دکتر«رضا سراج» در کانال تلگرامی خود نوشت:بحران به حوادثی اطلاق میگردد که سختی و مشقتی را همراه با فشار زایی روانی-اجتماعی به جامعه تحمیل کند. بحرانها اعم از طبیعی و غیر طبیعی عموماً غیر قابل پیش بینی هستند و نمیتوان زمان و محل دقیق برای وقوع آن تعیین نمود.
بحرانها معمولا آسیبهای جانی، مالی، تهدیدات، خطرها و نیازهای تازهای را به وجود میآورند. در وضعیت بحران، مدیران و جامعه با غافلگیری و محدودیت زمان و اطلاعات ناقص مواجه میشوند. در چنین شرایطی، فرآیند مواجهه و مداخله در بحران و سالم سازی بعد از وقوع بحران را مدیریت بحران میگویند. با این تعاریف و به دلیل پیش بینی ورود جبهه هوای سرد به کشور و برآورد لازم از آثار و تبعات آن بر زندگی مردم و امورات جاری کشور، بارش برف و برودت هوا، بحران نبوده و نیست. از همین رو پیش بینی و اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم برای مواجه شدن با توده هوای سرد را نیز نباید مدیریت بحران نامید.
بدین ترتیب ما شاهد بحران و مدیریت بحران نبودهایم، بلکه بار دیگر بحران مدیریت را تجربه کردیم که کانون آن در شهرداری و وزرات راه بود. بحران مدیریت معلول تنبلی و بیدغدغه بودن مدیران اشرافی است. علاج بحران در مدیریت، مدیریت جهادی است.
پایگاه اطلاع رسانی هیأت رزمندگان اسلام
بازدیدها: 134