سردار شهید محمدعلی شاه مرادی، سازنده اولین مسجد جبهه های جنگ

خانه / استان ها / سردار شهید محمدعلی شاه مرادی، سازنده اولین مسجد جبهه های جنگ

سردار شهید محمدعلی شاهمرادی در اوایل جنگ با حضور در خط دارخوین، اولین مسجد جبهه ها را تأسیس کرد.

شاهمرادی

سردار شهید محمدعلی شاهمرادی در اوایل جنگ با حضور در خط  دارخوین، اولین مسجد جبهه ها را تأسیس کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیأت رزمندگان اسلام استان چهارمحال وبختیاری؛ این سردار شهید با حضور در جبهه دست به یک اقدام فرهنگی بی سابقه ای زد که بعنوان یک سنت حسنه بعدها در تمام محورهای عملیاتی مورد توجه قرار گرفت.

وی با توجه به نبود وسایل مهندسی و امکانات با کمک دوستانش اولین مسجد جبهه را تحت عنوان مسجد عاشقان حضرت مهدی(عج) در محور دارخوین تاسیس کرد و در خط مقدم نماز را برپا داشت.

سردار شهیدمحمدعلی شاهمرادی در سال ۱۳۳۸ در ورنامخواست در شهرستان لنجان استان اصفهان دیده به جهان گشود،پدرش علی مراد از عشایر و گله داران استان چهارمحال و بختیاری و مادرش سلبی ناز نام داشت.

این سردار شهید، تحصیلات ابتدایی و راهنمایی خود را در روستای محل تولدش به اتمام رساند و برای تحصیلات متوسطه به دبیرستان ‘حافظ’ زرین شهر رفت و دیپلم خود را در آنجا اخذ کرد.

پایان تحصیلات متوسطه شهید شاه مرادی، همزمان با شروع انقلاب اسلامی بود و او در ترویج افکار انقلابی و آگاهی مردم محل خویش از طریق نوشتن شعارهای انقلابی بر دیوارها و تهیه و تکثیر عکس و اعلامیه های حضرت امام نقش بسزایی داشت.

این شهید بزرگوار در شب عاشورای سال ۵۷ با حضور در بین مردم عزادار در امامزاده روستا، برای اولین بار شعار “درود بر خمینی” و “مرگ بر شاه” سر داد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی و شکل گیری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به عضویت این نهاد انقلابی درآمد و با شروع جنگ کردستان در سال ۵۸ و ۵۹ فعالانه در این منطقه حضور یافت و پس از شروع جنگ تحمیلی به جبهه های جنوب عزیمت کرد.

این شهید بزرگوار از تیپ قمربنی هاشم استان چهارمحال و بختیاری بعنوان اولین گروه اعزامی به جبهه جنوب اعزام و در دارخوین مستقر شد.

سردارشهید شاه مرادی انگیزه حضور خود در جبهه ها را این گونه بیان کرده است:امروز تهاجم ما در حقیقت یک دفاع است، دفاع از آزادی و توحید انسانها، دفاع از مقدس ترین دین خدا، بنابراین دفاع از حوزه توحید ایجاب می کند که با آنان که مانع شنیدن پیام شادی توحید می باشند، بجنگیم؛ زیرا آزادی مردم را از بین برده اند، اینجاست که دفاع از محرومین و مستضعفین بعنوان یک هدف مقدس و جهاد ضرورت پیدا می کند.

این شهید بزرگوار در عملیات فتح المبین و بیت المقدس بعنوان فرمانده گردان در صحنه پیکار حضور یافت و پس از تشکیل تیپ قمر بنی هاشم علیه السلام مسوولیت طرح و عملیات این تیپ را بر عهده گرفت و با همین سمت در عملیات والفجر ۴، خیبر، بدر و والفجر ۸ شرکت کرد.

سردار شهید شاهمرادی سرانجام به قائم مقامی لشگر مقدس قمر بنی هاشم علیه السلام منصوب شد و با همین مسوولیت در عملیات کربلای ۵ شربت شهادت نوشید و به یاران شهیدش ملحق گردید.

سردار شهید شاهمرادی قائم مقام لشگر مقدس قمر بنی هاشم علیه السلام بیستم دی ماه سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ در شلمچه براثر اصابت ترکش شهید شد و پیکرش پاک و مطهرش در گلستان شهدای زادگاهش به خاک سپرده شد.

این شهید بزرگوار که پس از شروع آشوب در منطقه کردستان یک ماموریت چندماهه در آن استان داشت و در آنجا رفتار وحشیانه ضد انقلابیون را از نزدیک دیده بود، با کوله باری از تجربه در زمان مرخصی اش، با شرکت در فیلم سینمایی “جان برکف” با بازی هنرمندانه خود توانست این نقش را ایفا کند.

این فیلم در آن مقطع زمانی در همه ایران پخش شد و در بیداری مردم نسبت به مسائل کردستان تأثیر به سزایی داشت .

سردار شهید شاهمرادی همچنین با بازی در فیلم سینمایی”غروب خونین” توانست بخشی از جنایات مزدوران ساواک را در رژیم پهلوی به تصویر بکشاند .

فرازی از وصیت نامه این سردار شهید شاهمرادی

ای متعهدان و روشنفکران، ما خون خویش را نثار اسلام کردیم تا خون شما رنگ گیرد و ما تاریکی و دشواری را برای خود پذیرفتیم تا راه شما روشن باشد. ما جان خود را چون جرقه ای در فضا قرار دادیم تا آسمان شما مهتابی گردد.

اینک اگر از این پس تباهی پدید آمد باید بر شما افسوس خورد و اگر ستم کردند بر شما باید گریست،مراقب خود و جامعه خود و وظیفه و تعهد خود باشید تا حماسه تان را از ذهن شما بیرون نکنند، روح قدرتمندتان را از شما نگیرند، ما پاسداران اسلام به خاطر اسلام و دفاع از آن زیر تانک و خمپاره رفتیم، توهین ها شنیدیم، بی حرمتی ها دیدیم، در بند خصم افتادیم تا اسلام از بندها آزاد شود،تن به مرگ سپردیم تا اسلام زندگی را از سر گیرد، ما از اسلام دفاع کردیم، با زبان، با تفنگ، با دست خالی و دندان ، آخرین رمق خود را در این راه دادیم، موجودی خود را گذاردیم و در هیچ حال یگانگی ، اتفاق و وحدت کلمه خود را از دست ندادیم و در اندیشه نیش زدنها، بی توجهی ها و عدم جلب و جذبها نبودیم.

انتهای خبر/

بازدیدها: 9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *