روزنامه کیهان **
انتخاب سالم میخواهید؟ از آقای تقلب یاد بگیرید!
وزیر کشور دولت اصلاحات میگوید، دولت یازدهم برگزاری انتخابات را از آنها یاد بگیرد و به شیوه وزارت کشور اصلاحات انتخابات را برگزار کند.
عبدالواحد موسویلاری در مصاحبه با ایلنا گفت: متاسفانه فضای امروز و فضای انتخابات مجلس ششم تفاوت زیادی دارد، ولی با همه اینها معتقدم دولت باید رسالت خود را جدی تلقی کند. مسئولیت دولت تنها برگزاری انتخابات در هفتم اسفندماه نیست، دولت باید ضمن فراهم کردن مقدمات انتخابات، فضای باز سیاسی و نشاط اجتماعی را ایجاد کند. این از کارکردهای دولت است.
وی یادآور شد: در سال ۷۶ علاوه بر استانداران و فرمانداران ما که در مناطق مختلف فعال بودند، خود بنده و معاون سیاسی وقت یعنی آقای تاجزاده به شکل فعال با شورای نگهبان در تماس بودیم و درخواست داشتیم افرادی که به ناحق حقشان ضایع شده بود، بتوانند به فعالیتشان ادامه دهند لذا تقریبا میتوانم بگویم در ماه رمضان من در هفته سه روز در شورای نگهبان بودم و در جلسات رسمی با افراد و شخصیتها شرکت داشتم.
وی افزود: الان هم فکر میکنم آقای روحانی و همکارانش در دولت باید همین روند را دنبال کنند و طی تماسهای مداوم، با شورای نگهبان ارتباط برقرار کنند و فکر نکنند که همه واقعیتها به شورای نگهبان و تصمیمگیرندگان حوزه نظارت منتقل میشود.
وی ادامه داد: توصیه من این است که دولت از همان روش انتخابات سال ۷۸ استفاده کند و امیدوارم بتوانیم انتخاباتی کاملا در تراز جمهوری اسلامی و رقابتی داشته باشیم.
موسویلاری ادامه داد: اگر ما قانون را مبنا قرار دهیم و شورای نگهبان، هیئتهای اجرایی و دولت روی قانون و پایبندی به آن تاکید کنند، قطعا ما مشکلی نخواهیم داشت. اما گاهی اوقات تفسیرهای سلیقهای از قانون میشود و آن بحث دیگری است و ما آنها را قبول نداریم و معتقدیم همه باید واقعیتهای قانونی را ملاک عمل قرار دهند.
ادعای قانونگرایی موسویلاری در حالی است که طیف متبوع وی با یاغیگری در سالهای ۷۸ و ۸۸ مقابل قانون گردنکشی کرده و کشور را به کام آشوب و بیثباتی و ناامنی بردند.
اما درباره الگوسازی از انتخابات مجلس ششم در سال ۷۸ و نقش تاجزاده و اصلاحطلبان باید گفت، غیر از ترور شخصیت هاشمیرفسنجانی توسط این طیف و عالیجناب سرخپوش از وی ساختن، ماجرای دیگری نیز قابل تأمل است و آن نقش افراطیون مدعی اصلاحات در ستاد انتخابات وزارت کشور برای انجام تقلب در انتخابات تهران است که شورای نگهبان مجبور به ابطال آرای برخی صندوقها شد. محسن هاشمی در این زمینه و در مصاحبه با روزنامه زنجیرهای بهار (۹دی ۱۳۹۱) ضمن متهم کردن مسئولان وزارت کشور اصلاحات به تقلب گفته بود: «نمیتوان خیلی از مسائل را واضح مطرح کرد چون باعث کدورت اصلاحطلبان میشود… آیتالله هاشمی در انتخابات مجلس ششم بیستم شد، اگر صندوقها را باز میکردیم شاید انتخابات تهران باطل میشد. کتابی هست به نام «انصراف» که حاجآقا دلایل انصرافشان را از انتخابات مجلس ششم نوشتهاند. آن موقع مسئول انتخابات فهرست را میخواند ولی اسم ایشان را نمیخواند. من مدام تماس گرفتم و گفتم چرا نمیخوانید؟ گفت: ما هنوز به رأی آیتالله هاشمی شک داریم، بعد شکایت شد و یک بساطی راه انداختند که اگر یادتان باشد کاریکاتور «آقاسی» را کشیدند. من آن موقع رئیس دفتر حاج آقا بودم، به شورای نگهبان شکایت شد. برخی از صندوقها را باز کردند و هر صندوقی که باز میشد آرای آن مخدوش بود و باطل اعلام میشد. تا ۳۰ درصد بازشماری شد و حاجآقا بیستم شد، بعد گفتند دیگر ادامه ندهید چون مجبور میشوند انتخابات تهران را باطل کنند. وقتی از ۳۰ به ۲۰ رسیدند دیدند انتخابات در تهران مخدوش است. افراطیهای اصلاحطلبان و اجراییهای آنها تقلب کرده بودند».
آن زمان معاونت سیاسی وزارت کشور و ریاست ستاد انتخاباتی برعهده مصطفی تاجزاده بود!
سیاست تعدیل اعتدالیون و در رفتن فنر قیمتها
وزیر راه دولت اصلاحات به بهانه افزایش کیفیت، از آزادسازی قیمت بلیت هواپیما دفاع کرد.
احمد خرم ضمن یادداشتی در روزنامه آرمان نوشت: مسافرت با هواپیما را کسانی انجام میدهند که از وسع مالی مناسبی بهرهمندند. به عبارت دیگر کسانی که در پنج دهک بالا قرار دارند، برای مسافرت از هواپیما استفاده میکنند؛ مگر بعضی از مسیرها که بسیار دور هستند و برای سفرهای ضروری مورد استفاده قرار میگیرند.
وی میافزاید: نباید با یک عدد ۵ تا ۱۰ درصدی کل هوانوردی کشور را فدا کرد. اگر هواپیماها نو باشند با احساس امنیت و ایمنی بهتری مسافران سوار هواپیما میشوند. آزادسازی به این معنا نیست که ایرلاینها به دلخواه دست به افزایش قیمتها بزنند، بلکه اجرای این سیاست در واقع باعث ایجاد رقابت میان ایرلاینهای کشور میشود.
ادعای افزایش کیفیت و رقابت در صورت آزادسازی قیمتها ادعایی است که مدعیان شعار تعدیل اقتصادی در دولتهای سازندگی و اصلاحات- و سپس اعتدال- بارها تکرار کرده و بر گران کردن خدمات همت گماشتهاند اما چیزی که در عمل اتفاق افتاده، گرانی بدون ارتقای کیفیت بوده و همزمان به شکاف طبقاتی دامن زده است.
همزمان با ادعای احمد خرم، روزنامه اصلاحطلب بهار در تیتر اول خود نوشت: «آزادسازی یا گرانفروشی؟ تیکآف بلیت هواپیما بدون ارتقای کیفیت.» روزنامه آرمان نیز تیتر زد «نخستین پسلرزههای آزادسازی قیمت بلیت هواپیما- بلیط تهران مشهد ۵۰۰ هزار تومان شد.»
یادآور میشود طی ۲ سال اخیر، مقامات دولتی با توجیهات مشابه چندین بار قیمت برخی حاملهای انرژی و خدمات را افزایش دادهاند و معلوم نیست سقف این آزادسازی و تعدیل و اعتدال کجاست؟
تسهیلات بانکی برای خانهدار کردن پردرآمدها!
طرح فروش مسکن قسطی با وام ۱۰۰ میلیون تومانی تعجب کارشناسان و رسانهها را برانگیخته است. براساس این طرح وزارت راه و شهرسازی، وام مذکور با اقساط ۳/۵ تا ۷ میلیون تومانی پرداخت میشود.
روزنامه جامجم طرح یاد شده را سراب توصیف کرده و از قول پورهاجت رئیس انجمن انبوهسازان نوشت: به دلیل بالا بودن اقساط درنظر گرفته شده برای مسکن قسطی، قطعاً از این طرح استقبال نخواهد شد و شکست میخورد. برای تحریک بازار مسکن باید از مشوقهایی مانند اختصاص یارانه، تسهیلات خاص و کاهش مالیات استفاده کرد نه این که مسکنهای گران به فروش رساند.
روزنامه دولتی ایران نیز با اذعان به اینکه کارشناسان منتقد این طرح هستند نوشت: اقساط سنگین و نرخ سود بالا مهمترین دلیل مخالفت کارشناسان است. اغلب خانوادههای عادی نمیتوانند برای خرید مسکن از این طرح استفاده کنند.
از سوی دیگر روزنامه آفتاب یزد ذیل تیتر «مسکن اقساطی، چتری برای اقشار پردرآمد!» نوشت: این که مسئولان وزارت راه و شهرسازی باز هم طرحی را اجرایی کردهاند که نمیتواند نیاز مسکن اقشار متوسط را برآورده کند، انتقادهایی را درپی داشته است. اقساط بالای ۳/۳ میلیون تومان حاکی از آن است که مسئولان باز هم در طرحهای خود قشر خاص و کوچکی را مدنظر قرار داده و اقشار متوسط باز هم باید منتظر طرحهای دیگر باشند.
مفهوم طرح اخیر وزارت راه و شهرسازی این است که یک خانواده برای استفاده از وام ۱۰۰ میلیونی و پرداخت اقساط آن علیالقاعده باید بالای ۶-۷ میلیون تومان درآمد داشته باشد. اما مشکل این است که چنین قشرهایی ۳-۴ درصد جامعه را تشکیل نمیدهند! و متقابلاً بخش وسیعی از مردم دارای درآمد یک تا ۲ میلیونی هستند.
دفن چند هزار تن سیبزمینی در خواب زمستانی وزارتخانه ذیربط!
آمار سیبزمینیهای دفن شده چند برابر ۱۷۰۰ تن است و کفایت و تدبیر مقامات وزارت جهاد کشاورزی را زیر سؤال میبرد.
به گزارش «تابناک»، پس از آنکه در روزهای گذشته خبر رسید ۱۷۰۰ تن سیبزمینی مازاد در استان فارس خریداری و برای تنظیم بازار دفن شده، واکنشهایی شکل گرفت که ابعاد مختلف این رویداد عجیب را نقد میکرد، ولی کمتر کسی تصور میکرد، این رویه به قدری رایج باشد که یکی دو هزار تن محصول دفن شده در استان فارس، تنها گوشهای از آن را نشان دهد. این در حالی است که اخبار رسیده، حکایت از آن دارد، دفن محصولات کشاورزی مازاد، آن هم در شرایطی که برای تهیه این محصولات مقادیر زیادی از منابع آبی و دیگر تسهیلات (مثل کودهای شیمیایی و آفت کشهایی که با یارانه توزیع میشوند) صرف میشوند و به همین دلیل هم که شده، باید مورد مراقبت بیشتری قرار گیرند، متأسفانه امری مرسوم به حساب میآید.
این را میشود از خبری دریافت که از فریدن اصفهان مخابره شده یا خبر دفن ۲۰۰۰ تن سیبزمینی در دهگلان (استان کردستان) و یا اخبار مشابه دیگر؛ اخباری که کمترین فایده قرار گرفتنشان در کنار هم، اثبات این نکته مهم است که دفن محصولات کشاورزی مازاد بر تقاضای بازار، امری رایج و پذیرفته است. آن هم در شرایطی که میشود این محصولات را میان نیازمندان توزیع کرد و اندکی از رنجشان کاست.
سوای این اشکال اخلاقی، نکته عجیبی که در دفن ۱۷۰۰ تن سیبزمینی استحصال شده در استان فارس به چشم میخورد، خرید این محصولات از کشاورزان بود که ظاهراً امری استثنایی به شمار میآید، زیرا اخبار روایت شده درباره سیبزمینیهای دفن شده در اصفهان و کردستان، حکایت از آن دارد که خبری از خرید این محصولات نبوده است.
با این حساب، میتوان به سلیقهای بودن این امر پیبرد و نتیجه گرفت که یا مسئولان استان فارس در دفن پول مهارت زیادی داشته و دارند و یا مسئولان کردستان و اصفهان در حق کشاورزان این مناطق اجحافی بزرگ روا میدارند، که در هر دو حالت، یک بام و دو هوای مسئولان در این امر مهم را ثابت میکند.
اما اشکال بزرگتر آنجاست که میدانیم همه این اتفاقات در حالی رخ میدهند که کشاورزی در کشورمان آنقدر مهم و حیاتی به حساب آمده که وزارتخانهای عریض و طویل متصدی پیگیری امور مرتبط با آن شده است؛ وزارت خانهای که ظاهراً به قدر تنظیم بازار محصولات کشاورزی پیش از کشت هم توان ندارد که اگر داشت، لازم نبود چند هزار تن چند هزار تن محصول کشاورزان را در شهرهای مختلف چال کنیم!
براین اساس جا دارد، از مسئولان این وزارتخانه بپرسیم، چگونه چنین اتفاقات غیرقابل توجیهی در حوزه عملکردشان رخ میدهد و آنقدر تکرار میشود که به رویه تبدیل میشود؟ آیا قابل قبول است که با وجود وزارت کشاورزی در بالاترین سطح اجرایی کشور، این همه سرمایه هدر رفته و حتی تبدیل به فرصتی برای خدمت به مردم نشود؟
تودی زمان: اردوغان با اشتباهات بزرگ به جایگاه ترکیه آسیب زد
یک استاد دانشگاه ترکیه معتقد است دولت آنکارا دچار اشتباهات استراتژیک پیاپی شده و هزینههای بزرگی را در منطقه پرداخت میکند.
ساواش گنچ استاد دانشگاه فاتح در روزنامه تودیزمان به ماجرای سرنگونی جنگنده روسیه پرداخت و نوشت: این همان ترکیهای است که هواپیماهایش پیش از این مجبور به فرود شده بودند کشتیهایش در آبهای بینالمللی توسط اسرائیل و لیبی مورد حمله قرار گرفته بود و کنسولش هم ربوده شده بود. اما در این مورد چرا تنها پس از چند دقیقه از سقوط هواپیما ناتو اجلاس اضطراری تشکیل داد؟
اوضاع کنونی، اوضاعی نیست که افکار عمومی روسیه به آن عادت داشته باشند. افکار عمومی ترکیه هم عادت به این ندارند که کشورشان جنگنده یک ابرقدرت را سرنگون کند. اوضاع کنونی شبیه زمانی است که در جنگ جهانی اول، ترکیه بندرهای روسی سیواستوبول و اودیسه را بمباران کرد. هم اکنون فشار بسیار زیادی بر روی پوتین قرار دارد تا از ترکیه انتقام بگیرد. مسکو در حال ارائه تصویری از ترکیه است که از پشت خنجر میزند و از تروریستها حمایت میکند. پوتین به شدت اعتقاد دارد که اردوغان از خط قرمزها عبور کرده است. شکی وجود ندارد که مسکو در حال آماده کردن اسنادی است که به جایگاه ترکیه در سطح جهان آسیب میزند.
وی با طرح این سؤال که چرا ترکیه همیشه اشتباه میکند؟ مینویسد: آنکارا با انتخاب مجموعهای از سیاست خارجی که به جای اصول و ارزشها فقط مبتنی بر منافع خودش است، در حال حاضر همان تجربهای که مدتها پیش با تهران و دمشق داشت با مسکو هم تکرار میکند: دوستی و نزدیکی شدید تا دنبال درگیری بودن.
به گزارش دیپلماسی ایرانی، تودی زمان میافزاید: هفته گذشته برای اولین بار یک عضو ناتو جنگنده روسی را سرنگون کرد. این اقدام ممکن است در کوتاه مدت برای عدهای در جبهه داخلی نقشی قهرمانانه ایفا کند، اما در جهان خارج موجب میشود ترکیه به عنوان یک بازیگر غیرقابل پیشبینی نشان داده شود. مشکل سوریه تنها یکی از اشتباهات تاریخی حزب عدالت و توسعه است. شکست آنکارا در هر دو جبهه داخلی و خارجی موجب میشود تا در آینده نزدیک هزینه بیشتری بپردازیم.
*********************************
روزنامه قدس **
احمدینژاد نه برنامه انتخاباتی دارد، نه سخنگو
تسنیم: دفتر رئیس دولتهای نهم و دهم با صدور اطلاعیهای با تأکید بر اینکه احمدی نژاد هیچ برنامه انتخاباتی ندارد، تصریح کرد: احمدینژاد هیچ سخنگویی ندارد و بیان هرگونه مطلبی از سوی افراد مختلف، فقط نظر شخصی آنان است.
