۵۷/۱۲/۰۶
سیاست دولت موقت در مورد ارتش ؛ مدنی ( وزیر دفاع و فرمانده نیروی دریایی ) : نیروی دریایی کم می شود و مستشار خارجی در ارتش نخواهیم داشت . ضد اطلاعات حذف می شود. خریدهای تسلیحاتی ضرورتی ندارد . نظامیان حق دخالت در احزاب و مسائل سیاسی را ندارند .
ادامه بازسازی و پاکسازی در شهربانی : ۳۸ سرلشکر و ۱۷ سرتیپ بازنشسته شدند . گروه افسران جدید جایگزین بازنشسته ها می شوند و کلانتریها فعال می گردند .
تغییر فرماندهی در نیروی هوایی برای سومین بار : برکناری آذربرزین از پست فرماندهی نیروی هوایی و انتصاب سرتیپ اصغر ایمانیان به جای وی به دستور رئیس ستاد ارتش .
کردستان کانون بحران : صدور بیانیه ها در تایید اشغال پادگان مهاباد و نکوهش مانور نظامی هوایی در منطقه . اوجگیری تشنجهای قومی و فرار ترکها از مناطق کردنشین
اعلام مواضع سازمان مجاهدین خلق از زبان مهدی تقوایی : طرح تجزیه طلبی در کردستان و بزرگنمایی حوادث از سوی دولت برای تقویت ارتش است که هنوز پایگاه امپریالیسم است . سیاست خلع سلاح سازمانهای چریکی محکوم است . ساواک دست نخورده و در ارتش تغییر بنیادی صورت نگرفته است .
دیدگاههای ضدآمریکایی امام خمینی : آمریکا نفت را برد به جایش اسلحه و پایگها برای خود درست کرد . سخنان امام خمینی درباره روابط تسلیحاتی – اقتصادی آمریکا و ایران و آرزوی اتحاد ملتهای مسلمان و تشکیل یک دولت بزرگ اسلامی .
ابراز نگرانی مقامهای آمریکایی از سقوط منطقه خلیج فارس در دامن شوروی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ؛ هنری جکسون ( سناتور آمریکایی ) : شوروی درصدد محاصره کشورهای تولید کننده نفت است . دیگر زمان آنکه کنار بایستیم و بگوییم ” ما پلیس جهان هستیم ” گذشته است .
گزارش رادیو لندن از خط مشی سیاست خارجی ایران در سخنان وزیر خارجه و نخست وزیر ایران . دکتر سنجابی : انقلاب ایران چشم به راه تحقق وحدت اسلامی و روابط دوستانه با جهان عرب است . مهندس بازرگان : همجواران ما از سرایت انقلاب می ترسند ؛ زیرا شرایطی مشابه به ایران قبل از انقلاب دارند .
گزارش مطبوعات از بروز اختلاف در میان مقامهای ارتش و انحلال جناح نظامی – انقلابی .
۶۱/۱۲/۰۶
شورای ملی فلسطین طرح صلح ریگان را رد کرد.
رژیمهای نفتی خلیج فارس نفت را بشکهای هفت دلار ارزان کردند.
شورای امنیت سازمان ملل خواستار آتش بس فوری میان ایران و عراق شد.
اسرای معلول عراقی بطور یکجانبه توسط ایران آزاد میشوند.
۶۲/۱۲/۰۶
کاندیداهای دمکرات ریاست جمهوری امریکا برای انجام عملیات نظامی در خلیخ فارس اعلام آمادگی کردند.
۶۳/۱۲/۰۶
مسکو اعلام کرد با فروش سلاحهای روسی از طریق سوریه به ایران ممانعت خواهد کرد.
ارائه طرح صلح مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اروپا از طرف فهد به واشنگتن
۴۲ مورد انفجار در شهرهای ایران در طی تاریخهای ۲۹/۱۰/۶۳ – ۲۷/۱۱/۶۳٫
۶۴/۱۲/۰۶
صدور قطعنامه شورای امنیت درباره جنگ ایران و عراق بدون ذکر نام متجاوز و اعلام انزجار از ادامه جنگ.
بازدیدها: 288