طلبه وارسته «شهید حمیدرضا فرشته حکمت» در نخستین روز از مهرماه سال ۱۳۴۴ در یک خانواده مذهبی و خدمتگزار در کازرون دیده به جهان گشود. دوره ابتدایی را در دبستان مجتهد و دوره راهنمایی را در مدرسه ادب (شهید قائدی) پشت سر گذاشت. سپس به هنرستان دکتر شریعتی رفته و پس از مدت کوتاهی برای ادامه تحصیل به دبیرستان ابواسحق راه یافت.
در همین ایام بود که به منظور دفاع از اسلام عزیز برای آموزش نظامی به شیراز رفت و بعد از آموزش به جبهه جنوب اعزام شد؛ وی در عملیات پیروز «طریق القدس» شرکت کرد و پس از مراجعت جهت فراگیری علوم فقهی و دینی به حوزه علمیه کازرون رفته و به جرگه شاگردان امام جعفر صادق (علیه السلام) پیوست.
شهید برای دفاع از حریم مقدس جمهوری اسلامی در بندرعباس و کردستان حضور یافت و در عملیات هایی که موجب فتح بستان و آزادی فاو شد و نیز در عملیات «کربلای هشت» شرکت داشت.
حمید پیوسته در جهاد با نفس و دشمنان اسلام و قرآن بود و عمر خود را در این راه سپری کرد. او خود را به صفاتی که مولایش علی (علیهالسلام) برای یک فرد مؤمن ترسیم نموده آراسته بود و بر اثر روزه و شب زنده داری اندامی نحیف و اراده ای قوی داشت. حمید بسیار خوشرو، ساده پوش و با تکبر و غرور بیگانه بود؛ در سلام کردن سبقت می گرفت و کلامش همیشه ذکر حق بود؛ از غیبت و دروغ دوری می جست و رضای پروردگار را در اندیشه داشت.
شهید حمید رضا فرشته حکمت برای ادای تکلیف الهی، هفت بار بسیجی وار به جبهه رهسپار شد و در عملیات «کربلای ۱۰» بعد از این که در سنگرهای فتح شده مستقر شده بودند، گلولۀ خمپاره دشمن در میانشان افتاد و حمیدرضا در حالی که ذکر خدا را بر لب داشت به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
وی در تاریخ چهارم اردیبهشت سال ۱۳۶۶ در ارتفاعات ماووت به شهادت رسید.
«عاشق موعظه»
شهید حمید رضا فرشته حکمت عاشق موعظه بود. امام جمعه شهر کازرون -حاج آقای ایمانی- می گوید: یک شب حدود ساعت ۱۰ شب زنگ خانه به صدا درآمد یکی از فرزندانم در را باز کرد و گفت: یکی از طلبه هاست و اصرار دارد شما را ببیند. وقتی آمدم، دیدم آقای فرشته حکمت است؛ با عذرخواهی گفت: حاج آقا! حالم دگرگون است. جمله ای نصیحت یا حدیثی بفرمایید، من تعجب کردم که وی این موقع شب و برای شنیدن یک حدیث به درِ منزل ما آمده است.
بازدیدها: 234