سردار سلیمانی اجازه نمیدهد فیلمش ساخته شود
مشرق: محمد حسین نیرومند، مدیرعامل جدید انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس در پاسخ به این پرسش که چرا از قهرمانهایی مانند سردار سلیمانی فیلمی ساخته نمیشود، گفت: سردار سلیمانی اجازه نمیدهد از زندگیاش فیلمی ساخته شود اما به هر حال مدیریت فرهنگی کشور بابت کم کاری در حوزه قهرمانهای جنگ باید عذرخواهی کند.
«ب.ز» نابغه است
مشرق: «م.ش» متهم ردیف دوم پرونده فساد نفتی در دادگاه گفت: «ب.ز» در کار بانکی و مالی نابغه است و اجازه دخالت به ما نمی داد.
عارف: من هم می توانم شعار تند بدهم
آفتاب: عارف، رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان در واکنش به دانشجویی که او را به محافظه کاری و انفعال متهم کرد، گفت: من منفعل نیستم. من هم می توانم شعار تند بدهم و شما به به و چه چه کنید، اما این اقدام اگر خیانت به شما نباشد کم لطفی به شماست.
برخی مدعیان اصلاحات شاخه پشت میزنشین تکفیریها هستند
جهان: حسین شریعتمداری مدیرمسؤول روزنامه کیهان گفت: شواهدی است که نشان میدهد برخی از مدعیان اصلاحات آگاهانه و ناآگاهانه شاخه پشت میزنشین تکفیریها هستند و به اتفاق تکفیریها دو تیغه یک قیچی را تشکیل میدهند که در دست آمریکاست.
کشف بمب ۲۱ کیلویی در ایرانشهر
تابناک: فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد: با هوشیاری مأموران نیروی انتظامی و همکاری مردم بمبی ۲۱ کیلوگرمی که در محور مواصلاتی ایرانشهر- سرباز کار گذاشته شده بود، کشف و خنثی شد.
*********************************
روزنامه جمهوری اسلامی **
* منابع خبری از زاهدان گزارش میدهند استاندار سیستان و بلوچستان، فرماندار زاهدان و بعضی از مدیران استان در مجلس عقد پسر مولوی عبدالحمید که در ایام اربعین حسینی برگزار شد شرکت کردند. با توجه به اینکه برگزاری مجالس عقد و عروسی در چنین زمانی طبق سنتهای رایج در کشورمان شایسته نیست، شرکت مسئولان سیاسی واجرائی در این مجلس هر چند با هدف تالیف قلوب صورت گرفته ولی اقدام قابل توجیهی نبوده و به همین جهت با واکنش افکار عمومی استان مواجه شده است.
* هفته گذشته سرود ملی جمهوری اسلامی در مراسم اختتامیه مسابقات کشتی در تهران علیرغم حضور ارکستر سمفونیک تهران در محل اجرا نشد. دلیل این امر کارشکنی یک غریبه در راس این نهاد هنری و فرهنگی است که علیرغم اعتراض هنرمندان توسط افرادی خاص در سازمان موسیقی ارشاد با دریافت حقوق و امکانات گزاف رهبری ارکستر را برعهده گرفته است. هنوز از عکسالعمل معاونت هنری از دسته گل این فرد خبری ارائه نشده است! هنرمندان پاک دامن و خانهنشین شده کشورمان که از هرگونه امکانات محروم هستند؛ در مقابل دستمزد و امکانات و خودسریهای این فرد که به سادگی با رادیوهای بیگانه مصاحبه میکند؛ متعجب ماندهاند.
* سوتیوسو، رئیس سازمان اطلاعات اندونزی از بازگشت بیش از یکصد تن از اتباع این کشور که به داعش پیوسته بودند، خبر داده است. وی میگوید این یکصد تن تحت نظارت دستگاه امنیتی این کشور هستند. فضای امنیتی در اندونزی پس از تهدید این کشور به حملات تروریستی در فضای مجازی، بیش از پیش حاکم شده است. فرودگاههای بینالمللی در شهرهای مختلف اندونزی تعداد نیروهای امنیتی خود را افزایش داده و از ارتش اندونزی نیز تقاضای کمک نمودهاند. یک کارشناس تروریسم در آسیای جنوب شرقی میگوید: «داعشیهای بازگشته به اندونزی میتوانند سلولهای مرده تروریسم در این کشور را زنده کنند.» همین هشدارها موجب شده علمای اندونزی خواهان موضعگیری رئیسجمهور این کشور در برابر داعش شوند. ادنان انور، یکی از مقامات عالی رتبه سازمان اسلامی نهضت العلماء اندونزی با اشاره به فعالیت گسترده داعش در فضای مجازی، گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اندونزی میبایست در اسرع وقت صفحات و همچنین سایتهای مرتبط با داعش در فضای مجازی اندونزی را مسدود نموده و از هرگونه رشد دیدگاههای تندرو در کشور جلوگیری نماید.
* حیدر ناصر رئیس سازمان اسلامی محمدیه معتقد است داعش نمیتواند به اندونزی راه یابد. وی اسلام میانه رو را علت اصلی عدم موفقیت اندونزی در داعش دانست. وی از ملت اندونزی بعنوان ملتی آگاه و با تجربه نام برد و خاطرنشان کرد: این ملت در طول تاریخ خود حملات تروریستی متعددی را دیده ولی نکته حائز اهمیت در تمامی این عملیاتها عدم حمایت مردم و اقشار مختلف از این اقدامات بوده است که این نشان دهنده عدم برخورداری دیدگاههای افراطی در میان مردم است.
*********************************
روزنامه ایران**
دیدار ظریف و «الجبیر» هشت دقیقه بود، نه سه ساعت
یک «منبع آگاه» گزارشهای اخیر برخی رسانههای عربی در مورد دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان را تکذیب کرد. وی ضمن تکذیب خبر مربوط به جزئیات دیدار ظریف و جبیر به «انتخاب» گفت: «گفتوگوی وزرای خارجه ایران و عربستان تنها ۸ دقیقه طول کشید.»
گفتنی است برخی رسانههای عربی مدعی مذاکرات ۳ ساعته ظریف و جبیر در ۲۳ آبانماه در حاشیه نشست وین ۲ شده بودند. این رسانهها همچنین ادعا کرده بودند که در این نشست طولانی، طرفین در مورد بسیاری از مسائل منطقهای گفتوگو کردهاند.
بررسی چند شکایت از صدا و سیما در هیأت نظارت
نایب رئیس شورای نظارت بر صدا و سیما از بررسی شکایات اکبر ترکان، معصومه ابتکار، دانشگاه آزاد اسلامی و نهاد ریاست جمهوری از صدا و سیما در جلسه شنبه گذشته این شورا خبر داد.
سید رمضان شجاعی کیاسری در گفتوگو با «ایرنا»، دلایل شکایت ترکان و دانشگاه آزاد را پخش یک خبر کذب و شکایت مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهوری از صدا و سیما را مربوط به سفر رئیس جمهوری به مازندران اعلام کرد. وی با اشاره به اینکه «این جلسه به دلیل غیبت سه عضو از ۶ عضو شورای نظارت بر صدا و سیما به حد نصاب نرسید»، ادامه داد: «سه نفر از اعضای حاضر، جلسه شورا را برگزار کردند و رأیگیری مربوط به مصوبات به جلسات آتی موکول شد.»
به گفته شجاعی کیاسری، «قرار است در جلسه بعدی مسئولانی از صدا و سیما نیز حضور یابند.» نایب رئیس شورای نظارت بر صدا و سیما درباره شکایت سازمان صدا و سیما از وی و کمالالدین پیرمؤذن نماینده اردبیل نیز گفت: «شکایتی در این راستا به دست من نرسیده و به من ابلاغ نشده است، آنان کجا شکایت کردهاند، ما نمیدانیم.»
زمان صدور حکم پرونده ضاربان مطهری
وکیل علی مطهری با اشاره به اینکه «وکیل متهمان درخواست فرصتی یک ماهه برای ارائه آخرین لایحه از دادگاه کرده بود»، گفت: «به احتمال زیاد تا دو هفته دیگر دادگاه حکم خود را در رابطه با این پرونده صادر کند.»
به گزارش «اعتماد»، مصطفی ترک همدانی افزود: «فرصت یک ماهه برای صدور حکم دو هفته دیگر به پایان میرسد و دادگاه باید حکم خود را صادر کند.» آخرین جلسه دادگاه حملهکنندگان به علی مطهری ۱۹ آبان در دادسرای شهید قدوسی شیراز برگزار شد.
«تذکر» مطهری به وزیران دادگستری و خارجه
علی مطهری در تذکری به وزیر دادگستری، علت ادامه بازداشت برخی از اعضای کانون صنفی معلمان را جویا شد. این نماینده تهران همچنین در «تذکر» دیگری هم به ظریف، علت عدم واکنش مناسب وزارت خارجه نسبت به برخورد خشونتآمیز دولت جمهوری آذربایجان با گروههای اسلامی را مورد سؤال قرار داده بود.
فردوسیپور: دوره احمدینژاد دچار چالش شدم
عادل فردوسیپور گفت: «هنوز در زمان ریاست سرافراز در صدا و سیما برایم مشکل خاصی پیش نیامده.»
به گزارش «تابناک»، وی افزود: «از من حمایت شد، شاید چون به سلامت کاری من ایمان داشتند. من در مقطعی با نمایندگان مجلس و دولت احمدینژاد دچار چالش شدم که انتقاد کردن از آنها تابو بود ولی چون حرفم درست بود، جلوی کار سیاسی و غیر ورزشی انتقال تیمها به شهرستانها گرفته شد.»
*********************************
روزنامه خراسان **
انتخاب نوشت:
یک منبع آگاه گزارش های اخیر برخی رسانه های عربی در مورد جزئیات دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان را تکذیب کرد.این منبع آگاه گفت: گفتگوی وزرای خارجه ایران و عربستان تنها ۸ دقیقه طول کشید. برخی رسانه های عربی مدعی مذاکرات ۳ ساعته ظریف و جبیر در ۲۳ آبانماه در حاشیه نشست وین ۲،شده بودند.
تابناک نوشت :
حسینی بای، خبرنگار صدا و سیما در عراق، خبر ربایش خود به دست داعش را رد کرده و گفت، پلیس عراق چند ساعت وی را بازداشت کرده است.وی در این باره گفت: روز اربعین مشغول ضبط گزارش از عزاداری ایرانی ها ـ البته با موبایلم ـ در اطراف حرم امام حسین (ع) بودم که توسط نیروهای اطلاعاتی و نظامی عراق بازداشت شدم و از ادامه کارم جلوگیری شد. وی که از نحوه برخورد نیروهای عراقی گله مند بود، گفت: بنده را حدود ٥ ساعت به دلیل تهیه گزارش با موبایل بازداشت کردند. در صورتی که مجوز تصویربرداری از عتبه حسینی را به همراه داشتم.
آفتاب نیوز نوشت :
محمد حسین نیرومند مدیرعامل جدید انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس در پاسخ به این سوال که چرا از قهرمانهایی مانند سردار سلیمانی فیلمی ساخته نمیشود، گفت: دفاع مقدس پر از چنین افرادی است. البته سردار سلیمانی اجازه نمیدهد از زندگیاش فیلمی ساخته شود اما به هر حال مدیریت فرهنگی کشور بابت کم کاری در حوزه قهرمانهای جنگ باید عذرخواهی کند.
جهان نیوز مدعی شد :
روزنامه اطلاعات در اقدامی خلاف قانون، عکس و خبری از یکی از عناصر فتنه ۸۸ (رئیس دولت اصلاحات) را در شماره دیروز خود منتشر کرد.
رجانیوز نوشت:
آیت ا… هاشمی شاهرودی در گفت و گو با نشریه «پاسدار اسلام» با اشاره به جلسات مشترکی که وی همراه با آیت ا… خامنه ای و آیت ا… حکیم در دهه ۶۰ برگزار می کردند گفت:هم من و هم آقای حکیم با آقا جلسات خصوصی داشتیم. در یک جلسه خصوصی ایشان به من گفتند امام گفتهاند که از این مجموعه روی شما دو نفر نظر بیشتری دارند. جلسه اول که تشکیل شد خدمت امام رفتیم. من رئیس بودم و گزارشی را عرض کردم و امام خیلی اظهار محبت کردند. امام از من پرسیدند: «قم هستید؟» گفتم: «بله.» گفتند: «درس را رها نکنید.»
بازدیدها: 194