معاون تشکل های مردمی ستاد احیای استان، تذکر لسانی را وظیفه آحاد مردم جامعه دانست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیأت رزمندگان اسلام استان چهارمحال وبختیاری؛در آغاز دیدار مسئولین اصناف و بازاریان استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین کریم سرافراز، معاون تشکل های مردمی ستاد احیای امربه معروف و نهی از منکر استان، به تشریح اهمیت انجام این فریضه الهی در جامعه و آثار و برکات آن پرداخت.
حجت الاسلام سرافراز،تذکر لسانی را وظیفه مهم آحاد مردم به ویژه اصناف و بازاریان دانست و افزود: اگر به این وظیفه مهم اهمیت بدهیم و با زبان و گفتار لین و نرم و محبت آمیز برخورد کنیم، قطعاً در جامعه اثر خودش را خواهد گذاشت.
روحانی و عضو هیأت رزمندگان اسلام استان، با اشاره به حدیث شریف از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم، به تعبیر اهمیت اجرای فریضه امربه معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی پرداخت و گفت: اجرای این مهم همانند بازداشتن فرد از سوراخ کردن کشتی است که مانع از غرق شدن ساکنان آن می شود.
حجت الاسلام سرافراز، ادامه داد: جامعه ما نیز به مثابه همان کشتی است و باید بدانیم که سرنشینان کشتی تا حدی اختیار و آزادی دارند که موجب آزار و اذیت و موجب هلاکت و نابودی دیگران نشوند؛ لذا از این بابت است که می فرمایند امر به معروف و نهی از منکر با آزادی و اختیار انسان ها در تضاد نیست و منافاتی با آزادی و اختیار انسان ها ندارد.
وی، گفت: از این جهت است که عمل به وظیفه بزرگ اسلامی و مسئولیت الهی و انسانی بر همه واجب است و در صورتی که کوتاهی کنیم، باید در انتظار عذاب و ذلت و خواری در دنیا و کیفر الهی در آخرت باشیم.
معاون تشکل های مردمی ستاد احیای استان، افزود: حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام ، فرموده اند: همانا کسانی که (امت های قبل از شما)، پیشینیان و گذشتگان شما هلاک و نابود شدند، از این جهت بود که مرتکب گناهانی شدند و دانشمندان آنها و خواص جامعه و نیکان و شایستگان جامعه آنها را از گناهان منع نکردند و مانع از گناه و مانع از انجام عمل خلاف در جامعه نشدند.
حجت الاسلام سرافراز، ادامه داد: با توجه به روایات متعدد درباره اهمیت امربه معروف و نهی از منکر، نتیجه می گیریم که این فریضه یک وظیفه انسانی اسلامی است که هر فردی در مقابل جامعه ای که در آن زندگی می کند، لازم است که حق خودش را استیفا کند و به وظیفه خودش عمل نماید و دوم اینکه امر به معروف و نهی از منکر، یک عمل دلسوزانه و خیرخواهانه است که افراد جامعه، مسئولیت آن را بعهده دارند.
روحانی و عضو هیأت رزمندگان اسلام استان، سومین نکته در باب اهمیت عمل به این فریضه الهی، انسانی را بُعد نظارت عمومی و همگانی امر به معروف و نهی از منکر دانست و تصریح کرد: هر فردی بعنوان یک شهروند مسئول، خودش را محق و موظف می داند که در آن جامعه ای که زندگی می کند، از حقوق شهروندی خویش دفاع کند.
معاون تشکل های مردمی ستاد احیای استان، در ادامه به برخی آثار و برکات عمل به امربه معروف و نهی از منکر در جامعه اشاره کرد و گفت: آرامش و امنیت اجتماعی، یکی از برکات عمل به این فریضه است و بر اساس فرمایش حضرت امام باقر علیه السلام، امربه معروف و نهی از منکر، سیره و روش انبیا و شیوه صالحان و شایستگان است و سایر واجبات به آن قوام پیدا می کند و راهها امن و کسب و کارها حلال می شوند. و حقوق مردم به آنها بازگردانده و زمین آباد می شود؛ پس این موجب می شود آرامش و امنیت اجتماعی در جامعه برقرار گردد.
حجت الاسلام سرافراز،با بیان حدیثی از امام صادق علیه السلام، تأکید کرد:عزتمندی از دیگر آثار و برکات امربه معروف و نهی از منکر در جامعه است.
وی، مهم ترین وظیفه آحاد مردم به ویژه اصناف و بازاریان را در راستای نهادینه شدن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، تذکر لسانی دانست و گفت: اگر ما به این وظیفه مهم اهمیت دهیم و با زبان و گفتار لین و نرم و محبت آمیز برخورد کنیم، قطعاً در جامعه اثرگذار خواهد بود.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام، به تأسی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب، اهمیت امربه معروف و نهی از منکر در جامعه را بالاتر از جهاد دانست و افزود: تأثیر تذکر لسانی و امر و نهی زبانی، گاهی بالاتر از اثر توپ و تفنگ است.
اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء و ضیافت افطار از دیگر برنامه های این دیدار بود.
انتهای خبر/
بازدیدها: 27