دشمن را لعن کردند اما کار خدا را زیبا دیدند.

رضایت خدا از حسین و یارانش

آیت الله میرباقری در توصیف زیبایی که حضرت زینب(س) دیدند، گفت:امام حسین(ع) و یاران ایشان با خداوند متعال قراری بستند.خداوند هم قرار آنها را قبول کرد.و بسیار زیبا است و این زیبایی تماما در سوره فجر روایت شده است.

از اول تا آخر سوره فجر تصویری از عاشورا و نتیجه آن راضی بودن بنده از خدا و رضایت خدا از بنده است.اینکه خداوند از بنده خود راضی باشد بسیار اهمیت دارد.خداوند هر شب جمعه به کربلا عنایت خاص دارد که ۱۲۴ هزار پیامبر و اوصیا او به سرزمین کربلا هبوط می‌کنند.وی با بیان اینکه امروز بعد ۱۴۰۰ سال کاملاً می‌فهمیم که چه کسی پیروز است، عنوان کرد:

زیارت عاشورا یک روایت از صحنه است، عاشورا صحنه جدا شدن خبیث و طیب در کل عالم است. حضرت امام حسین(ع) صحنه‌ای را درست کردند که در آن خبیث از طیب جدا می‌شود. صحنه  عاشورا مفاهیم غیبی دارد و در دست انسان نیست. بزرگی اهداف و طرح عاشورا باید با الهیات متناسب باعظمت امام حسین(ع) توضیح داده شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جامعه کبیره بخشی از اوصاف امام حسین(ع) است، ابراز کرد:

امثال طبری نمی‌توانند برای ما عاشورا را نقل کنند. بلکه امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) می توانند عاشورا را برای ما نقل کنند که می فرمایند :

صبر کنید تا موذن اذان بدهد، تا مشخص شود چه کسی شکست خورده است.

پیروزی نهایی و فتح قطعی در اوچ مصیبت

آیت الله میرباقری ادامه داد: روایت حضرت صدیقه طاهره(س) نیز همین گونه است،
اگر حضرت زهرا(س) را در حد شب قدر تصویر نکنیم.که ظرف نزول قرآن است، ظرف نزول انوار الهی یا همان مشکات نور الهی است ،که تمام چراغ هدایت عالم در وجود ایشان برافروخته شده است. و همه نوری که در بیوت انبیا می درخشد، در آنجا است.

تصویری که از این ۷۵ روز تبیین می‌کنیم در تراز ایشان نخواهد بود. وی با بیان اینکه مردم نعمت الهی یعنی امیرالمومنین امام علی(ع) را کنار گذاشتند و کلمه کفر را بر سر کار آوردند، گفت:امامتی که بنی امیه و بنی عباس درست کردند یک نظام سیاسی به شیوه دیوان سالاری و فرهنگ رومیان بود.

شخصیت حضرت زهرا(س) در میدان درگیری همچون مشکات نور در مقابل ظلمات است.تحریف در دین و امامت صورت گرفته و توحید در حال از بین رفتن است،روایت الهیاتی بر اساس مختصات قرآنی می‌گوید حضرت زهرا چه کسی است.عظمت حضرت در میدان درگیری اینگونه است که فتح قطعی را در اوج مصیبت نشان می دهند.مصیبتی که در باطن آن مقاومت، حماسه و فتح قطعی است.

بازدیدها: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *