حجت الاسلام محمدرضا رضوانی پور با اشاره به ایام دهه کرامت و ولادت کریمه ی اهل بیت(سلام الله علیها)، گفت: این دههی پر خیر و برکت که از روز تولد حضرت معصومه(سلام الله علیها) تا سالروز تولد امام رضا(علیه السلام) به عنوان دهه کرامت نامگذاری شده، روزهای مهم و ارزشمندی برای شناخت و معرفت اهل بیت(علیه السلام) است که باید قدردان آن باشیم.
استاد حوزه علمیه تهران با بیان اینکه روایات متعددی در تجلیل از شخصیت حضرت معصومه(سلام الله علیها) نقل شده است، ادامه داد: آن حضرت در محیطی پرورش و تربیت یافته اند که همگی اعضای خانواده به فضایل والای اخلاقی و کمالات عظیم انسانی آراسته بودند. بطوری که عبادت، صداقت، پاکدامنی، بخشندگی، تقوا و استقامتِ اعضای خانواده زبان زد عام و خاص بود. و به خاطر این که دختر نمونه و ممتازی بودند، از طرف پدر عهده دار تعلیم و تربیت خواهران و برادران کوچک خویش بود. به گونه ای که ایشان بعد از امام رضا(علیه السلام) از جایگاه ویژه ای در خانواده و جامعه برخوردار بودند.
وی افزود: بانوی بزرگوار همچون حضرت زینب(سلام الله علیها) عالمهی غیرمعلّمه بودند و امام صادق(علیه السلام) قبل از تولد حضرت معصومه(سلام الله علیها) در روایتی فرموده بودند «خداوند حرمی دارد و آن مکه است، و پیامبر(ص) حرمی دارد و آن مدینه است، حضرت امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) نیز حرمی دارد و آن کوفه است و برای ما نیز حرمی وجود دارد و آن قم است و بزودی در آن شهر بانویی دفن می گردد که از فرزندان من می باشد، نامش فاطمه است و هر کس او را زیارت کند، بهشت بر او واجب می شود». و لذا این روایت نیز به خوبی بر شأن و عظمت آن حضرت صحّه می گذارد و نشانه ای روشن برای مؤمنین است.
حجت الاسلام رضوانی پور در پایان با بیان این که امام رضا(علیه السلام) لقب “معصومه” را به آن حضرت داده اند، اظهار داشت: امام هشتم(علیه السلام) در حدیثی فرموده اند «هر کس در قم خواهرم “معصومه” را زیارت کند، مثل آن است که مرا زیارت کرده است». همچنین حق شفاعت فقط برای دو بانوی بزرگ اسلام یعنی حضرت زهرا(سلام الله علیها) و حضرت معصومه(سلام الله علیها) داده شده است و این همه تاییدات خداوند متعال و ائمه(علیه السلام) به خوبی شخصیت و عظمت کریمه اهل بیت(سلام الله علیها) را به ما می شناساند.
بازدیدها: 127